Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    08. Siječanj 2016. 10:30

Sanjarka, da, drugih 6.mj je 2600kn (koja kuna više)
    Meni to nije dovoljno definitivno, uz pelene, hranu, robicu, igračke. Moram misliti na to, pa neće pasti s neba.

Dunyasha, nisi tuka, samo si trudna, i ja sam malo oglupila u trudnoći. Jučer gledala neki prilog o školstvu, i prikazivali su nešto kako djecu uče razlomke, i gledam u te razlomke doslovno ko tuka.. nije mi jasno... nema veze što sam ja 35 različitih matematika imala na faksu :)

Btw, čula sam da stvarno doktori rade frku oko šećera u trudnoći, ja sam sad već na granici, 5,1 mi je.

Tjestenina ima šećera dosta.. pokušavam ju zamijeniti rižom. Lisnata svakako treba izbjegavati, to je zlo živo!
    Voće, voće, voće u svim oblicima (izbjegavati slatke kompote i preslatke marmelade), i povrće na maslinovom ulju. Od mesa jedem dosta peradi i junetine, volim i ribu...

Planiram dobiti max 15kg, tako da ne ostane puno kad ode beba, posteljica i voda od mene..

Ostala sam trudna sa cca 52kg, ali ljeti variram od 50-53kg pa ne znam koliko sam točno u tom trenutku imala.

Dunyasha
    08. Siječanj 2016. 10:31

Minnie28, dobro dosla! 
    Nek ti trudnoca prode uredno, sa sto manje tegoba i briga. Kad orodu ovi prvi mjeseci, mucnine i umor, stizu nove tegobe, al je ipak lakse zivjeti i trudnoca se lakse nosi. 😉

Sanjarka88
    08. Siječanj 2016. 10:35

Dunya ti si znači na +3kg od početka? za polovicu trudnože odlično, rekla bi čak idealno
    jedeš li uopće slatko?
    meni je problem šta pun kufer toga ne volim, mliječno ništa.... povrće,voće,meso ma sve slabo

Croheidi sretnice kad si sve te kg istopila bez frke, ja kakve sam sreće da dobijem 20kg ostalo bi mi bar 10 u višku trajnom 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Siječanj 2016. 10:42

Ty i ti si onda na 3-4 u plusu? pa super ja mislim da je to taman kako treba i bit za ovo vrijeme.
    evo ja sam sad doručkovala i još sam gladna to me tako živcira zadnje vrijeme da je to čudo

da da oko šećera baš rade frku. Ja sam cijeli život na donjoj granici pa i ispod nje.... nadam se da neće doći do nekog preokreta.

Dunyasha
    08. Siječanj 2016. 10:45

Sanjarka, da, ja sam otpocetka t do sada na +3 kg. Vagala se u utorak i od zadnjeg pregleda do utirka dobila 0,3 kg... Nadam se da necu prijeci kilu.
    Sto se tice slatkog, jedem, ali ne puno..ja sam vise za slano tip. A i od puno slatkog me pocela loviti zgaravica, pa jzbjegavam. 
    Cokoladu za dorucak, kao ti? Da to pojedem, mislim da bi me zgaravica cijeli dan mucila. Ja bas slano volim. Putar, tvrdi sir, kravlji sir, sunku purecu, ma sve.. Njaaaaammmmm.. Sam sam gladnaaaa opet!! 🍔🍳🍯🍬🍟🍝🍝🍖🍗

Sanjarka88
    08. Siječanj 2016. 10:45

A Dunya Dunya ti si kao debeljuca što? vidjeli smo mi tvoje slike

ja doručukujem i ručam. U međuvremenu utrpam nešto čokoladno u sebe, a po novom i koji bombon i lizu lol.

• Minnie28
    08. Siječanj 2016. 10:47

Hvala cure na lijepim željama. Nadam se da će sve proći u redu, jer ovo mi je druga trudnoća, prva je nažalost loše završila.... Upravo zbog toga me jako strah i strepim do slijedećeg pregleda. 

Do kada vi planirate raditi?

Sanjarka88
    08. Siječanj 2016. 10:48

Reko ti ja da kaže google, od sad minimalno 0,5 tjedno hahahhaa
    ja sam već to svima rekla, čisto da se zna da nije do mene

Žgaravica od čokolade? oooooo nisam znala.
    nije to meni bio doručak, samo zalogaj u hodu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.