Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    05. Siječanj 2016. 17:27

Rozalija dobro nam došla i svaka čast na dječici, mislim da si ti pitala jel ima tko iz međimurja, ja sam vezana za međimurje, muž je iz međimurja a živimo u zg-u, ali smo često tamo...i mislim da ako budu vručine velike kad se bebica rodi  da ću pobjeći u međimurje, mislim da bi će nam lakše biti tamo....

Sanjarka svaka čast za budžet....jel mogu znati koja kolica ste kupili?

Rozalija
    05. Siječanj 2016. 19:38

Inaj hvala. Da ja sam pitala. Ja sam iz Čakovca. Ja idem ovaj tjedan na pregled, u petak pa budem onda znala vise. Onda mi bude blizu 10 tjedni ako sam dobro izracunala. Malo me strah zbog prijasnjih spontanih i vanmaternicne trudnoce od prosle god., ali ne razmisljam previse o tome. Kak bude, bude. Jos nikome nismo ni rekli jer cekam petak. A vec sam i u godinama, vi ste vecina vjerojatno mlađe od mene.

url=http://lilypie.com]

Aurelija
    05. Siječanj 2016. 21:22

ah, i sad moram sama sebe demantirati, u javnoj banci se krv drži samo 10 godina :/

Bruna257
    05. Siječanj 2016. 21:34

Curke, kratko pitanje.. Je li koja od vas imala lagane bolove,kao kratko probadanje u predjelu jajnika?  Ne traje dugo,javlja se povremeno,al osjetim...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Aurelija
    05. Siječanj 2016. 21:39

Ja povremeno, jedan dan bude pa dva tjedna ništa pa opet mi neki dan dođe... isto sam se zabrinula, al mislim da dok nisu neki luđački bolovi - spada pod normalno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.