Dunyasha, sljedeci put cu pitati doktora jesu to mjere za nisko i glavato :)
Moj vec udara redovno po rasporedu, u voznji, kad se najedem ili kad se probudim :)
Tata osjeti isto; ali to je valjda normalno kad je musko! Jaci je! :)
Pridružujem se vrtnim patuljcima sa svojih 162 cm.
Tata je visok 185.
Nadam se da će bebac bit između pa bude taman.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Drage moje, dobro vam jutro ☺
Jeste popile kavicu ?
Ja svoju evo pijem jos od 9:30, volom pit kavu polako i gustat u njoj ☺
Unazad sat vremena me malo bolucka trbuh.. Imam osjecaj da me steže sve.. Nemam kontrakcije, jer mi se nista ne grci.. Ali kad se malo stisnem u podrucju jajnika ili maternice, bas mi je nelagodno.. Bas kao da me steže, neznam s cim bi to usporedila.. Mozda sa upalom misica..
Jel to mogucr da se maternica siri pa da mi je zato takav osjecaj ?
Zumbuli sama imam takav osjecaj.... Mislim si da se maternica probijanizvan pubicne kosti i siri pa sirenjem pritisce ostale organe... Tjesim se...:)
Mi smo kao par podjednaki,mm 180 a ja 174... Samo se nadam da ljubav mala nece imat glavu na tatu :P hahaha
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pozdrav trudnice moje!
Majadila, ti si bila vrijedna i svašta si već nabavila. Odlično! Ja još nisam ni krenula u potragu, imam vremena. Sestrična mi je javila da je kotač pao s kolica tako da ću ih morati kupiti, a koštaju (koja su meni lijepa još od dana kad nisam bila trudna) kao cijela plaća mog muža. Nagledala sam si i ovu hranilicu od koje nekako ne odustajem:
http://www.magicbaby.hr/oprema-za-bebe/kolica-i-dodaci-hr-3/3u1-komplet-kolica-hr/hauck-kolica-malibu-xl-all-in-one-black-dots.html
http://www.babyartikel.de/prod/hauck-hochstuhl-sitn-relax-giraffe
MajaSokca, i tvoj mi se izbor kolica jako sviđa, boja je baš unikatna. Nisam znala da imate vi to s traženjem babica. Kod nas su patronažne.
Rozalija, drago mi je i čestitam na 5. djetetu. Lijepo je imati veliku obitelj pa d se kasnije mogu družiti, davati savjete.
Kokolo, u kojem si ti TT? Ja sam danas 9+4 i jučer sam dva puta povraćala, ali samo prilikom pranja zubiju. Ovak imam lagane grčeve i mučnine, ali neznatno kako je to bilo prije. Nadam se da će polako nestati.
Bruna, samo ti odmaraj i uživaj. Sve će biti u redu. Stres ti može samo naškoditi. :)
anna_bella, dobro došla i želim ti što i sebi i svakoj od nas: da porod i ostatak trudnoće prođe bez boli i s osjećajem vedrine. Drago mi je što si nam se pridružila i tipkajmo se i dalje :)
Za poplun i jastuk ni ja nisam znala da bebaču ne treba. Ja isto stalno kišem, to je valjda normalno.
Ne mogu biti ni minute u kuhinji, gadi mi se miris svega. Muž pere suđe, a jedemo kod mojih dole (mi smo na katu iste kuće). Ja sam visoka 168cm, a mm 178 cm. Taman mogu obući malo višu štiklu :)
Gdje je orhideja? Ona nas je zaboravila?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji