Jutro ljetnice
Kako ste danas?
Marie drago mi je da si nam se javila, ti si već na 10.tj super
Ina sve je moguće, ja šta god mi se sad događa kažem da sam u drugom stanju i da je to do toga
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure...evo mene k vama...nakon sto su tri testa pokazala plus tj dvi crtice ja jos u soku...danas sam 4+3 ... Dal da idem ovaj tj ginekologu il da jos cekam?
Jutro trudnice!
Kako ste?
IvaLea, još ti je jaaako rano za ići kod dr. Mora menga kasniti barem 14 dana da se išta vidi. Sad možeš nazvati i naručiti se, a za ostalo ćeš se ipak morati još malo strpiti. Ali brzo to prođe.
Ina, glava te možda bolila i zbog promjene vremena, pa ne znam više tko od ovakvih promjena može biti dobro.. A pogotovo trudnice.. Drugo je to stanje..
Da vas pitam, ako uzimate štogod protiv bolova, koju tabletu se preporučuje za trudnice? Znam da neke ne smiju nikako..
Dobro jutro cure
Lea cestitam jos jednom, jako sam sretna zbog tebe
Ja ću otići kod ginekologa sljedeći tjedan, u prošloj trudnoći smo čuli srčeko za 6+4 pa se veselim pregledu da ponovo čujem to malo čudo. Imala sam i ranije pregled, ali našao je samo mikroskopsku točkicu, pa ne želim opet prolaziti stres 😆
Dunya sto se tiče lijekova, ja sam tek u 38 tjednu dobila takvu glavobolju da tri dana nisam spavala, poludila sam. Popila paracetamol i prošlo je. Kažu da trudnice smiju, ali ja ipak nekako s rezervom gledam na to sve. Al evo jučer popijem čaj od peperminta, a on se ne smije piti. Neću se sikirati, mala šalica je bila u pitanju. Jednostavno sam bila žedna kao graba.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Babygirl cestitam od ❤️!
Ljekovi, nacelno sam protiv, al je meni bez pardona dala antibiotik za ureaplasmu. U prvom tromjesjecju, naravno da sam odma zvala sve medicinare koje znam da ih pitam slazu li se sa tim. I svi su rekli-pij!
Hocu napisat, neces sad pit ne znam sta ako malo boli, al ako se raspadas, pa popij paracetamol. Bolje nego da se ubijas.
E cure daj stavite ove tickere u potpise, nemrem više pohvatat tko je koliko trudan
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji