Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    20. Listopad 2015. 12:44

evo ja zvala ginekologa i kaze ne dolazi prije 6 tj jer nema smisla...i bolje...al ovako cu izludit tih 10 dana

Sanjarka88
    20. Listopad 2015. 13:15

Jesu baš me ubija sve u pojam, i sama sam iznenađena sa svojom reakcijom, pogotovo nakon prve trdunoće koja je bila čista suprotnost.
    Ja inače zadnje cca 3 godine, imam jako izražene pms- promjene raspoloženje koje su me trale i 10 dana do m, a nikad prije u životu nisam imala pms, tako da možda moji hormoni i inače luduju, pa je ovo sad na n-tu.Nemam pojma..... čekam strpljivo da se sve okrene i bude onako kako treba biti.

Ja ti od srca želim da do kraja t ne skidaš osmijeh sa lica i da ti sve bude super

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Listopad 2015. 13:48

Hvala ti 28.10 idem vidit malo srčeko

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bettyboop_st
    20. Listopad 2015. 13:49

Evo da se javim..sutra ulazim u 7tj. termin 8.6. i prava smo ljetna beba 

Veeeeliki pozdrav svima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.