jutro cure..
Sanjarka, jesi neku virozu pokupila?
mene jučer isto boljela glava, uspjela sam to riješiti spavanjem i hladnim oblozima... Užasno mi je jer sam sama već danima, jedva sam se ustala...
što se mojih kg tiče, da znam, ali ne znam što bi mogao biti uzrok... kakvo je stanje kod vas?
Dunya, kako si ti?
jedva čekam nove trudnice :)
btw.. 7.tjedan nam je došao... šake, stopala, mozak... sve nam se to razvija.. :) i još imamo repić! :)
jutro cure..
Sanjarka, jesi neku virozu pokupila?
mene jučer isto boljela glava, uspjela sam to riješiti spavanjem i hladnim oblozima… Užasno mi je jer sam sama već danima, jedva sam se ustala…
što se mojih kg tiče, da znam, ali ne znam što bi mogao biti uzrok… kakvo je stanje kod vas?
Dunya, kako si ti?
jedva čekam nove trudnice :)
btw.. 7.tjedan nam je došao… šake, stopala, mozak… sve nam se to razvija.. :) i još imamo repić! :)
Tynchy, da te kile nisu od štitnjače? Je li to moguće?
Mislim, teško da od folne baš 5 kg možeš dobiti u tako kratko vrijeme.. (Ako ju uopće piješ, sad više ne znam koja od vas pije, a koja ne, znam da vam je bilo mučno od nje)
Sanjarka, jel piješ folnu?
Ja sam jako dobro, hvala na pitanju. Fino spavam, nema problema s probavom, sve mi je fino, sad par dana nije bilo ni mučnine.. Ma baš sve super!! Jučer bili roditelji kod nas i nismo im rekli. Mm je rekao da ne želi još govoriti, da uživa u tome da samo mi znamo, iako ja mislim da se pomalo boji, što je razumljivo.
I tako oni sjede, jedemo kolače i smijemo se a oni pooojma nemaju da im stiže unuče!
Ty neznam više bi voljela da je viroza nego od trudnoće uglavnom komica sam,i evo me na poslu, pokušavam izgurat nekako a najradije bi legla negdje i da me nitko ništa ne pita....
Ja nisam još dobila na težini ništa.
da 7tj je tu, i veliki smo oko 1cm , nemožeš vjerovat da nešto od 1cm ima sve

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunya pila sam, al evo sad sam opet prekinila, neide ništa u mene
Svaka čast šta izdržite
Dunya pila sam, al evo sad sam opet prekinila, neide ništa u mene
Svaka čast šta izdržite
Kako na poslu izdržiš jadna od tolike mučnine? Moji bi kolege već posumnjali da sam t kad bi mi bilo toliko muka.. Ovo što me i ulovi, uspijem nekako srediti bez da itko skuži..
Što se tiče toga kako izdržimo- pa s obzirom da su mu u prošloj t svi visili nad glavom s pitanjima kako sam, a pogotovo kad je krenulo po zlu, sad uživam u tome da ne trebam 5x dnevno svima govoriti kako se osjećam.. Kad obavim kontrolu 4.11. onda ćemo, ukoliko do tada sve bude u najboljem redu, polako početi govoriti..
Tynchy, kako misliš evo vas u 7. tjednu? Ja dns na 7+1, dakle ušla u 8... Vi to tak ne računate?

prošli ponedjeljak sam bila 6+1, tako kaže gin...
ovaj ponedjeljak sam 7+1 :)
Ne pitaj, trebala sam ostat doma..... kolegica koja s menom u uredu zna, a ovi ostali su u prolazu....
a mislim kao da je teško skužit, tko ima imalo mozga, kuži da više ne pijem kavu, da ne izlazim pušit....
Pa ja kao isto gledam da sam u 8tj, al aplikacija mi sad pokazuje što se događa u 7mj pa nemam pojma više
Ne pitaj, trebala sam ostat doma….. kolegica koja s menom u uredu zna, a ovi ostali su u prolazu….
a mislim kao da je teško skužit, tko ima imalo mozga, kuži da više ne pijem kavu, da ne izlazim pušit….
Pa ja kao isto gledam da sam u 8tj, al aplikacija mi sad pokazuje što se događa u 7mj pa nemam pojma više
Ja isto više ne pijem kavu, niti pušim, ali sve sam to pokrila s dobrim objašnjenjima.
Da, Ty i ja smo si tu po tt! U subotu kad sam bila kod dr. bebinjo je veličinom odgovrarao 6+5, a ja po zm bila na 6+6, tako da se i datum poroda pomaknuo sad na 6.6. Još to ne uzimam za ozbiljno budući će to sigurno šetati dok traje ovaj ubrzani rast.

O pa vas dvi ste jednako trudne

i meni je datum poroda 6.6. :)
počela sam čitati priče sa poroda... ajme zvuči mi kao horror.. kako ću ja to??
Sanjarka, daj malo ohrabrenja...
i meni je datum poroda 6.6. :)
počela sam čitati priče sa poroda… ajme zvuči mi kao horror.. kako ću ja to??
Sanjarka, daj malo ohrabrenja…
Pa čuj sve ovisi kakav si tip, vrišteći ili tihi, ja sam inače tihi al na porodu me čula cila bolnica hahhaha. Draga svaki porod je individiualan, ja ti mogu reć iz svog iskustva šta opet ništa neznači. Iskreno, tada sam rekla nikad više eto sve ti je jasno, samo- zaboraviš, tj ne zaboraviš nego ono što imaš poslije u životu je vrijedno tog bola i tu je cila filozofija. Pusti to da se sve zaboravi, ne zaboravi se ništa, niti bol magično prođe, mislim kad rodiš nema više trudova pa ne boli više naravno, al onda kreće drugo veselje, šivanje, oporoavak, punti, sjeđenje, odlazak na wc, problemi s dojenjem, bolovi u tom procesu.... mah to je jedan proces koji traje (bar meni je)
Al evo živa i zdrava, i opet trudna sad isto s ovim svim mučninama, depresijom i svime što me dohvatilo mužu govorim da nema više..... al to ćemo još vidit

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji