Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    05. Siječanj 2016. 10:09

sanjarka ne samo da je divan, nego sve sto radi za mene me dovodi u situaciju da ga više ništa ne želim tražiti i moliti... zbilja ima strpljenja, jaaako puno.... neznam više što bi bez njega 

ty divna ti je buša :) koji si ti tjedan?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    05. Siječanj 2016. 10:18

Bruna ti si sretna žena, uživaj na maksimum u takvom odnosu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Siječanj 2016. 10:19

Ty sam ti rekla da staviš ticker, viš da žene neznaju koliko si trudna cccc

Sanjarka88
    05. Siječanj 2016. 10:22

Da dobro si to rekla ja sam na svog trenutno ljuta jer je obeća da idemo u zg za vikend, pa se predomislia.... pa ga neću hvalit trenutno

Zumbul
    05. Siječanj 2016. 10:23

Tynchy kako se zove knjiga ? 
    I ja  bi nesto citala ☺😊

• kokolo5
    05. Siječanj 2016. 10:50

Dobro jutro cure! Vidim da sam zaboravila cestitat Novu godinu pa evo da vam svima pozelim isto sto i sebi  a to je puno srice, ljubavi, zdravlja i veselja za vas i vase bebice!
    Sanjarka zivim u St, a maleni se rodio krajem petog miseca, izasli smo iz bolnice pocetkom sestog-vidim da je otprilike tako i tvoj termin   u rodilistu su mi rekli da ga prvi misec dana oblacim sloj deblje nego sebe, a nakon toga da se ravnam po sebi. Bio je doma u benkici/bodiju kratkih rukava i povise tanka jednodjelna piđamica. Doduse ljeto 2014te nije bilo nesto pretjerano vruce, pogotovo taj lipanj, u setnjici bi mu obukla tuticu i jos ga pokrila tankom pamucnom dekicom (ima ih u intersparu i mislim u mulleru da sam vidila-zakon su za ljeto!) Kasnije, za bas vrucih dana je uglavnom bio u kratkom bodijicu. Istina, bit ce mi "veselo" dok je tata na brodu, ali kad vidim Rozaliju, znam da se sve moze - moj naklon do poda i samo pozitivno-bit ce sve ok!
    Tynchy nisam vidila svoj sluzni cep jer mi je pljusnuo vodenjak, pa je valjda sve otislo s tim, ali kad su mi prije opisivale spomnjale su neke ko kapilarice i sukrvicu. Ako nisi gadljiva, mozes proguglat...ima zivopisnih slika 

Sanjarka88
    05. Siječanj 2016. 11:21

Kokolo o ti si splićanka, povećavamo se super!
    Hvala ti puno na svom iskustvu i savjetima, uglavnom najbolje za početak kupit i tanjih dugih rukavića i kratkih, bude li trebalo još šta god imat spreman neki pokrivač i to je to. Bit će snalaženja hehhe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.