Rozalija dobro nam došla i svaka čast na dječici, mislim da si ti pitala jel ima tko iz međimurja, ja sam vezana za međimurje, muž je iz međimurja a živimo u zg-u, ali smo često tamo...i mislim da ako budu vručine velike kad se bebica rodi da ću pobjeći u međimurje, mislim da bi će nam lakše biti tamo....
Sanjarka svaka čast za budžet....jel mogu znati koja kolica ste kupili?
Inaj hvala. Da ja sam pitala. Ja sam iz Čakovca. Ja idem ovaj tjedan na pregled, u petak pa budem onda znala vise. Onda mi bude blizu 10 tjedni ako sam dobro izracunala. Malo me strah zbog prijasnjih spontanih i vanmaternicne trudnoce od prosle god., ali ne razmisljam previse o tome. Kak bude, bude. Jos nikome nismo ni rekli jer cekam petak. A vec sam i u godinama, vi ste vecina vjerojatno mlađe od mene.
url=http://lilypie.com]
ah, i sad moram sama sebe demantirati, u javnoj banci se krv drži samo 10 godina :/
Curke, kratko pitanje.. Je li koja od vas imala lagane bolove,kao kratko probadanje u predjelu jajnika? Ne traje dugo,javlja se povremeno,al osjetim...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ja povremeno, jedan dan bude pa dva tjedna ništa pa opet mi neki dan dođe... isto sam se zabrinula, al mislim da dok nisu neki luđački bolovi - spada pod normalno...
Sortiraj odgovore
Najstariji