Eto mene s pregleda. Ctg ok, plodne v. dost, mali ok, ja otvorena 3 prsta. Kaze nek dodjem u nedjelu pa ce me i porodit ak hocu. Ak ne prije ;)
Mare,ma ti ces uskoro,mozda te vec sutra ostave ;) Lucy najgore si izdrzala proci ce i ovo,hrabra si ti,super da je Mateo dobro :* kod mene apsolutno nikakvih znakova,ja cu u rujan,a Masha u kolovoz haha
masha cekaj moze te poroditi ako zelis? Koji je to doktor?
lena ja i ti smo trebale prijaviti za rujan a ne kolovoz
od prijatelja, prijatelj.
nas ti prijatelj radi tamo, pa me salje svojim prijatelijma.
pita on mene, kakav je moj stav o induciranju poroda? ja rekla da je nikakav.
On kaze da posto sam drugorotkinja i otvorena tri prsta, mogu komotno. da mi to ne bi predlozio da je prvi put. ali da ja odlucim kako zelim.
uglavnom, ostalo je na tome da cemo obavit pregled u nedjelju pa vidjet.
pitala sam kak ide to tako. rekao je da prokinu vodenjak i onda krenu trudovi,malo ih pojacaju i gotovo.
ju.
mala mi vec slavi da ce u nedjelju dobit brata.
a ja se sve nadam da ce krenut samo. prije.
btw, i kod mene zatisje. mislim da nemam vise ni jednu kontrakciju.
masha kako tvoj bebac u trbuhu je li aktivan ili je miran.
Moja danas bas nekako mirna tu i tamo lupne,a za cijeli dan je mozda svega 10puta lupnila,a moram joj pokrete mjerit a ona mirna.Joj stvarno da mi je se porodit i da napokon mirno disem. Ove kontrole svaka 2-3dana me umaraju i fizicki i psihicki
Tako i moja nekad,pa me strah jel sve u redu.
sad me sin dva puta udario u trbuh😡 naljutio se na mene i lupnuo me po trbuhu sakom. A ona sad se umirila ni ljuljanje ne pomaze da se pomakne malo
Lucy,zeno,trnci su me prolazili dok sam citala,bas mi je zao.. Sretan oporavak ti zelim i da uzivas u bebacu... Cestitam!!!
Ja kad sam si zabrijala da mozda ne osjetim bebu sam shvatila da sam tad ugl u poslu i sigurno zanemarim neki pokret. Drugo kad mirno lezim pa cekam. Tako mozda i vi pa prodje nekj pokret neopazen.
Mare sin te lupio u trbuh?😲 a joooj
Masho bas me zanima sta ce bit u nedjelju onda
žene ja sam tak nemirna,u panici,nervozi,strahu,uzbudjenostirpa osjecaja i raspolozenja,ne mogu si naci mir..ne znam dal je to do toga jer se blizi porod il sta..al ja bas neka rastresena..samo se nadam da ce sve proci u redu.. jos me svi zivkaju pa mi to radi dodatni stres..uzasno se osjecam..valjda ce me proci..😞
Sortiraj odgovore
Najstariji