Mare pa ajde vise zeno😁 kako kazu stari ljudi poguraj ormar!ili cekas kraj sezone??😄 Cure drzim vam svima fige da krene brzo, traje kratko i bude sto manje bolno.
Ja se sjecam da je tu ranu samo bilo dobro susit...a da se ispirat mogla obicnom vodom. Joj fuj. Vase ce se vec posusit dok moja bude u punom zamahu. Ak vas to tjesi ;)
Mare, vis ti to. Kak smo se mi preracunale. Ici cu po svijetu i tjesit trudnice da nece rodit prije reda zbog glupih kontrakcija!
Tina cula sam za to, to je i.moja sveki primjenjivala.
Bellaru mene toliko i ne boli pa onda ni ne prakticiram puno. Tu i tamo stavim Rivanol, sestri mi pomoglo, a ista nam patronazna.
U bolnici isto rekli mlaka voda i dobro posusit (ja cak fen upalim) haha :)
vecer curke
kakva je situacija? Kod mene nista,jedino me dole pece kad idem u wc😭 a doktor kaze nije to nista.cak me i od pregleda dole boli,a bila je jako njezna. Ajme raspast cu se kao kula od karata😊
A kad trebaju ispast konci ?
Bellar rekla vas su rezali ili ste pukle ?
Mene isto pecka svrbi ali konci su jos tu , samo s vodom čistim
Mare eto jos malo gotov mjesec sad će Ariela
Bellaru da fenom, bas ko sta masha kaze, ko ce cekat da se osusi.
Tpol ja sam rezana. Neznam otkad tribaju, meni otpadaju ima vec nekoliko dana.
Tpol sad ce i to proci znam,al eto ja bi ranije😊
Kako je u novom stanu? Kako se ti osjecas i malena ljepotica cupava?😍
Fen ni nije pao na pamet😁 malo pusem prema dole i luftam na kreveti😁
Tpol ja sam rezana i imam i unutarnje i vanjske savove😕 ne vidim ih a bas ih niti ne zelim vidjet.
A citala sam da.trebaju ispast od 7-10 dana. Znaci deeka tebi su vec trebali otpast?
Mare kako te pece? Kao prehlada? Ili pece kao oni su previse cackali? Mozda curica kopa prema van 😀
Stvarno je gadan taj kraj kad iscekujes to vise da krene . Sve ti je znak da ide a nista ne ide😨
Sortiraj odgovore
Najstariji