Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    24. Kolovoz 2016. 16:14

Mare pa ajde vise zeno😁 kako kazu stari ljudi poguraj ormar!ili cekas kraj sezone??😄 Cure drzim vam svima fige da krene brzo, traje kratko i bude sto manje bolno.

Masha
    24. Kolovoz 2016. 16:16

Ja se sjecam da je tu ranu samo bilo dobro susit...a da se ispirat mogla obicnom vodom. Joj fuj. Vase ce se vec posusit dok moja bude u punom zamahu. Ak vas to tjesi ;)
    Mare, vis ti to. Kak smo se mi preracunale. Ici cu po svijetu i tjesit trudnice da nece rodit prije reda zbog glupih kontrakcija!

deeka
    24. Kolovoz 2016. 17:41

Tina cula sam za to, to je i.moja sveki primjenjivala.

Bellaru mene toliko i ne boli pa onda ni ne prakticiram puno. Tu i tamo stavim Rivanol, sestri mi pomoglo, a ista nam patronazna. 
    U bolnici isto rekli mlaka voda i dobro posusit (ja cak fen upalim) haha :)

bellaru
    24. Kolovoz 2016. 18:33

Fen😨 nije ti prevruce??

Masha
    24. Kolovoz 2016. 18:48

Ja sam isto fenom. Na najslabije. Ko ce cekat to da se osusi

mare1989
    24. Kolovoz 2016. 19:35

vecer curke

kakva je situacija? Kod mene nista,jedino me dole pece kad idem u wc😭 a doktor kaze nije to nista.cak me i od pregleda dole boli,a bila je jako njezna. Ajme raspast cu se kao kula od karata😊

TPol
    24. Kolovoz 2016. 19:41

A kad trebaju ispast konci ? 
    Bellar rekla vas su rezali ili ste pukle ?
    Mene isto pecka svrbi ali konci su jos tu , samo s vodom čistim 

Mare eto jos malo gotov mjesec sad će Ariela

deeka
    24. Kolovoz 2016. 20:31

Bellaru da fenom, bas ko sta masha kaze, ko ce cekat da se osusi.

Tpol ja sam rezana. Neznam otkad tribaju, meni otpadaju ima vec nekoliko dana.

mare1989
    24. Kolovoz 2016. 20:45

Tpol sad ce i to proci znam,al eto ja bi ranije😊
    Kako je u novom stanu? Kako se ti osjecas i malena ljepotica cupava?😍

bellaru
    24. Kolovoz 2016. 20:47

Fen ni nije pao na pamet😁 malo pusem prema dole i luftam na kreveti😁 
    Tpol ja sam rezana i imam i unutarnje i vanjske savove😕 ne vidim ih a bas ih niti ne zelim vidjet. 
    A citala sam da.trebaju ispast od 7-10 dana. Znaci deeka tebi su vec trebali otpast? 

Mare kako te pece? Kao prehlada? Ili pece kao oni su previse cackali? Mozda curica kopa prema van 😀
    Stvarno je gadan taj kraj kad iscekujes to vise da krene . Sve ti je znak da ide a nista ne ide😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.