evo ja zvala ginekologa i kaze ne dolazi prije 6 tj jer nema smisla...i bolje...al ovako cu izludit tih 10 dana
evo ja zvala ginekologa i kaze ne dolazi prije 6 tj jer nema smisla…i bolje…al ovako cu izludit tih 10 dana
Nemojmo se lagati :D, vrijeme do 1. pregleda uzasno sporo prolazi!
Ali jednostavno tu nemres nis. Okupiraj si dane, pokusavaj ne bas odbrojavati dan po dan jer su onda jos sporiji. Kad dodje pregled neces moci vjerovati da je "vec" proslo 10 dana, a sada se cini kao godina.
Meni vrijeme izmedju pregleda krate sličke s ultrazvuka s 1. i 2. pregleda, kad god sam nervozna bacim oko i to me umiri. Prije prvog pregleda sam pogledala 3 sezone jedne serije i pročitala cijeli internet. :D

Jesu baš me ubija sve u pojam, i sama sam iznenađena sa svojom reakcijom, pogotovo nakon prve trdunoće koja je bila čista suprotnost.
Ja inače zadnje cca 3 godine, imam jako izražene pms- promjene raspoloženje koje su me trale i 10 dana do m, a nikad prije u životu nisam imala pms, tako da možda moji hormoni i inače luduju, pa je ovo sad na n-tu.Nemam pojma..... čekam strpljivo da se sve okrene i bude onako kako treba biti.
Ja ti od srca želim da do kraja t ne skidaš osmijeh sa lica i da ti sve bude super
Jesu baš me ubija sve u pojam, i sama sam iznenađena sa svojom reakcijom, pogotovo nakon prve trdunoće koja je bila čista suprotnost.
Ja inače zadnje cca 3 godine, imam jako izražene pms- promjene raspoloženje koje su me trale i 10 dana do m, a nikad prije u životu nisam imala pms, tako da možda moji hormoni i inače luduju, pa je ovo sad na n-tu.Nemam pojma….. čekam strpljivo da se sve okrene i bude onako kako treba biti.
Ja ti od srca želim da do kraja t ne skidaš osmijeh sa lica i da ti sve bude super
Hvala ti, draga si! A ja tebi želim da se što prije stanje smiri i da počneš uživati. Kad imaš pregled? NAkon toga ćeš biti bolje, vidjet ćeš!
Ja inače zadnje cca 3 godine, imam jako izražene pms- promjene raspoloženje koje su me trale i 10 dana do m, a nikad prije u životu nisam imala pms, tako da možda moji hormoni i inače luduju, pa je ovo sad na n-tu.Nemam pojma….. čekam strpljivo da se sve okrene i bude onako kako treba biti.
To će onda već biti pravo veliko srce mamino!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala ti 28.10 idem vidit malo srčeko

Evo da se javim..sutra ulazim u 7tj. termin 8.6. i prava smo ljetna beba
Veeeeliki pozdrav svima
Evo da se javim..sutra ulazim u 7tj. termin 8.6. i prava smo ljetna beba
Veeeeliki pozdrav svima
Dobro nam došlaaaaaa Jel to st znači da si iz Splita?
si već obavila prvi pregled?
veselimo se tipkanju
Cure ste vidile kako se naše društvo povećava

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji