Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    23. Kolovoz 2016. 17:42

bellaru naljutio se na mene jer mu nisam dala nesto pa me lupio😩 tako je to s djecom nikad im ugoditi

Masha
    23. Kolovoz 2016. 17:52

Da vidis kak je mene necak sasio u trbuh u nedjelju. 

Al nece bebicama nis bit. Moja frendica iz obitelji ginekologa kaze daj ga pusti da ima lazy day

mare1989
    23. Kolovoz 2016. 18:12

ma oni su na sigurnom unutra 😊

ajme cure ja se osjecam tako umornom i nikakvom,imala sam danas u planu svasta nesto napraviti ali prosto nemam snage.Place mi se koliko se osjecam nemocnom😭😩

Masha
    23. Kolovoz 2016. 19:11

Trudnjace moje sto ste bexvoljne? Ajmo malo pozitive. Dosle do ovdje i sad da dramimo ..nooooo!

P.s. eto mene sutra u drami, garant

bellaru
    23. Kolovoz 2016. 19:12

Mareee jos samo malooo i onda je gotovooo. I vjerujem da ces koji dan prije

mare1989
    23. Kolovoz 2016. 19:32

hvala bellaru 😍😍 kako si ti i tvoj maleni snalazite?

masha ja sam inace pozitiva,ali danas nije taj dan. Pocnem razmisljat majko mila ja cu opet ici roditi i pocnem plakati,pa me danas djeca posebno ne slusaju samo se svadaju i tuku😭😭 bas mi je dan fuuuuuuujjjjjj

Abies
    23. Kolovoz 2016. 19:50

Mare bit će sutra bolje. Meni jučer bilo tako. I mali neposlušan bio. Danas čudo. Sve kako valja. Čak mi ni svekar nije smetao 😇

Masha
    23. Kolovoz 2016. 20:06

Da Mare, bit ce bolje. Evo ja se sad nazivcirala. Bas mi muz digao tlak. Hebote,  bas me zanima kak bi svijet izgledao da oni moraju rodit.

mare1989
    23. Kolovoz 2016. 20:10

Ma takav dan,znam da ce biti sutra bolje

bellaru
    23. Kolovoz 2016. 20:29

Mare a snalazimo se tako da ja ne mogu stajat i nunat ga i evo sad lezim u krevetu i ocito ga zeza trbuh i place jadan a onda ja nekako na bok pa da ga kao uspravim i nunam😩 a muz otiso na brzinu nesto obavit a njemu je cijeli dan miran i spava 😩 a ja se osjecam ko invalid😵 al ide mi prema bolje. Jedva cekam da se skroz oporavim😥
    I placi ako ti se place. Ja sam u ovih 5 dana plakala vise nego u cijeloj trudnoci. Uzasni su ti hormoni😩 negdje jedva cekas da zaspis pa da ovaj dan prodje...

Abies da nisi roknula normabel pa ti ni svekar ne smeta?😀😀
    Masho da muski radjaju..vec sam to pisala tu jednom da bi to bile pripreme ko da idu pjesice na mont everest a od tamo ih se lansira na mars. A da ne pricam o onom poslije poroda. Morali bi se oporavljat bar 2 godine.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.