I kopirala link i mece mi sliku izbaciti nego opet salje na link.. Mozda sam morala u potpis staviti ovo??
No nema veze, to smo vam nas dvije na slici!!
Dunyaaaaaaaaaa pa i vas dvi ste već velike pa ja kaskam za svima vama a mislila da imam bušu eh
heh neznam zašto ti neće direkt, prije linka ti trebaju pit zagrade i onaj IMG i na kraju isto tako
Ty joj tm je već osjetio udarce? suuuuuper
Ja jučer čekam red u Manga na kasi, i bebo se javi nekoliko puta i trkne me, i pomislim u sebi kako je osjetno ojačao, i kao kad bi mogli ostali osjetit no čini mi se da to izvanka još ne vidi i ne osjeti....
Ja si baš danas odlučila ispunjavat kick counter da vidim koliko često je budan i pozdavlja, javio se jutros u 8h i to je to za sad
Dunyaaaaaaaaaa pa i vas dvi ste već velikepa ja kaskam za svima vama a mislila da imam bušu eh
heh neznam zašto ti neće direkt, prije linka ti trebaju pit zagrade i onaj IMG i na kraju isto tako
Ty joj tm je već osjetio udarce? suuuuuper
Ja jučer čekam red u Manga na kasi, i bebo se javi nekoliko puta i trkne me, i pomislim u sebi kako je osjetno ojačao, i kao kad bi mogli ostali osjetit no čini mi se da to izvanka još ne vidi i ne osjeti….
Ja si baš danas odlučila ispunjavat kick counter da vidim koliko često je budan i pozdavlja, javio se jutros u 8h i to je to za sad
da, baš prati da vidiš hoće li imati uvijek javljanja u isto vrijeme. Možda taj ritam zadrži i poslije rođenja. :)
da, da osjetio je udarce, i veli: jel to to? rekoh: "Ne, prdnula sam!" .. baš ga je fino pozdravio!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

😊😊😊 Da, raste malecna, raste. A s obzirom da je prosli tjedan bila teska koliko bi sada trebala biti, pitam se zasto ju ne osjecam... Mislim osjetim ja tu i tamo nesto u trbuhu ali ne znam jel to to!! 😔😔
E znaci mora biti ovaj IMG ispred linka, a ja tuka to jos brisem... Sad sam s tim probala...
Valjda cu do kraja t shvatiti kako uploadati slike na forum. 😂😂
Ty, mene isto jcr bolilo dolje di je cura, to je od forsiranja. Moramo malo popustit...
Inace, blago tvom muzu sto je vec udarce osjetiooo!!! 😍😍😍
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej bravisimo!
ma predivna ti je buša
i ne sekiraj se, ja sam u prvoj t osjetila sa 17, mislim čak 18tj. i to lagano, ko let leptirića. Možda se i javlja al ti ne kužiš da je to to
Ty prdnula hahahhahaha. zakon si! baš lijepo

Pogledala sam video s naslovnice, hhahahahhaha mala je genijalna
Pogledala sam video s naslovnice, hhahahahhaha mala je genijalna
Ja sam isto taj video nedavno pogledala i pomislila si ovako ce biti from now on... 😂😂😂😂😂
Ali neka, to je radost!!

moja curka je za prvi Božić imala 2mj, al drugog sam se bojala jer je imala 14mj, al prošlo iznenađujuće dobro
moja curka je za prvi Božić imala 2mj, al drugog sam se bojala jer je imala 14mj, al prošlo iznenađujuće dobro
da, za Božić će eventualno puzati, možda :) A onaj idući, uf...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji