Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    24. Kolovoz 2016. 22:05

bellaru samo pomalo,mora i mm malo da se odmori. Ali lijepo je od njega sto je bio uz tebe kad ti je najvise trebalo. A male bebe tako jedu koliko god hoces i onda bljucaju visak. Sjecam se da je moj sin kao mali prascic jeo,i ono roktanje je proizvodio bilo mi je presmijesno. Bas mali gico🐷 i onda bi bljucao visak
    sestra ti je vrhunska😂😊

deeka
    24. Kolovoz 2016. 22:12

Bellaru moji su sivkaste boje.

Moja je isto prozdrljivica. Kad primi cicu izgleda ko neki mali glodavac :P

bellaru
    24. Kolovoz 2016. 22:15

Ma moj prestane jest al ja si mislim kad podrigne moze jos😂
    Mare kuzim mora odmorit al nije proslo ni tjedan dana😩 dobro vidi da mi je bolje. Da nije znam da nebi sigurno otisao. Al eto.

TPol
    24. Kolovoz 2016. 22:15

A joj cure mislim da je bas gore kad ste rezane to sigurno jos boli , ja sam pukla ali samo vanjski dio tako da to u principu nije strašno . Kolko to vas onda boli 😕😕😕 al danas sam nekako mislila da se nešto rašilo ali konci su jos tu tak da valjda je sve na mjestu. 
    Mare Eto ja nekako čudno mi je da je tek 4dan , osjetim da pretjerujem , malena je spavala a ja brže bolje preslaguj kutije vamo tamo,.,. A u bolnici nisam uopće spavala , mislim da se
    Moram se malo smirit 😬

CrazyPuppet
    24. Kolovoz 2016. 22:34

Ej komadi!
    Bellaru seka.ti je zakon, i ja imam takvu smotanu :-)
    Kaj vama konci ispadaju? Ja sam imala one apsorbirajuće. 
    Za hrastovu koru nama rekli u bolnici da moze i na ranu a i za bebu brisat guzicu, umjesto vlaznih. To se ko čaj skuha i onda koristi kroz dan. 
    TPol smiri malo, jos je to frisko. Blago ti se što nisi rezana, kod rezanja pukne sve u PM. I onda spajaju slojeve tkiva... a meni opet ulaz u rodnicu nije zarastao, tako da ću u nekoj buducnosti morat na plasticnu operaciju ahahahha
    Moj malac isto mlati po cici, prozdrljivac, vec je dosao do 5kg i 57cm
    Trudnice drzim vam fige da nebudete rezane ;-) nedajte im blizu gospodicne! B-)

mare1989
    24. Kolovoz 2016. 22:34

bellaru tako je i moj isto par dana bio doma i odma isao raditi,sad je isto tako rekao 7dana ce biti doma i onda mora raditi ali ce raditi po 2-3h. Ja kazem sreca pa je sam svoj gazda,jer mi sad jako pomaze

Tpol pomalo nemoj se forsirati da ne bi poslije bilo problema.Pusti stvari jos koji dan dok se malo oporavis,ako imas nekog nek ti pomogne ti reci gdje ce i kako ce sloziti

bellaru
    24. Kolovoz 2016. 22:48

Tpol o jbt!😵😵😵😵 daj ajd lezi zeno jesi luda😱 

Crazy meni nista ne ispada. Jel osjetis neko olaksanje kad se apsorbira jl sta vec? 

Dal ti deeka osjetis olaksa je dole neko kad otpadne?

Mare kako god okrenes ja nisam zadovoljna. A da mi je tu mozda  bi mi na zivce isao😂

Jooj spava mi se. Cekam da se probudi, da mu dam jest i da idemo spavat😩

TPol
    24. Kolovoz 2016. 23:14

Ma ja mislim da sam jos pod nekim adrenalinom od poroda eto mala spava ja uopće ne mogu u bolnici isto ništa ... Valjda će se izregulirat i to , a da pustit cu stvari vidim da pretjerujem 😬😬

Crazy tvoj malo super jede , eto i moja počela vuč i nakon sto pojede obe cike oce jos , sta da radim ? Vrišti i proba ciku i vidi nema i vrišti tako da sam joj danas dala jos 15ml dohrane . Juce nije htjela bilo joj dosta 

Belle beka samo spavaj kad i on👍🏻👍🏻

TPol
    24. Kolovoz 2016. 23:17

E da Bellar kupila sam si ja one čepiće za kajanje u bolnici mi dali samo jednom nisu htjeli vise kaže neka crijeva prorade sama 😐😐😐

bellaru
    24. Kolovoz 2016. 23:49

Cepici za kajanje😁😁  ja sam danas prvi put od poroda cak bez iceg isla obavit br 2😄😄😄

Ma malog muci trbuh i guzica...sad mi je na trbuhu i pjevala zeku i potocic pa se umirio odmah. Bit ce da dobro pjevam😂
    Samo je sad problem ne mogu ustat i premjestit ga u kimbic😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.