Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Listopad 2015. 14:12

Dunya bome hoće, na 8+4 ima da kuca svom snagom

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    20. Listopad 2015. 14:14

ma znam da ce proc...al ja bih odma hhahah...ja osjecam umor i grudi su mi ajmeee...samo me strah mucnina i povracanja...to me u prvoj pratilo mjesec i pol...cim bih oci otvorila trci u wc...

iva1989lea
    20. Listopad 2015. 14:17

po zm nama termin 25.6. :)

Sanjarka88
    20. Listopad 2015. 14:27

Kad smo već kod toga ja bi odmah, ja jedva čekam da rodim i da sve bude kao prije

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

baby♡girl
    20. Listopad 2015. 15:54

Bettyst dobro dosla 
    Cure gdje imate u planu roditi? Posto smo sve relativno blizu mozda se i sretnemo u rodilistima 😆ja cu u Vinogradskoj. Tamo sam i prvi put 😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    20. Listopad 2015. 15:57

A sto se tice mucnina, ja ih nisam imala u prvoj i nadam se da ce me zaobici. Isto mi se samo spavalo kao i sada, bolne grudi. Moji jedini problemi su bili grcevi u nogama pred kraj trudnoce i zadnji mjesec zgaravica. Nadam se da ce i ova tako proci. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Marie4
    20. Listopad 2015. 17:20

Cure moze savjet, velik sam ljubitelj ribe. Svi mi govore kako u trudnoci nesmijem jesti ribu, znam da se nesmije jesti tuna a šta je sa ostalom ribom orada, brancin, lignje, oslic? Tko ima provjerene info šta se smije jesti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.