Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Croheidi
    08. Siječanj 2016. 10:51

Minnie, sve će biti u redu 
    mm je na lchf prehrani već 4 mjeseca, ja ga lagano pratim. 
    A žgaravica me ubila u obe T, ne priželjkujem ju skoro. Niti kostobolju!

• Minnie28
    08. Siječanj 2016. 10:53

I moj posao je uredski, ali čim zagazim u početak svibnja to je već praktički sezona pa je poprilično stresno. Planiram raditi do početka svibnja, imam još nešto godišnjeg pa bih to iskoristila prije bolovanja... 

A da ne pričam o tome kako sad nemam volje ni za što... također čekam trenutak da mi glava padne na tipkovnicu! haha Dosad sam povraćala samo doma, sad sam se počela i na poslu jednom ujutro družit sa školjkom... grozno... ali neka je to najgore :)

• Minnie28
    08. Siječanj 2016. 11:01

Sa Lošinja sam. :) A ti?

• Minnie28
    08. Siječanj 2016. 11:15

Iskreno se nadam do će sve biti u redu. Jer, u prvoj trudnoći tek što sam saznala da sam trudna prokrvarila sam i bila na strogom mirovanju, da bi na slijedećem pregledu u 8. tjednu bilo ustanovljeno da bebe nema, samo gestacijska vrećica koje se već počela smanjivati... Tada nisam imala skoro pa nikakve simptome, niti mučnine, niti lagana probadanja u donjem dijelu trbuha i oko jajnika, niti bolne grudi... ništa. A sada sve to i nekako me tješi da je sve u redu. Na uzv sam bila u 7. tjednu, međutim ovulacija je bila kasnije i trudnoća je dosta manja, pa se vidjela samo točkica u vrećici (plod), ali se nisu još vidjeli otkucaji srca. Kaže doktorica da je to normalno jer je premala trudnoća da bi se to još vidjelo i da je sve u najboljem redu Naručila me za pregled opet 20.01. samo ne vjerujem da će mi tada raditi uzv jer ga ne radi svaki put... Planiram otići na jedan pregled krajem mjeseca kod privatne ginekologice kod koje sam išla prije da mi ona napravi detaljan pregled i uzv tek toliko da budem na miru. Eto, to je ukratko moja priča. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.