Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozalija
    06. Siječanj 2016. 08:40

Ja hodam k ginekologu koji je isto strucan, sve objasni i napravi sve pretrage. Sad budem opet morala valjda cekati one nalaze iz Zagreba oko tri tjedna. Tak sam i prije pet god. Zbog godina vjerojatno. Ne znam tocno kak se zove test. Da se vidi ako beba ima kakvu anomaliju. Nije ni jedna to radila? Mislim da je oko 18 tjedni da se radi. Na 4d ultrazvuku nisam nikad bila

url=http://lilypie.com]

Cro262
    06. Siječanj 2016. 09:21

Dobro jutro zenske, ja se nocas nisam nikako naspavala, nisam se mogla namjestiti i stalno sam se vrtila, a trbuh mi je bas smetao :)  Mene u 18t još uvijek muci zgaravica i to skoro svaku vecer, a i jucer me bas trbuh bolio valjda kako se sve to rasteze... 

O matičnim stanicama nisam ni razmisljala, malo cu si procitati o tome, ali mislim da cu pustiti da sve obave po svojoj proceduri. 

Majadila, predobar shopping si ti već obavila, skoro pa si spremna :) Ja cekam da sjedne placa i da obavim pregled sutra, nadam se da cu saznati spol pa da mi je lakse kupovati. Krevetic cemo vjerojatno koristiti moj, zbog seentimentalnih razloga, samo prvo moram obavijestiti rodbinu kod koje je pa da saznam dimenzije zbog madraca i plahte.
    Kaj kažete da mi jastuk i poplun ne trebaju za bebu? kad oni to pocinju koristiti, a s cime ih se pokriva po zimi?

Dunyasha
    06. Siječanj 2016. 09:54

O i samo da se pohvalim, jucer navecer osjetila prvi udarac preko trbuha... 💖💖💖💖😍😍😍😍 
    Bijah zbunjena nakon njega. Valjda ga nisam ocekivala. A i nadala se jos kojemu... Bit ce ih i svakom se veselim!!

Bruna257
    06. Siječanj 2016. 09:56

Jutro cure... Vidim sve ste debelo u kupovanjima... Ja ipak jos necu ni pomisljat, previse me strah nakon svega  ovoga,a i stalno me prati u glavi neki osjecaj da se vec otvaram... Luda sam... Tako da mislim da ce moj shopping biti u zadnjih par dana... Eto... U bedu totalnom od sinoc...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Tynchy
    06. Siječanj 2016. 10:14

Jutro cure!

Bruna, znam da te sve to muci i proganja; ali probaj pozitivno razmisljati i pozitivno ce i biti.
    Mozda ti bas neki shopingic pomogne, ili se uclani u neki baby klub, odi u Baby centar, uzmi porodiljni popust pa kupi nekakvu igrackicu ili makar bodi sa natpisom. Dat ce ti samopouzdanje! 

Sto se shoppinga tice, mi smo kupili kolica, Peg perego book plus s completo, i naravno tatamia hranilicu! Ajme, ja bi se u njoj njihala da mogu stati :)
    Baka je kupila dekicu; neke odjece, i nekog medu na mjesecu koji svira uspavanku!
    Ja sam kupila dvije preslatke kapice,  a za ostalo cekam ljetne kolekcije.
    Uzet cemo jos i baby monitor, nasla sam video monitor NuK na akciji, na onoj njemackoj stranici sto je Sanjarka slala. 
    Sad razmisljam o uredjenju sobe kod tate, cekam da se on odluci za ime, pa da kupim slova za zid.

Dunyasha,
    Pitala si me za mjere. Evo:
    FL 2,65 odgovara za 18+5
    Tezina 260g 
    Glava je velika, AU = 13,99cm, odgovara 19+3

Jel ovo znaci da ce mi dijete biti nisko, debeljuskasto i glavato? :)
    Jak je definitivno, i tata osjeti bubanje :)

Aurelija
    06. Siječanj 2016. 10:18

Mi isto nismo ništa još kupovali, prerano mi je, ali tu i tamo bacim oko da vidim što se nudi. Kolica i krevetić ćemo rabljeno, možda se u međuvremenu i netko od prijatelja kome ne treba više, ponudi za posudit :)
    Pisale ste već o raznim baby clubovima što daju poklon pakete. Nisam zapisala, pa ako nije problem, da mi netko pobroji, sad ću zapisat.  Znam da ima dm, muller, hipp...
    Bruna, znam da je lako reć, ali nemoj si stvarat stres tamo gdje ga nema, odmaraj i ne miči se iz kreveta, najgore je prošlo i trudi se ne razmišljat o negativnim stvarima... Uzmi neku knjigu i preusmjeri misli na druge stvari.

Dunyasha
    06. Siječanj 2016. 10:31

Bruna, moras se opustiti.. Stvaranje stresa samoj sebi ti ne pomaze. S bebom je sve u redu, zatvorila si se prije izlaska iz bolnice, stavljas itrogestane koji podrzavaju bebicu. Sve je dobro. Opusti se. Slazem se s Ty, probaj si nesto kupiti da te opusti. Pa makar grudnjak. 😉😉
    Ty, nije moja cura teza od tvog sinka. Moja je imala 221 gr prije tjedan dana, fl joj je, sad vidim, 2.67 a glava 12.3 cm.. Dakle tu su negdje, ali je malac tezi, sto je u redu, decko je. Ja se isto bojim da ce moja biti glavata 😂😂😂😂
    Inace, sto se tice mucnina, dakle, mene nocas, usred noci ulovila mucnina! Ono, u 19 tt.. Vec sam zaboravila kaka je to, zapravo, gadnjikavi osjecaj..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.