Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    11. Siječanj 2016. 21:32

Majadila i Sanjarka preslatki trbuscici.
    Ja nikak da svoj uslikam, ali kad vidim vase,nekak nemam volje staviti svoj. Djeluje mi preglomazno.
    Gledala sam tablicu dobivanja tezine u trudnoci i prema tome sam u minusu 2 kg, ali nekak si mislim, manje je vise :D

Trbuh od pocetka mazem kombinacijom Shea maslaca i kokosovog ulja jer mislim da mi je koza hidratiziranija nego kad mazem onim kemikalijama protiv strija, a kad sam vec na trbuhu, potegnem i po cickama i bokovima. 

Tlak mi je uvijek bio nizak i sad su oba ispod 100 pa se cesto rusam na poslu, ne doslovce, stignem leci na pod i dici noge u zrak.

Naglo piskenje i mene zna uloviti, tipa pijuckam malo po malo i gledam s dragim tv i odjednom ko oparena odjurim na wc, a on ne vjeruje da mi je doslo tak naglo nego misli da sam prelijena pa drzim do poslijednjeg trenutka :)

I kad smo kod dragog, stalno me hrani vocem i povrcem,a upravo svira gitaru bebici i tjera me da maknem laptop i mob iz blizine jer joj to steti.

Prosla sam vecinu tema ako se ne varam :) 

btw.mama me uplasila da je i ona oko 18.tjedna dobila kontrakcije i prokrvarila sa sekom kad je bila trudna. Mislim, poslije je bilo sve ok jer je mirovala. Ali sad mi nije bas svejedno. Pogotovo jer se na poslu dosta naprezem.

Srecom, prekosutra u 9. cemo pitati tetu doktor 1000 pitanja pa cemo biti mirniji.

Laku noc i lijepe snove vam zelim!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Deedee01
    11. Siječanj 2016. 21:39

Haha, potpisujem sve sto je Bruna257 rekla! 

Cro262
    11. Siječanj 2016. 22:38

Inaj, nema na čemu, drago mi je da s ti pomogla   
    Moje cice i dalje stanu u isti grudnjak bez problema, mislim da su samo upotpunili praznine koje su bile, o velikim cicama mogu samo sanjati....

Žabice, po meni nema potrebe za nimfy, a kombinirani sam ja išla, preživjela sam tih 550kn, ali mi je i ženska u Brayeru rekla da se od 16t može raditi ista stvar u Petrovoj besplatno tako da zašto ne bi iskoristila i samo provjerila kakva je statistika. Odluka je naravno tvoja, ali ja sam otišla napraviti test da znam što me čeka, možda...

Malakoza, tako i ja kažem da ću pitati doktora 101 pitanje pa na kraju zanjemim kad vidim uzv, poslije izadem a da ni na jedno nisam dobila odgovor, a naravno nisam ni pitala...

Deedee01
    12. Siječanj 2016. 03:47

Mame pogledajte super video, bez krvi samo onako kako je..

https://www.facebook.com/IndexMame/videos/656372917836024/

Bruna257
    12. Siječanj 2016. 06:20

Vidim nesanica sveprisutna :) ima nas ima... Zato ja preko dana ulovim bar 2-3sata... :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Marie4
    12. Siječanj 2016. 06:46

Jutro, pridružujem se nespavačima. Od 6 čitam zaostatke koliko ste se raspisale, neka lijepo je to. 
    Žabica  ja ima 26.g isto sam odbila ste te testove jer mi je mjerio sa 12t nuhahalni nabor i bio 0,7. Doma smo se dogovorili da ne želimo sebi raditi pritisak i nervozu oko djeteta. Ono je božji dar i kako je Bog htio tako neka bude. Jedino idem u petak k

• Marie4
    12. Siječanj 2016. 06:48

Jedino u petak idem u zg kod Kosa. Cure dali u city centru east ima kakve ponude za trudnice ( H&M , c&a)?

baby♡girl
    12. Siječanj 2016. 07:01

Dobro jutro nespavalice. 
    Netko je spominjao bolove, sve je to normalno, ali ako vas hvata panika kao mene koja sam inace smirena i opustena, odite na hitnu, uopce me nisu gledali kao neku ludu babu, dapace. To osoblje u Vinogradskoj, ma sve rijeci hvale imam za njih. Iako ne spadam tamo, ni po mjestu prebivalista niti boravista to je jedino mjesto na kojem bi sretna otisla roditi 😆
    Ovo za placanje carskog mi je koma, ne smiju naplatiti takve stvari. Ali ako vas sta tjesi, ja sam s babicom imala dobru komunikaciju pa me zena pola sata i vise prije izgona masirala dolje sa uljem tako da sam prosla s jednim povrsinskim savicem. I nista me ne boli niti na promjene vremena niti ovako. Ja sam ipak za prirodan porodjaj iako sam prosla kompletnu indukciju, gel, drip, prokidanje vodenjaka. Ali ono, moram roditi, bilo mi je vaznije da je rodim zivu i zdravu nego da mi se pokaka u vodu dok ja cekam da se samo pokrene. 
    Marie koliko sam shvatila da nemaju bas ponudu, arena je navodno najbolja za trudnicke stvari. 
    Ja si nista trudnicko nisam kupila, stanem u traperice, tako da na proljece mislim uzeti neke fora haljinice i to je to. 
    Pozdrav curama koje spavaju 😆😆
    Naspavajte se i za nas 😉😉😉

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Cro262
    12. Siječanj 2016. 08:27

Marie, CC east ima u H&M-u trudničkre robe, ali slabo, C&A nema, definitivno bolji izbor je Arena, ali i kod njih je ovih dana slab izbor...

zabica25
    12. Siječanj 2016. 08:34

Jutrooooo 
    Ja sam definitivno odustala od tih pregleda. ne želim ih raditi.
    Što se tiče prsa, ja sam A košarica i tako bude valjda ostalo. Ali me već ovaj grudnjak tiska pa moram nešto smisliti...Možda neki top ili nešto...nemam pojma.
    Rekla mi je ginek da do 12 tt smijem samo folnu, nakon toga nešto konkretno. Elevit mi ne odgovara. Imate li prijedlog, samo a u sebi vitaminske tablete ne sadrže ŽELJEZO jer ih ne podnosim.
    Pitala me ako su mi još prisutni grčevi i potvrdno sam odg. Rekla je da to nije baš ok u ovom vremenu i da nastavim piti Mg iako se on pije tek od 15 tt.
    Jučer mi je po UZV bilo 10+5 što me iznenadilo jer je po mojoj računici 10+2 :)
    Termin mi je prebacila na 3.8.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.