Da, da, danas rođkas :) hvala, navratite na kolače :) :) :) stavila bih slikicu, ali dok skužim kako forum funkcionira i kako to ide. Preko mobitela sam večinom pa me to malo koči ;)
Mi smo se poceli sexat bia je period kad nismo, jer nisam imala zelju, al zato sad,nema toga
Bas sam se ugodno iznenadila, sta MM nema, nekih kocnica(mozda zato, sta nemam bas trbuh) a sta ce posli bit, to ne znam
Pisala sam vec bila o zatvoru i hemeroidima, al evo vec dugo, toga nema.Nabavili smo 10 kg domaceg limuna, i grejpa, i svako jutro sa toplom vodom popijem.Uz to pijem magnezij,cink i kalcij od solgara, i super sam zadovoljna probajte nesto od toga, mozda pomogne.Inace(imala sam gadne zatvore, sa krvi u stolici, vjerojatno od kolitisa, kojeg inace imam, al eto..malo pomoci sa strane, i stvari su se popravile)
sretno curke
ps Sanjarka ni Andro nema neki redovit plan javljanja.Nekad ima tulum od 0 do 24, doslovno, nekad se pitam, kad spava..al dobro..neka je vesel a ponekad ima samo kratka javljanja
Pozz cure...
Ja se danas opet probudila sa mucninom... Mislila da se rijesila toga i eto ti...:/ nocas me tolko kriza boljela da sam uzela stari jastuk i smotala ga medu noge... Koje olaksanje... Danas nema probadanja u kukovima kao sinoc..
Danas i bebonja miruje,manje me probada oko jajnika i maternice...
Sto se sexa tice,ehhh... Nama je zabranjeno do daljnjeg...ali se ovako malo pomazimo,grlimo i ljubimo... Znam da je i njemu tesko,ali ne forsira i ne spominje, previse se brine oko nas oboje....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pupano sretan rodendan i puuuno veselih trenutaka i uzivanja u trudnoci i sa bebicom :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Majadila ma virujem da si trebala malo prilagodbe, zeznuto je to kad se ufuraš u jednu činjenicu a onda ti je neko sruši
i super što si popodne prebacila posao, i meni bi to baš bilo dobro, baš mi traži sna i mira ujutro.
Što se kolica tiče, samo polako ima dosta izbora, treba pronać šta vam dobro paše po karakteristikima ali i financijski
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Peppe treba trazit evo ova prva na koja sam sad naletila su jeftinija 800 kn ,trazis na akciji
Ejic nemam ti pojma kakva su,ta koja si gledala na amazon isto neznas kakva su a ova mozes pogledati uzivo u trgovini jer ih imas svagdje po hr i jeftinija su
Betty e sad mi je lakše, to bit će do ovih malih dalmatinaca
Bruna nabavi si trudnički jastuk, kažu da je super stvar
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji