Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    15. Listopad 2015. 10:48

Ajme cure citam vas i najiskrenije suosjecam sa vama! Meni je taj period od 7-13 tjedna ostao kao trauma! Plus su bile one bruuuuutalne vrucine! Gadilo mi se sve, svi su mi smrdili, na muza sam bila alergicna jer je i moj meni znao pametovat o prehrani, a ja nisam mogla nista smislit osim juhice, dvopeka i svjezeg sira. Ne brinite se, dite dovoljno vama krade, tako da prehrana u prvom tromjesjecju nije imperativ! Mucnina, imate u Bio i bio djumbirove keksice, probajte sa njima, ja sam stalno hladila vrat i zglobove hladnom vodom da prezivim dan i posao. Pila sam Folacin, sta je cista folna, a ne koktel vitamina jer ti kokteli znaju bit ajme na zeludac i to bi je popila prije sna. Jedino tako sam je mogla zadrzat u sebi! I ja sam povracala i mene bi povracanje spasilo. Na drugom pregledu sam pitala dok je sigurna da sam trudna, a da nije neka zelucana viroza 😂

Sanjarka88
    15. Listopad 2015. 11:13

Bambola hahahha viroza ja samo želim da to sve prođe i da osjetim te radosti trudničke

u mene nema povraćanja,  ni sad a ni kad bi virozu imala, ono cila kuća povraća a ja samo mučninu užasnu i tako danima jer naravno nisam virus izbacila iz sebe
    bljeeeeee

a ni ova južina vani mi ne pomaže

Bambola ti si negdje iz Dalmacije ako sam dobro skužila?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bambola
    15. Listopad 2015. 11:19

Da da, ja sam iz Splita. Ali zivim na relaciji Split-Zadar. Muz radi u Zadru, a trudnocu i sve vodim u Splitu! Ma da, kasnije to bude lijepo, al meni je prva trudnoca, pa sad, u 17 tjednu se uvatim samo da cekam bebino javljanje. Koliko god je super, stalno je i taj neki blagi strah prisutan i to je bas bezveze! Jesi i ti iz Splita?

Sanjarka88
    15. Listopad 2015. 11:44

Jesam, tj. iz mjesto pokraj Splita al odmah tik uz Split o pa u tebe je onda veselo. A baš sam vidila na proljetnicama da ideš na pilates pa se mislim da nije u Splitu di, a bit će to u Zd?

meni je druga tr pa sve analiziram, u prvoj mi je sve bilo super i ništa me nije sekiralo, to sigurno ima veze s mojim godinama

Bambola
    15. Listopad 2015. 11:55

U Zadru sam ovo isla, al ima i u Splitu, u Rudjera Boskovica, zaboravila sam koji broj! Ugl, na klubu trudnica sam pronasla adresu i super je sta je u Splitu svaki dan i ima puno vise sadrzaja! Zadar tu kaska, al eto, bar sam ovo pronasla!

Bambola
    15. Listopad 2015. 11:57

E da, ja imam 30 god. Na momente sam skroz opustena kao sta sad svak rodi i snadje se, a na momente me uvati ludilo i kaos u glavi 😂

JanaH.
    15. Listopad 2015. 13:33

Kod nas ima svaštanešto za tudnice koliko vidim, od vježbi do radionica.... 
    Ja sam najopuštenija bila u prvoj jer nisam imala komp i čitala razna iskustva.. U drugoj i trećoj ok, malo sam čituckala, a l sad borme ovo je više previše... Svakakvih scenarija ima, kolko taj net nekad pomogne (recimo u ranom odkrivanju sinovog stanja) toliko samo paničarimo.. Iako, nisam paničar neki,  svašta mi se mota po glavi... 
    Ja sam u osmome bila 33 :)
    Prvo rodila s 24 :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Sanjarka88
    15. Listopad 2015. 13:40

Jana krvariš li još?

JanaH.
    15. Listopad 2015. 15:58

Da, ali smanjune se svakim satom...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.