Drage moje trudnice evo i ja vam se pridruzujem. Jutros sam napravila test i dvije crtice velike k'o kuca se odmah pojavile
Po zadnjoj M trudna sam 5+1, termin 19.06.2016. Danas mi je druga godisnjica braka, muz jos ne zna nista, kod mame sam dosla malo s mojoj prvom curicom, pa jedva cekam da dodjem kuci i dam mu poklon
Moram pogledati papire od prve trudnoce, zaboravila sam kad se cuje malo srceko. Ne znam ni kad da se javim za pregled. Trudnocu cu voditi kod privatnika, koji mi je vodio i prvu trudnocu. Nadam se da ce sve biti u redu i jako sam sretna. Trudimo se 11.mj. prva curka ima 21mj. Eto raspisala se ja sve u 16
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ty nisam ni ja dojila, to sam nabrojila kao opcije problema nakon poroda jer koliko sam čula neide to baš tako lako, a kad se upali boli ko svi vrazi. Ja sam odmah u rodilištu dobila tablete bromergon i one su mi kompletno zaustavile mlijeko, tj nije mi uopće ni krenulo nikada.
Oporavak pa sigurno jedno 20tak dana je baš bilo grdno s tim sjeđenjem i odlascima na wc. Pogotovo su ti odlasci na wc za veliku nuždu bilo horor, sreća nisam dobila hemoroide neznam ni ja kako. Definitivno nagora stavka poroda tj oporavka nakon su punti. Ja sam ih imala puno, jer kad me babica zarezala ja sam s druge strane pukla tako da sam cila bila iskidana. Šivanje pamtim kao nešto odvratno, iako mi je dao inekciju neznam kako je moguće al ja sam svaki fucking ubod igle osjetila.
Uglavnom ti punti stvarno bole, i to mi je bio broj jedan po boli nakon poroda.
Cure koje su ležale s menom u rodilištu, su plakale od boli jer ih bolila meternica tj. njeno vraćanje i sužavanje, mene to nije bolilo al kažu da se puno više osjeti nakon drugog poroda.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I ja sam se pitala gdje nam je Marie....
Pa nisam razmišljala o tome, valjda hoću prvi put sam zbog nekih razloga dobila hitno terapiju za zaustavljanjem mlijeka a sad nebi toga trebalo biti pa prepostavljam da hoću. Prošla sam iskustvo s ne dojenjem, i moram ti reć da ne vidim u tome problem nikakav cura je bila i danas je zdrava ko dren, bila je sitija pa je duže i spavala i rijeđe tražila hranu, nismo se mučili s privikavanjem na dojenje, bliskost smo imali ogormnu što je normalno i totalno mi je glupo kad kažu da je bliskost veća u dojenju.... eto jedino financijski aspket i naravno prirodno je prirodno. No u svakom slučaju ne osuđujem nikoga tko ne doji
Što se tiče priče o porodu, ja nisam ni tada a ni sada puno ne razmišljam o tome, bit će što bude, ionako nemogu utjecati na to, niti tko može to preživjeti umjesto mene
Sortiraj odgovore
Najstariji