I kopirala link i mece mi sliku izbaciti nego opet salje na link.. Mozda sam morala u potpis staviti ovo??
No nema veze, to smo vam nas dvije na slici!!
Dunyaaaaaaaaaa pa i vas dvi ste već velike pa ja kaskam za svima vama a mislila da imam bušu eh
heh neznam zašto ti neće direkt, prije linka ti trebaju pit zagrade i onaj IMG i na kraju isto tako
Ty joj tm je već osjetio udarce? suuuuuper
Ja jučer čekam red u Manga na kasi, i bebo se javi nekoliko puta i trkne me, i pomislim u sebi kako je osjetno ojačao, i kao kad bi mogli ostali osjetit no čini mi se da to izvanka još ne vidi i ne osjeti....
Ja si baš danas odlučila ispunjavat kick counter da vidim koliko često je budan i pozdavlja, javio se jutros u 8h i to je to za sad
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
😊😊😊 Da, raste malecna, raste. A s obzirom da je prosli tjedan bila teska koliko bi sada trebala biti, pitam se zasto ju ne osjecam... Mislim osjetim ja tu i tamo nesto u trbuhu ali ne znam jel to to!! 😔😔
E znaci mora biti ovaj IMG ispred linka, a ja tuka to jos brisem... Sad sam s tim probala...
Valjda cu do kraja t shvatiti kako uploadati slike na forum. 😂😂
Ty, mene isto jcr bolilo dolje di je cura, to je od forsiranja. Moramo malo popustit...
Inace, blago tvom muzu sto je vec udarce osjetiooo!!! 😍😍😍
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej bravisimo!
ma predivna ti je buša
i ne sekiraj se, ja sam u prvoj t osjetila sa 17, mislim čak 18tj. i to lagano, ko let leptirića. Možda se i javlja al ti ne kužiš da je to to
Ty prdnula hahahhahaha. zakon si! baš lijepo
Pogledala sam video s naslovnice, hhahahahhaha mala je genijalna
moja curka je za prvi Božić imala 2mj, al drugog sam se bojala jer je imala 14mj, al prošlo iznenađujuće dobro
Sortiraj odgovore
Najstariji