Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    13. Siječanj 2016. 16:26

Cro i MalaKoza, kakve predivne buše... baš ste MEDENE!!!!
    Mi smo još mali pa se i ne vidi to toliko.
    Da Sanjarka, jedem ti ja, ali sve u granicama normale :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Dunyasha
    13. Siječanj 2016. 16:42

A jeste se raspisale, Boze dragi!!
    Odem u shopping i odmah brdo strana za procitati..
    Buske su vam preeedivne, preeedivne!! 😍😍😍😍Bas lijepo sve rastete, tj djecica rastu!!
    Ty, mogla si ubost jos koju linoladu pa uzet na kavu!!
    Babygirl i Sanjarka, cekamo izvjesca s pregleda!!
    Malakoza, cestitam na curici, krasno je kad saznas spol!! 👏👏👏👏
    Puno ste piskarale, ne znam vise tko je sta pisao...
    Betty je isto pisala za pregled i svog malenog coolera s rukom iza glave. Chilla on u trbuhu, pluta dijete kao na moru!! 🌊🌊🌊🌊
    Ja kupila dns djevojcici malo robice, sva sam se raspekmezila. Sad cekam da tata dode i vidi. Poslala mu sliku pa je rekao da je preslatko.
    Inace, nasla sam pjesmu koju cu svaki dan pjevati curici (kazu da se naviknu pa ih to smiri kad se rode i pjeva im se). Samo, sad kad joj pjevam, pocnem plakati ko kisna godina.. To hormoni rade valjda. Od ljubavi placem, da me ne shvatite krivo. 😉😉😉
    Idem sad jos vidjeti koga sam propustila pa se javim. 
    😚😚😚😚

inaj
    13. Siječanj 2016. 16:55

hmhm lino lada na akciji it o jos bijela, joj joj

Naša imena su Sara,Hana, Tamara za curicu, Filip, Luka ako bude dečec, rekao nam je dr na sv.duhu kad sam bila na uvz u 12 tt da mu se čini da je pišuljak ili debela pupčana, kod dr Kosa sam vidjela debelu pupčanu....budemo vidjeli sljedeću uvz nam je 10.2 doći će i to brzo:-)

Nisam povraćala zadnjih tjedan dana što je super ali me još mučnine drže i to  pogotovo navečer, baš mi bude teško....danas ušla u 14 tjedan valjda bude još malo pa prošlo...

Bušice su super....jedva čekam da moja krene rasti....sad se više napuhne kad se najedem nego zbog bebača
    Moj nečak mi je rekao da nisa, trudna jer nisam nabildana, heheheh

Bruna257
    13. Siječanj 2016. 17:53

weee frendica mi rodila malog bumbara, 4370g i 51 dugačak... pravi mali fakin :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Rozalija
    13. Siječanj 2016. 18:09

Dunyasha hvala.  I meni su lijepa kratka imena, ali sad stvarno nemam jos ideje. Sa 12 tj. idem na uzv na Sv. Duh pa se bu mozda kaj vidlo. Nemam neki osjecaj kaj bude, ali glavno kaj bude zdravo. Makar bi htela ipak da bude curica. A i kcer bi htela seku nakon tri brata. 
    Zabice, meni se prije nije sviđalo moje ime (Hana) jer sam bila jedina u skoli. Prije je to bilo rijetko ime, a sad je cesto. A Dino se zove od muza brat.

url=http://lilypie.com]

Aurelija
    13. Siječanj 2016. 18:13

Cure, buše su vam super!!  Meni sad izgleda kao da sam se najela, teško zamišljam da u sljedećih 2 mj naraste tooliko!
    Betty, MalaKoza bravo za spol, lijepa imena!
    Žabica, spominjala si stručni, i ja moram al računam tamo u 6 mjesecu s trbuhom do zuba, to su mi svi preporučili, nek se netko usudi srušit me 
    Dunya, dobro ti kaže Sanjarka, odi ranije na 3d, oko 22 tj idealno, tada se beba cijela vidi, poslije je tijesno i sva bude zgužvana! Ja se već sad naručila u harni na anomaly scan u 20 tt, kad sam bíla tamo jučer.
    Ja danas dobila i svoj nalaz krvi iz breyera, koji je odličan. Poslala sam doktorici da mi ponovo izračuna rizik, iako je za mene to gotova priča, točka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.