Drzite se cure jos malo i gotovo! Saljem puse podrske! 😘😘😘
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Drzite se cure jos malo i gotovo! Saljem puse podrske! 😘😘😘
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Abies evo gledam ne popusta me bol,kad dodem danas na ctg i ako reknu da imam trudove napravit cu se luda i reci "stvarno,ma nije moguce".Jer ja kad imam trudove on ne pokazuje,a kad me ne boli on pokaziva 100
sad sam sredivala kucu ,prasina,brisanje podova,e jos ostalo rucak pripremiti
Danas nas pustaju doma.
Pitam dr.kakav ce mi biti drugi porod s obzirom na moju zdjelicu. On se pravi glup i kaze da sa mnom nista nije i da sam ja mogla roditi prirodno ali nisam imala snage da tiskam i da je takav bio mehanizam poroda.
??????!!!!!!!!!!!!
Trebala sam se posvadati s njim prrd cijelom vizitom. To je vec treca prica. Prva je da mi se nisu prosirile kosti zdjelice. Druga da mi zdjelica ima nekakav kljun i da to nije dalo djetetu da ide dolje i treca ovo???!!!!!
A o izgubljenom instrumentu necu ni pricati. Dr.samo pravdaju sebe.
I sta da sad radim?? Tko zna sto ce napisati u otpusnom i za drugi porod mogu opet proci isto.
lucy draga bitno da ides doma,a za drugi porod i bebu uzmite si vremene 2-3god nemojte zuriti.A kad budes htjela radat idi u drugu bolnicu,jer ovo sta su tebi uradili i sta govore,sram ih moze biti.Ima onaj gore sto sve vidi,sve ce to doci na naplatu jednog dana.
Sad doma sa svojim sincicom i muzom uzivaj
Lucy budi bez brige drugi porod nece sigurno biti takav vjeruj mi i to sta kaze mare drugi put definitivno idi u zagreb. A mozes i na veterinu jer bi bolje se tamo ponasali😠😠
Naravno da oni pravdaju sebe i pokrivaju svoju guzicu😠
Glavno da sad ide doma da ih ne moras vise tamo gledat. Sad se samo doma odmaraj a nek ti svi zivi pomazu .
Vjeverice ma evo ja rodila prosli ponedjeljak i tek mi je od jucer kao malo lakse ustajat. Da sjednem mogu sanjat jos. Tesko mi njega drzat da se podrigne, odma mi pritisak na dole ide. Sad dal je koji sav vec otisao pa mi je zato lakse ja ne znam😕 bila mi patronazna pa mi rekla da ona dva mj nakon poroda nije mogla sjest😨 mislim si hvala na utjesi. Bas mi tesko pada oporavak jer se ne mogu njemu posvetit kako bi htjela nego sve muz pa sam onda i ljubomorna i depresivna i placem😔 stvarno mi najgore pada ovaj oporavak. I onda jos problemi sa dojenjem. Sad mi je lakse kad smo odlucili ga stavit adaptirano. I on mi duze spava. I hodam sad sa zeljem u grudnjaku. A kako ti sa savovima i svime? Kako se snalazis? Kako si pokretna?
Mareee ajmoooo!! Meni su govorili na ctg jel osjetim.trudove a.ja nista nisam osjecala. 😐
bellaru ja sam mogla odma treci dan nakon rezanja sjedit normalno,sad sve zavisi.nije svaka zena ista,moja cimerica nije mogla ustati nakon poroda a ja kao da mi nista nije bilo. Bila rezana od pupka do supka😁,nakon poroda sa sinom isto tako pokretna bila i superse osjecala,daj Boze da i sad bude tako.
Treba vremena da se tjelo oporavi,tusiraj se stalno dole,hladan tus jako pomaze,meni je cak sestra rekls bivacin sprej da dole spricam jer hladi😊 ili nek mm ti ventilator jedan dole stavi pa da se hladis😉😁
Bellaru nek ti mm u ljekarni uzme i onaj hladni gel pa to.mozes stavljati gore. Nemoj si predbacivati, maleni je tek došao, imat ćete jos puuuuno (i previše) vremena za provesti skupa.
Mare meni ni u boksu pod dripom ctg nije ocitavao trudove... ne namjeste oni to kak spada, bitno da bebu snime.
Lucy super da idete kući, a ove njihove price ajme meni... koji show... uzivaj sa bebicom, i ne misli na porod. Čekaju te novi izazovi i nove radosti. ;-)
Šaljem puse svima, drzite se :-)
crazy znam to jer ni meni kad sam radala pod dripom nije pokazivalo trudove a ja umirem. Ali mene ljuti ba kazem mene boli a oni gledaju u aparat sta on kaze.
Drage mame i trudnice, dobar dan!
Evo da se i ja ukljucim, ne znam kako sam tek prekjucer skuzila da je bas ova tema ona koja mi najvise "treba", a i najaktivnija je :)
Meni je termin ovu subotu, prvorotka sam, a vi sve djelujete tako dobre i pune podrske pa reko zasto se ne ukljuciti u razgovor 😊
Puno srece onima koje cekaju porod (po nekim pricama vidim da sreca ocito treba), a onima koje su rodile da se sto prije oporave i uzivaju sa svojim bebacima 😙
Sortiraj odgovore
Najstariji