Zumbul super akcija, moram baš pogledat
kokolo nema veze hahhaha događalo se već
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jao cure moje, od kad sam dosla iz bolnice, kod mene na smjene hranjenje i spavanje.... bojim se da ću one -3kg od početka trudnoće sada povećati duplo :D haha valjda se privikavam na bebin ritam :P
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Otisla sam u bolnicu jer je ta sluz bila mrljava od neceg smedjeg..
Uglavnom, bili su diiivni prema meni. Za razliku od onih zivcenjaka iz Petrove.
Sve je moderno, uredno, savrseno.
Doktorica ljubazna, i meni i Mm je pruzila ruku i na odlasku i na dolaasku.
Pregledala je sve, i vaginalno, i preko trbuha. Uzela uzorak sa grlica, ma sve! Vise nego ikad u HR. Izmjerila bebija i pustila nam srce!!! Prvi put sam cula srceeee!!!
MM stalno ponavlja bam-bam-bam, oponasa srce :)
Uglavnom, sve je ok, ta sluz je nesto sto stiti i sad je mozda ima malo vise.
Dobili slicke, ma divota!!! :)
Evo mene konaco, tek sad sjela i ulovila vremena da vam se javim.
Navjezbala se i fino istegnula. U jednom sam trenu rekla trenerici da imam osjecaj da cu se poroditi 😂, u takvoj sam nekoj pozi bila.
Ne stignem popratiti tko je sto pisao, ali samo ulovila Pepebebu, bas mi je drago da djetence raste!! Zumbul, hvala ti na infi za Lesninu, zaletit cemo se i kupiti to, isplati se. Iako zapravo, beba ne treba posteljinu. Niti jastuk.
Ja cu nasu curu pokrivati dekicom u prvo vrijeme, a posteljinu sam mislila, ako cu ju nabavljati, nabaviti na jesen. Iako, mislim da ce spavati u vreci, to je najsigurnije.
Ty, kaj radis ti na tom snijegu pa imas takve tegobe??? Ne ljuti nas!! ☝☝☝ Vidim da si ovim hitnim pregledom zadovoljnija nego sa svim dosadasnjim u Zgbu. Zalosno da je tako to kod nas.. Molim te da malo smiris tempo, iscjedak je jaci sto je aktivnost pojacanija. Prema tome, sad uzivaj i probaj malo i odmorit. Inace, o kakvom smanjenju trbuha ti pricas?? Pa od tvoje zadnje slike trbuh ti se povecao ono... Samo tako! Bas je fini trudnicki!!! 👍👍👍
Ja sad rucala i idem citati. Posudila si knjigu Prirodan porodaj, Ina May Gaskin. I to sad citam za ohrabrenje. Javim vam kakva je!!
Uzivajte zenske!
Ma na kraju doktorica kaze da je dobro da imam taj iscjedak.
Kak se ona sekira za mene :) ..
Hvala darling! ali ne brini, do sada mi se samo nos smrzao. MM skija, ja citam i pijem caj. :) Iako, tako bih rado probala boardanje! Nekad sam aktivno rolala, a sad bi bas ovo, totalno me privlaci!
E da, zene tu sa kolicima i bebama po snijegu, a oni malo veci klinci 3+ vec na skije staju! Preeslatki su!
Da, divno mi je bilo u bolnici! Hey, rukovala se s nama! Ostala sam paf!
Bilo bi fino slucajno se zateci ovdje i roditi ;)
Da; pregledali me vise nego ikad u HR, i dala nekoliko slicka! :)
Da, iscjedak je dobra stvar jer stiti maternicu od bakterija. Meni to dr svaki put kaze kao nesto jako pohvalno! 😂😂
I, kako ti je bilo cuti srce? Divan zvuk, jel da? 😍😍😍
Molim da najvaznija opazanja iz knjige napises svima nama tu, da znamo sta cemo i kako cemo.
Evo ga, dobili maxi cosi jaje na poklon!!! Sad moram kupiti ona Bertonne ljubicasto-crno-zlatna kolica!! To je sudbina!!
Ooo! Maxi Cosi jaje na poklon?! Moram priznati divan poklon. Sad trebas smisliti rjesenje za fiksiranje, a da ne kupujes novi auto. Za maxi cosi su baze dosta skupe koliko sam vidjela.
Skroz fora je bilo cuti srce! Odusevljena sam :) Bam Bam Bam!
Probudio se kad ga je doktorica pocela pregledavati pa je cijelim tijelom skocio! :)
Ima li koja od vas pregled ovaj tjedan?! Da malo mjere usporedimo!
Dunyasha, tvoja cura je zasada citavih 12grama teza od mog bebija a isto smo trudne :)
Bas cu pogledati kolika mu je bedrena, slike su kod Mm! :)
E da, imam pitanje. Razmislja li koja od vas o pohrani maticnih stanica?
Sortiraj odgovore
Najstariji