Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupano15
    15. Siječanj 2016. 11:31

Da, da, danas rođkas :) hvala, navratite na kolače :) :) :) stavila bih slikicu, ali dok skužim kako forum funkcionira i kako to ide. Preko mobitela sam večinom pa me to malo koči ;)

bettyboop_st
    15. Siječanj 2016. 11:36

Mi smo se poceli sexat  bia je period kad nismo, jer nisam imala zelju, al zato sad,nema toga Bas sam se ugodno iznenadila, sta MM nema, nekih kocnica(mozda zato, sta nemam bas trbuh) a sta ce posli bit, to ne znam  

Pisala sam vec bila o zatvoru i hemeroidima, al evo vec dugo, toga nema.Nabavili smo 10 kg domaceg limuna, i grejpa, i svako jutro sa toplom vodom popijem.Uz to pijem  magnezij,cink i kalcij od solgara, i super sam zadovoljna probajte nesto od toga, mozda pomogne.Inace(imala sam gadne zatvore, sa krvi u stolici, vjerojatno od kolitisa, kojeg inace imam, al eto..malo pomoci sa strane, i stvari su se popravile) sretno curke 

ps Sanjarka  ni Andro nema neki redovit plan javljanja.Nekad ima tulum od 0 do 24, doslovno, nekad se pitam, kad spava..al dobro..neka je vesel a ponekad ima samo kratka javljanja

Bruna257
    15. Siječanj 2016. 11:36

Pozz cure...
    Ja se danas opet probudila sa mucninom... Mislila da se rijesila toga i eto ti...:/ nocas me tolko kriza boljela da sam uzela stari jastuk i smotala ga medu noge... Koje olaksanje... Danas nema probadanja u kukovima kao sinoc..
    Danas i bebonja miruje,manje me probada oko jajnika i maternice...
    Sto se sexa tice,ehhh... Nama je zabranjeno do daljnjeg...ali se ovako malo pomazimo,grlimo i ljubimo... Znam da je i njemu tesko,ali ne forsira i ne spominje, previse se brine oko nas oboje....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

PeppePula
    15. Siječanj 2016. 11:40

Pupano sretan rođendan :) 

Peppe

Bruna257
    15. Siječanj 2016. 11:41

Pupano sretan rodendan i puuuno veselih trenutaka i uzivanja u trudnoci i sa bebicom :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    15. Siječanj 2016. 11:48

Majadila ma virujem da si trebala malo prilagodbe, zeznuto je to kad se ufuraš u jednu činjenicu a onda ti je neko sruši
    i super što si popodne prebacila posao, i meni bi to baš bilo dobro, baš mi traži sna i mira ujutro.

Što se kolica tiče, samo polako ima dosta izbora, treba pronać šta vam dobro paše po karakteristikima ali i financijski

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    15. Siječanj 2016. 11:50

Peppe treba trazit evo ova prva na koja sam sad naletila su jeftinija 800 kn ,trazis na akciji 

Ejic nemam ti pojma kakva su,ta koja si gledala na amazon isto neznas kakva su a ova mozes pogledati uzivo u trgovini jer ih imas svagdje po hr i jeftinija su

Sanjarka88
    15. Siječanj 2016. 11:52

Betty e sad mi je lakše, to bit će do ovih malih dalmatinaca

Bruna nabavi si trudnički jastuk, kažu da je super stvar

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.