Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha
    24. Kolovoz 2016. 12:42

Mare drzim fige da krene.
    Ja cu si kosu pocupat od upita jel ima sta novo??

Aleks, drz se i ti! Ima kakvih naznaka?

mare1989
    24. Kolovoz 2016. 12:49

Alex dobro dosla😊

Masha zato sam ja rekla termin 9mj😁😉
    jedino svekici iz njemacke zovu svaki dan i moji roditelji,al to je podnosljivo

TPol
    24. Kolovoz 2016. 12:53

Pozdrav cure nadam se da ćete uskoro! Mi dosli kući i u novi stan tako sa je malo hektično neznam gdje mi je pol stvari a želim se koncentrirat samo na bebu 😬
    Držite se na kraju ipak to brzo prođe !

• Lena_004
    24. Kolovoz 2016. 13:30

Lucy drago mi je da idete kuci,slazem se s curama,iduci porod definitvno druga bolnica,uzivaj sa bebom,napokon ste zajedno,brz oporavak 😘 

Bellaru drzim fige da brzo prodje! 

Aleks dobrodosla!  :)

Masha znam kako ti je,mene izludjuju s pozivima 😬 

Mare,ima da nam se javis s radjaone 😉😛

kod mene malo cesce kontrakcije,opce ne prestaju,a i beba se primirila..vidjet cemo kroz dan..al ne nadam se previse 😝

mare1989
    24. Kolovoz 2016. 14:03

lena hoces li ti prije mene? Ja i moja curka vas pustamo slobodno😁
    sad cekam pregled pa cemo vidjet sta ce reci,ctg izgleda ok,a mene boli dole pa cak i pece😭

deeka
    24. Kolovoz 2016. 14:30

Bellaru to je sve od zene do zene. Ja se osjecam polrtno iako me nekad zaboli kad sidnem. U mene ima 4,5 punata, a konci su vecinom poispadali.
    Meni je patronazna savjetovala Rivanol natopit u ulozak i drzat pola sata pa se prominit. Ja sam opsjednuta s tim da se ne upali, minjam uloske svsko malo. Paket Vira sigurno ode u jednom danu.

Mare nisu ni meni ocitavali trudove kad sam bila pod dripom nego su me oni sami pitali jel vas boli sad malo jace i sl. Bitniji im je bija ctg sa prate bebu.

Lucy bit ce ti lakse lad dodes kuci i posvetis se bebici.

Mi smo bili u pedijatra, dobila 180g u tjedan, pupak super i zutilo skoro pa nestalo. Kontrola s mjesec dana, a do tad i dalje siroko povijat

Tina2901
    24. Kolovoz 2016. 15:51

Evo cure,da vam se javim da trudnoća savršeno napreduje...Ušla sam u 11.tt i sve se lijepo vidi.

• Tina_Aleks
    24. Kolovoz 2016. 15:53

Hvala cure :)
    Masha, nema bas nikakvih..vec su mi isto dosadili pozivi i panika, ja pokusavam ostati smirena i kao kul, a svi okolo u panici nekakvoj!
    Na zadnjem pregledu u petak su me samo pitali nakon ctg-a osjecam li kakve trudove, meni samo mozda jedan dan bili lazni..i od tada nista, osim jakog pritiska skroz dolje, valjda je mali vec otezao dosta pa pritisce 😂

Deeka, s obzirom da je meni prvi put, nije da govorim iz iskustva, ali mi je mama rekla da je ona nakon prvog poroda strasno puno savova imala i da je ranu ispirala vodom od hrastove kore, i da joj je strasno pomoglo..njoj je to, naravno, po starom receptu savjetovala njena majka...
    Pa sad ne znam, ako si za probat starije metode, mozda i pomogne :)

mare1989
    24. Kolovoz 2016. 16:02

Tina samo nek napreduje trudnoca❤

Moja curka je odlucila da bojkotuje izlazak,ctg je prespavala ni trznut se nije htjela😊 doktorica kaze stanje dolje je isto,nista se vise ne otvaram. Ponovo kontrola na dan termina

bellaru
    24. Kolovoz 2016. 16:09

To sa tim dole u bolnici kazu samo voda i higijena, patronazna moja rekla octanisept jer ne pece ( ne pece vraga) . Tebi rekla rivanol deeka a mislim da miski neki sprej sa C koji sam kupila. Sad ja svega tog po malo osim rivanola. A moja je.jos rekla da to ne smijem puno mocit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.