Jutro zenske!
Ja jedva otvorila oci, i to zato sto sam morala, jer moram pojesti prije pilatesa... Inace vjer ni ne bi jos neko vrijeme, nocas nesanica na najjace. Od negdje 5 do 7 sam zujala po sobi, mislila o svemu i svacemu.
Sanjarka, da, kontrola je u pola 12, nekako me uvijek u to vrijeme narucuje.. Jedva cekam vidjeti curicu.😍😍😍
Zabice, haljina nije losa, ali malo je za moj stil previse.. Ja volim malo manje zenske haljine. Ne znam kako da vam to objasnim.. Moraju biti malo "pomaknute".. Cak mi ni vjencanica nije bila grandiozna..
Cro, u cc1 imas trudnice ja mislim samo u c&a, nisam uopce sigurna da tamo hm ima maternity odjel..
Ja jcr bila u mangu u Areni. Cure, haljina ima svakakvih, sirokih, ovakvih, onakvih.. Odite si pogledati, ja sam nasla jednu crvenu kao cigla, siroka je, s dufim rukavima, samo se trakicom veze oko vrata za 179 kn. To u proljece na guste carape i cizmicr, gore jaknu i mir. Sad jos tajice ispod i super! A mogu ju i poslije nositi jer je takvog kroja.
Ty, sto se tice gacica i carapa, ja jos stanem u sve svoje gacice, a najlonke nosim rijetko, ali se jos u njih itisnem. Mislim da Jadran ima kolekciju za trudnice. A navodno ih ima i u dmi, bipi, mulleru.. Tamo si pogledaj.
Cure, imam jedno pitanjce. Naime, jcr sam vidjela preeedivna kolica 2u1, dakle samo kosara i sportski dio. Na tu konstrukciju ne ide jaje. E sad, zenska nam je rekla da se djeca i tak i tak ne bi smjela u jajetu voziti dulje od 2 sata.. Pa si ja sad mislim dal da kupim ta 2u1 kolica i onda as posebno, pa da ju me vozim u as kad idemo u setnju, nego normalno u kosari? Sto mislite?
Ovo su kolica;
http://www.magicbaby.hr/oprema-za-bebe/kolica-i-dodaci-hr-3/2u1-komplet-kolica/bertonne-kolica-2u1-p680.html
Meni su preedivna! Samo se pitam sto ako cemo ici na drugo dijete i bude decko? U ovim ga kolicima ne mogu bas voziti..😂😂
Pomagajte!!
Hhahahahaha kako ne razumiš, kad prominiš prezime, automatski ti se mjenja krv, krvna grupa i tako to, to više nisi ti! Nisu normalni stvarnoooooo
kao i sve u našoj državi,
ja još nisam minjala prezime na zdrastvenoj, sve me strah
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zar nebi tu trebao biti ključan oib? broj osigurane osobe ili nešto? a ne prezime....
Dunya jel te nesanica hvata tu i tamo ili je to često? mene je moja popustila, nadam se da sam sad mirna neko vrijeme
što se Manga tiče, ja se obično tu i oblačim, volim njihovu robu, i mislim da je i pogodna i za trudnice jer je uglavnom širi stil. U svakom slučaju imate i mango online shop, preko 300kn besplatna pt, a imaju super popuste često.
Kolica su prekokrasna, što se tiče as ja se nebi mislila, as na kolicima više manje, nije nužan a možda i bolje da as kupiš odvojeno, tu onda možeš sama birati kvalitetu. U svakom slučaju nebi jedino radi boje kupila ako mislim na drugo dijete, al s druge strane prodaš ih
Dunyasha, sviđaju mi se kolica, zašto misliš da ne bi mogla i dečka voziti u njima, jer su ljubičasta? Meni su skroz ok boje. Ne znam koji su ti kriteriji za kolica, ali mi smo odlučili za Baby Merc Q9 mislim da su kod nas oko 2900kn i 3u1 su, što i nije neka razlika u cijeni od ovih Bertonne 2u1.
Ma ti na tranfuziji fakat nisu normalni, zgodno im je i vrijeme preuzimanja nalaza koje ne šalju mailom ni pod koju cijenu, a samo ih ut i čet mogu podići do 17:00 što znači da moram biti sreće sa prometom ili izaći malo ranije s posla da dodem po nalaze, jer nemam koga poslati po njih. Mislim stvarno se ponekad ponašaju kao da nitko u ovoj zemlji ne radi i ima vremena cijeli dan hodati okolo. Ne bi ja ništa rekla da sam bolesna, ali nisam pa mi je to hodanje po zdravstvenim ustanovama još gore i besmislenije.
Sanjarka, mislim da bi ti bilo pametno to što prije promjeniti, ja sam čekala novu zdravstvenu jedno 2 mj, a mislim da ti je lakše sve to sada izmjeniti nego kad budeš pred porod.
Jutro cure!
Dunyashaaa, dosla i ti u naš insomnia night club :) .. Ne brini, nece dugo trajati :)
Kolica su divna! Ali zbilja, i ne vidim zasto se u ovoj kombinaciji ne bi mogao voziti i decko! :)
I Cro nam je dakle dozivjela ispad u transfuziji, ja sam jos toliko ljuta da ih vidjeti do kraja zivota! Sto se prezimena tice, uopce se ne cudim, koliki idiotizam tamo vlada...
Hvala za savjete oko odjece, popodne cu otici do CCE, iako, najradije bih do West Gatea jer tamo imaju veliki Mama Nova ducan.. Ali daaaleko mi je to!
Sanjarka, ma sve se vidi, oci, usi, usta, nos, celo, spicasta brada kao moja! Ramena su mu tako slatka i smijesna, mislila sam da su bicepsi! :)
Joj Ty predivno jedva čekam taj 4d da si vidim svog klinju
Cro262 ma sve znam, imamt sto stvari birokratskih riješit e neda mi se ništa, pogotovo jer radim samo ujutro a i državne službe naravno
morat ću i ja jedan trudnički shoping udrit
Zabice super san ja sam tako nekako u ranoj trudnoći sanjala sina, i zaista je sin
Pozdrav drage
Evo ja dosla sa ultrazvuka
Imam hematom na uscu maternice 36x10 mm
Pripisano mi je strogo mirovanje i terapija itrogestan 3x2 ( to koristim vec 3 tjedna ) - ali na hitnoj u petrovoj prije 3 tjedna mi nisu vidjeli hematom iako jd bilo prisutno oskudno krvarenje.. Dobila sam i Duphaston da pijem 3x1.. Kontaktirala sam Petrovu, Prof.Zlopašu, po njemu ne treba pit i Duphaston jer je to isto kao i utrogestan.. Sta da radim ? Mislim se da mi nece skodot ako pijem i duphaston..
Ima ko iskustva sa hematomom na uscu maternice ? Da napomenem , sa bebicom je sve u redu
Sortiraj odgovore
Najstariji