Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    05. Siječanj 2016. 10:09

sanjarka ne samo da je divan, nego sve sto radi za mene me dovodi u situaciju da ga više ništa ne želim tražiti i moliti... zbilja ima strpljenja, jaaako puno.... neznam više što bi bez njega 

ty divna ti je buša :) koji si ti tjedan?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    05. Siječanj 2016. 10:18

Bruna ti si sretna žena, uživaj na maksimum u takvom odnosu

Bruna257
    05. Siječanj 2016. 10:21

Sanjarka88

Bruna ti si sretna žena, uživaj na maksimum u takvom odnosu

vjerujem da u svim našim muževima čuči isti takav, samo je pitanje kolko je koji hrabar pokazati osjećaje i popustiti u "muškosti" :) sve smo mi sretnice da imamo muževe koji s nama dijele sve, što dobro što loše...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Siječanj 2016. 10:19

Ty sam ti rekla da staviš ticker, viš da žene neznaju koliko si trudna cccc

Sanjarka88
    05. Siječanj 2016. 10:22

Da dobro si to rekla ja sam na svog trenutno ljuta jer je obeća da idemo u zg za vikend, pa se predomislia.... pa ga neću hvalit trenutno

Bruna257
    05. Siječanj 2016. 10:27

Sanjarka88

Da dobro si to rekla ja sam na svog trenutno ljuta jer je obeća da idemo u zg za vikend, pa se predomislia…. pa ga neću hvalit trenutno

nemoj ga više ni pitati, malo koristi obrnutu psihologiju, kao ohladi se od svega, pa će on počet ispitivati i vidit će kako će se brzo aktivirat :P tako ja kod svog moram, doduse rijetko.... i funkcionira svaki puta,,,,

Zumbul
    05. Siječanj 2016. 10:23

Tynchy kako se zove knjiga ? 
    I ja  bi nesto citala ☺😊

• kokolo5
    05. Siječanj 2016. 10:50

Dobro jutro cure! Vidim da sam zaboravila cestitat Novu godinu pa evo da vam svima pozelim isto sto i sebi  a to je puno srice, ljubavi, zdravlja i veselja za vas i vase bebice!
    Sanjarka zivim u St, a maleni se rodio krajem petog miseca, izasli smo iz bolnice pocetkom sestog-vidim da je otprilike tako i tvoj termin   u rodilistu su mi rekli da ga prvi misec dana oblacim sloj deblje nego sebe, a nakon toga da se ravnam po sebi. Bio je doma u benkici/bodiju kratkih rukava i povise tanka jednodjelna piđamica. Doduse ljeto 2014te nije bilo nesto pretjerano vruce, pogotovo taj lipanj, u setnjici bi mu obukla tuticu i jos ga pokrila tankom pamucnom dekicom (ima ih u intersparu i mislim u mulleru da sam vidila-zakon su za ljeto!) Kasnije, za bas vrucih dana je uglavnom bio u kratkom bodijicu. Istina, bit ce mi "veselo" dok je tata na brodu, ali kad vidim Rozaliju, znam da se sve moze - moj naklon do poda i samo pozitivno-bit ce sve ok!
    Tynchy nisam vidila svoj sluzni cep jer mi je pljusnuo vodenjak, pa je valjda sve otislo s tim, ali kad su mi prije opisivale spomnjale su neke ko kapilarice i sukrvicu. Ako nisi gadljiva, mozes proguglat...ima zivopisnih slika 

Sanjarka88
    05. Siječanj 2016. 11:21

Kokolo o ti si splićanka, povećavamo se super!
    Hvala ti puno na svom iskustvu i savjetima, uglavnom najbolje za početak kupit i tanjih dugih rukavića i kratkih, bude li trebalo još šta god imat spreman neki pokrivač i to je to. Bit će snalaženja hehhe

kokolo5
    05. Siječanj 2016. 13:31

Sanjarka88

Kokolo o ti si splićanka, povećavamo se super!
    Hvala ti puno na svom iskustvu i savjetima, uglavnom najbolje za početak kupit i tanjih dugih rukavića i kratkih, bude li trebalo još šta god imat spreman neki pokrivač i to je to. Bit će snalaženja hehhe

Uffff, sorry, tipkam na mobu pa sam slucajno prijavila administratoru ovaj komentar! 
    Nema na cemu, ako imate jos pitanja, tu sam 
    Teja cestitam na skorom vjencanju, uzivaj!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI