Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    17. Listopad 2015. 10:32

Žao mi je, Jana. :(

MalaKoza
    17. Listopad 2015. 10:56

Jana, zao mi je 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Zumbul
    17. Listopad 2015. 11:03

Zao mi je Jana :(
    I ja sam to prosla u 12 mjesecu 2014 godine, samo sto ja nisam krvarila i morala sam na kiretazu :(
    Drzi se, bit ce sve oke :* ako ti je potrebno , isplaci se , meni je pomoglo, i naravno podrska obitelji i muza mi je dosta pomogla...

Majadila
    17. Listopad 2015. 11:19

I ja sam bila prehladjena prije par tjedana, gdja u ljekarni mi je samo htjela dati septogal u pastilama. 

Inace, ima antibiotika koje mozes uzimati u trudnoci, ali naravno to lijecnik odredi  i da li je uopce potrebno. 

Puno odmora, sna, dobre hrane i cajeva!

Dunyasha
    17. Listopad 2015. 11:19

Jana draga, strašno mi je žao, i sama sam prošla kroz zadržani spontani u 2. mj 2014. Bit će teško ali s vremenom će i ta tuga biti manja. 
    MalaKoza, drži se limuna i meda, ne eksperimentiraj sama. Za te viruse ni ne uzima se ništa više.

Da vam se pohvalim, bila sam kod dr na uzvu. Srce kuca ko veliko, bebinjo jako narastao u 5 dana na 8,3 mm!!  Sve je u najboljem redu. Kontrola za 3 tjedna ali je dr rekla da ako se uznemirim dođem i ranije pa će me pogledati da me smiri. Divna je. Jer sam se tako rasplakala kad mi je rekla da je sve u redu, kao malo dijete..
    Eto, jako smo sretni mm i ja!!

MalaKoza
    17. Listopad 2015. 12:59

Dunyasha, bas mi je drago da sve lijepo napreduje. Ja jos imam 6 dana za odbrojavanjeu nadi da cu cuti isto tako lijepe vijesti.

Nisam mislila nista eksperimentirati. Isla sam u ljekaru za svaki slucaj pitati sta ako dobijem temperaturu. Jer doktorica mi ne radi, a sutra ni ljekarne. Dali su mi nesto za imunitet sto smiju piti i mala djeca i rekli u slucaju temperature odmah na hitnu. Nadam se da nece biti potrebno. Stvarno mi nije zbog mene, mogu ja dosta podnijeti, ali se bojim za bebu. Znam da joj temperatura moze dosta naskoditi

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Tynchy
    17. Listopad 2015. 15:10

Jana, zao mi je.... ocito je tako moralo biti, ali uvjerena sam da ces nam se uskoro opet pridruziti :)

Dunyasha, eto, a sekirala si se da je beba premala :) ..
    btw, ja sam jos kilu dobila.. grrrr...

Dunyasha
    19. Listopad 2015. 09:05

Jutro trudničice!!

Kako ste jutros?

Sanjarka, gdje si? Nema te cijeli vikend?
    Tynchy, MalaKoza, kako ste vas dvije?
    Ne znam jeste li čitale pdf tko planira i radi na bebi, ali imamo 2 nove trudnice!! 
    LvaLea i Babygirl su nam nove trudničice!!

NAdam se da vam je vikend prošao dobro! Pusa svima!

Sanjarka88
    19. Listopad 2015. 09:22

Jutro cure

Dunya tu sam tu sam, vikend mi je bio užasan, pogotovo jučer, krenulo je povraćanje, jučer u kombinaciji s jakom glavoboljom, nisam ništa jela ni pila već dva dana, sad pokušavam bar malo vode, da ne dehidriram al ne ide mi
    Bravo za tvoje malo srčeko

Jana užasno mi je žao , drži se i ako trebaš utjehu uvijek smo tu

MalaKoza si bolje? Nadam se da je prehlada izad tebe.....

Ty idu kg ko tebe ko lude, mora bit neki uzrok hm

Ina90 dobro nam došla

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.