Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    13. Siječanj 2016. 15:15

Cro, preslatka siiii! :) Vidjet ćeš, odjednom će prasnut i počet rast.

MalaKoza, znala sam da me šiješ sa opsegom, ali ovo me zbilja iznenadilo :) Kako ćeš ti tako mala roditi toliku bebu? :) Kraljice!

MalaKoza
    13. Siječanj 2016. 16:58

Tynchy

Cro, preslatka siiii! :) Vidjet ćeš, odjednom će prasnut i počet rast.

MalaKoza, znala sam da me šiješ sa opsegom, ali ovo me zbilja iznenadilo :) Kako ćeš ti tako mala roditi toliku bebu? :) Kraljice!

Joooj, ne pitaj. mene je vec sad strah kad vidim kak to brzo raste. Kaze meni dragi ma dobro, jos malo ce narast i to je to. Kazem ja, da, malo jos, 2,5 - 3 kg

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 15:22

Si cijelu pojela? milk!

Cro taman ste ima vremena da raste i rasteeeeeeeeee

Tynchy
    13. Siječanj 2016. 15:26

Sanjarka88

Si cijelu pojela? milk!

Cro taman ste ima vremena da raste i rasteeeeeeeeee

Rješavanje Linolada problema je trenutno u tijeku :)

Ti se tak veseliš slikicama :) Poslikat ću ti onda jednom svoj izobličeni trbuh, da se malo smiješ :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 15:28

Deal! Je baš jesam i slikicama i tickerima i svačem nečem što ću kad me veseli ova naša mala družina i pojačanja koja stižu na ljeto

Cro262
    13. Siječanj 2016. 15:31

hahahaha, danas je definitivno dobar dan, baš ste me nasmijale vas dvije!

Tynchy
    13. Siječanj 2016. 15:33

Cro262

hahahaha, danas je definitivno dobar dan, baš ste me nasmijale vas dvije!

tako bez profilne me podsjećaš na neku staru rodilju ... :) Valjda ta frizura na defaultnoj slici :)

A zapravo si baš slatka trudnica :)

Tynchy
    13. Siječanj 2016. 15:37

Al danas je baš neki šašav dan.. Možda bi trebale manje pisati, da Dunyasha i ostale današnje zabušantice uspiju pročitati sve i pregledati sve slike :)

ovaj forum bi trebao imati više postova po stranici.

Sanjarka88
    13. Siječanj 2016. 15:39

Tynchy

Al danas je baš neki šašav dan.. Možda bi trebale manje pisati, da Dunyasha i ostale današnje zabušantice uspiju pročitati sve i pregledati sve slike :)

da, i onu opciju zadnji pročitani post!
    da da gdje nam je Dunya danas, i ostatak ekipe?

ja se odjavljujem, odoh kući svojoj

Dunyasha
    13. Siječanj 2016. 16:57

Tynchy

Cek, stavila si ticker!!! Wuuhuuu!!! 🎇🎉🎊🎆🍸🍸🍸🍸
    Sto se grudnjaka tice, meni cice narasle sa 75 b na 85 D!!! D!!!! 
    E kad smo kod grudnjaka, u mullerovim kuponima imate popust za grudnjake za dojilje, ja dns bila u mulleru i krece im se cijena oko 70 kn. Pa jos popust na to (ne znam jel 20% ili 20 kn), pa ispadnu bas povoljni!
    Tezina bebe- moja ima 330 gr i koliko kuzim, malo sisa svoju "starost" ali neka, samo neka se ona deblja, sve ce to potrositi kad krene jurcati okolo.
    Inace, dns se cist pristojno rita. Da ju osjetim. Prasica mala, jcr nas sve prepala..

Dunyasha
    13. Siječanj 2016. 16:58

Tynchy

Cek, stavila si ticker!!! Wuuhuuu!!! 🎇🎉🎊🎆🍸🍸🍸🍸
    Sto se grudnjaka tice, meni cice narasle sa 75 b na 85 D!!! D!!!! 
    E kad smo kod grudnjaka, u mullerovim kuponima imate popust za grudnjake za dojilje, ja dns bila u mulleru i krece im se cijena oko 70 kn. Pa jos popust na to (ne znam jel 20% ili 20 kn), pa ispadnu bas povoljni!
    Tezina bebe- moja ima 330 gr i koliko kuzim, malo sisa svoju "starost" ali neka, samo neka se ona deblja, sve ce to potrositi kad krene jurcati okolo.
    Inace, dns se cist pristojno rita. Da ju osjetim. Prasica mala, jcr nas sve prepala..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI