Dunyasha, Inaj, suosjećam po pitanju mučnina! Ja sam pred tjedan dana prvi puta povraćala (isto samo kiselina), a jučer i danas mi je cijeli dan muka i sjedim ispred školjke i čekam A do sada sve super, tu i tamo mi je znalo bit malo muka na prazan želudac. Ovo još nisam čula da nekom mučnine počnu s 12 tjedana!!
Nema shoppinga za mene, samo krevet,zadnji shopping je krenuo nizbrdo, taman kad sam odlucila uzet nesto,prokrvarila usred trgovine... Ma citam si neke casopise,rjesavam krizaljke i tako to...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Evo mene da nadoknadim propusteno :)
Nasli smo kolica, tj. ja, moram jos dragog nagovoriti da pristane. Peg Perego pop up u onoj aquamarin boji. odlicna su mi.
Sto se tice bolova u jajnicima, mene svaki put kad kisem, a ne skvrcim se ko crv, presjece me i boli jos minutu nakon. Nekad me zna i spontano probadat ali ginekologica kaze da je to normalno. Moram ju pitat ovo za kihanje.
Imala sam i uzasne bolove u donjem djelu kraljeznice, na poslu se vukla na jedvite jade i doma cim bi dosla, legla i jaukala, dok mom muzicu nije dojadilo i natjero me da vjezbam. I hvala mu na tome jer od tad je super. Jedino sta premorena dodem s posla pa nemam bas poleta za duge vjezbe. Napravim par vjezbica za zdjelicu i kraljeznicu. Taman dovoljno.
Napokon sam nasla i babicu. I to zadnju koju sam zvala da je bila slobodna. Jos jedna briga manje :)
I prijavili se na trudnicki tecaj.
Sad slijedi obilazak rodilista i centara za radanje, da vidimo di ce bebica prvi put zaplakati :)
Sanjarka i Dunyasha, jel mogu vase bolje polovice osjetiti vec bebu preko trbuha? Moj svaki put bezuspjesno stavlja ruku na moj trbuh kad kazem da se beba mice, ali ni ja sama ne mogu osjetiti izvana. I jedva cekam kad ce moc. Pa da znam kolko jos trebam cekati :)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Dobro jutro cure...uh i mene jos peru mucnine...nocas sam skoro cilu noc povracala. Jedva cekam da se to smiri!
Bruna ne brini-to probadanje je normalno, imam ga i sad i imala sam u prosloj t i sve je bilo u savrsenom redu, samo se opusti, bit ce sve ok!
Sto se tice posteljine, ja sam bila kupila cili komplet-i ogradicu i poplun i jastuk...nista od toga ni dan danas nisam koristila dakle, samo pamucne plahte na gumicu da budu zategnute i vreca za spavanje (preporucam one kojima se rukavi mogu skinut i pricvrstit po potrebi)
Malakoza, i mene isto probode svaki put kad kihnem, baš jako, i ja sam se pitala da li je normalno...
Kokolo, hvala za savjet, znači samo vreća za spavanje! I po ljeti isto? Valjda ima neka tanka...
Dunya-super za udarac!!! Uzivaj u svakom, prekrasan osjecaj, jel da?
Bok cure. Pratim vas vec neko vrijeme pa da vam se i ja pridruzim. Termin mi je 11.07. i do sada je na pregledima sa bebom sve super.
Imam vec jedno dijete od 6 godina koje se jako veseli braci ili seki
Veselim se druzenju i tipkanju s vama
Sortiraj odgovore
Najstariji