Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    15. Siječanj 2016. 10:43

Cro, da pravo je to malo cudo vec. Pa kad onda vidis jos to snazno srceko kako pumpa, oboje smo ostali bez rijeci. Dragi jos kasnije nije mogo shvatiti da je to stvarno tako malo. Kod kuce jos jednom uzeo slikice uzv-a u ruke i pita on mene gdje to mjera bebe pise  toliko da se uvijeri da je to stvarno samo 2,2cm veliko
    Nakon svakog pregleda mi to sve vise realnije izgleda. Posto jos nemam nesto trbuha (osim od onog prejedanja u blagdane sto je ostalo ), nemam (za sad) niti mucnina, niti povracanja, da nema tog neprestanog umora, gladi svakih par sati i sve cesceg odlaska na wc, nebi niti znala da sam trudna. Tako da mi se nakon svakog pregleda to malo osvjezi i dode do glave da je to realnost a ne san

Majadila
    15. Siječanj 2016. 10:45

Jutro cure!

Ja sam odvalila sa spavanjem skoro do 10. Baš mi paše to duže spavanje, sav posao sam prebacila na popodneva. 

Starim me pitala dal sam doktorica - nisam, već stott pilates instruktor i maser (imam svoj obrt), imam dosta znanja iza sebe (a opet, još toliko toga za naučiti) i iskustva s ljudima i raznim stanjima jer je najmanje onih koji su skroz zdravi 

Sanjarka - ma nek stoji cura, evo prespavala ja promjenu spola  i sad sam okej. Ne mogu objasniti, i sin i kcer je naravno poželjno, ionako ne mislimo stati na jednom djetetu pa ce biti jos valjda svega, ali bas me nekako neobično pogodilo to. Curice obožavam i uvijek se raznježim kad netko veli da nosi curicu (više nego na dečke), ali sam se ja sad već uživila u legiće s malim na podu, u to da će on i dragi biti "dečki" koji će raditi svoje "dečki" stvari dok ja nešto drugo... Ono, već sam izgradila neku ideju i smirila se s time. Zovemo ga već neko vrijeme Malac, Junior, Lima... Sve je u muškom rodu.. 
    Dragi naravno misli da nisam normalna, njemu je svejedno, a meni je evo baš trebala noć. 
    Još da pričekam tih 10 dana do pregleda kod svojeg gina, da i on potvrdi ako mala neće križit noge, i onda da više pustim tu temu. 

Kava u zg (a i ljeti na moru) može, samo ja baš 23.1. imam neke krstitke u 12, pa mogu ili ujutro ili popodne oko 16. 

Seks - kak veli Dunya, nećemo se lagati   Od početka smo nekako spontano prorijedili, a sada smo brijem skroz to stavili u neki drugi plan... Ja bih se dala nagovoriti, ali dragom se totalno promjenila percepcija seksa, postao je ful zaštitnički prema meni i djetetu, totalno je svjestan da je tu sad još jedno živo biće u meni, obazriviji je i jednostavno ono kako mi to inače radimo  sada bi bilo totalno weird. 
    Da ne govorim o tom grčenju maternice za vrijeme seksa i orgazma... To uopćne nije ugodno - to mu nisam ni rekla da mi se događa jer bi onda brijem skroz zatvorila prozor za seks do kraja trudnoće, ovako je opcija otvorena samo nam oboma nije nekako do toga. 
    Ja se samo nadam da će se nakon poroda sve vratiti na staro, ali vjerojatno hoće.

ejic
    15. Siječanj 2016. 10:50

Vidim da pisete i o kolicima, ja sam pocela malo gledati sta mi se svida a sta ne i nasla na amazonu jedne koje imaju sve dodatke i to svega za 508€ sto mi se ne cini puno posto je sve pokraj, jedino me malo brine sto do sad jos nisam cula za tu marku pa ne znam kakva su iskustva s stabilnoscu i izdrzljivoscu tih kolica.
    Evo linka: http://www.amazon.de/gp/product/B00U6212MC/ref=s9_simh_gw_p75_d2_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=0R2NRKKCY15BKKPJWVY6&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=585296347&pf_rd_i=Desktop
    Jel koja od vas cula za ta kolica? Meni se jako svidaju i ima veliki izbor boja, a stvarno mi je i cijena primamljva

Mama3put
    15. Siječanj 2016. 10:52

Majadila nisam te ja pitala al nema veze 

Majadila
    15. Siječanj 2016. 10:53

Ups! Ko bi sve te zaostatke polovio napamet 

Mama3put
    15. Siječanj 2016. 11:02

Ejic evo link ali nisu sad 2300 vec 2900 to je valjda bila akcija http://www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-q9/

Imaju prodajne centre svagdje po HR

ejic
    15. Siječanj 2016. 11:19

Starim, hvala ti na linku, kolica su stvarno lijepa, a i cijena je lijepa  Jedino nisam nasla do koliko kg izdrze ta kolica. Jel imas kakva iskustva s tim kolicima? Jesu izdrzljiva? To mi je jako bitno jer planiramo vise djece pa da ne kupujem uvijek nova kolica.

Dunyasha
    15. Siječanj 2016. 11:27

Zagrebacke cure: moze li onda kava/caj+ kolac recimo u subotu, 23.1. u 17 sati u Bobanu u Gajevoj? Tamo imaju finu kavu i fini caj, a i kolaci su im dobri. Ne pusi se, sve stanemo i opcenito im je fina atmosfera tamo.
    Moze?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.