Pozdrav drage, evo ja se prebacujem na ovu temu , posto i mi spadamo u proljetno/ljetne bebe :)
Zasad sam 4tj i 5 dana... po zadnjoj M, na prvu kontrolu smo naruceni 6.11.. i do tada cekamo :)
Pozdrav drage, evo ja se prebacujem na ovu temu , posto i mi spadamo u proljetno/ljetne bebe :)
Zasad sam 4tj i 5 dana… po zadnjoj M, na prvu kontrolu smo naruceni 6.11.. i do tada cekamo :)
Dobro nam došla i dugo se tipkale
Jana kad je pregled?
Ljetnice jel vam počeo rasti trbuh?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure...
Zumbul dobrodošla... :)
Jana, kako si jutros?
Sanjarka, kakav je trbuh tebe spopao u 6.tom tjednu? :)
Dobro jutro cure…
Zumbul dobrodošla… :)
Jana, kako si jutros?
Sanjarka, kakav je trbuh tebe spopao u 6.tom tjednu? :)
Mozda zvuci smijesno, ali meni je trbuh stvarno poceo rasti. ( inace sam trbusasti tip - tanke noge, mali kukovi ali zato trbuscic nikad u potpunosti ravan) I sad se vec primjeti. Ne mogu ga vise uvuc ko prije, ostane mi u donjem dijelu trbuha ispupcenje . A na kilazi nisam nista dobila. Sve se bojim kolika cu biti s 9 mjeseci
Trebam jedan savijet ako koja od vas zna. Znam da ne smijem piti antibiotike ni tablete. A na poslu sam se zarazila od kolegica, nadam se samo prehladom, ali vec pocinje liciti na gripu. Ili sam od pacijenata pobrala...ko ce ga znat. A na takvom divnom radnom mjestu moram raditi jos 6 i pol mjeseca.
Grlo me ubija, jedva gutam, temperaturu jos nemam, ali imam osjecaj ko da cu dobiti.
Jel znate sta bi smjela uzeti, od biljnih pripravaka da nije stetno za bebu?
Trenutno sam u fazi cuclanja meda, pijenja caja na litre i oboruzana narancama, sipkom i limunom...
jos nesto da znate da bi moglo pomoci?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutro cure!
Kako ste?
Jana, kako si?
Zumbul, dobro nam došla i ostala do ljeta 2016.!
Sanjarka, meni nije počeo trbuh rasti ali osjećam kako me traperice stežu i nije mi to ugodno. Ali imam i hm-ovih hlača na gumu pa sam okej.
Mene jutros 2x ulovio nagon na povraćanje, bez nekog razloga, no smirilo se sad..
Sutra imam kontrolu, nastojim ne razmišljati previše o tome što tamo dr. mora vidjeti jer me malo lovi nesigurnost.. Ma, bit će to dobro!
Jana, kad imaš pregled?
Dunyasha, i ja sam danas jedva izdržala da ne povratim..
vozim se u tramvaju, ulazi cura i jede hrenovku u lisnatom.. ta hrenovka mi je toliko zasmrdila da sam jedva izdržala da ne povratim...
O cure suosjećam s vama
ma meni je narastao malo je stvarno možda je do loše probave
Dunya misli kako ćeš sutra čuti malo srčeko

Bok, cure! Citam vas vec 2 tjedna sramezljivo i u strahu, danas sam 7 tjedana, termin 4.6. :)
Vanja, dobrodošla :)
Sanjarka, da, od probave je :) sa koliko mjeseci ti se u prošloj trudnoći vidio trbuh?
slatka si mi :) Baš si me nasmijala...
Jedva čekam da se Jana javi
Ty hahahha vidiš da sam makla al računam možda se maternica toliko proširila da se već vidi
u prvoj trudnoći tek u 5mj prvo kg dobila, i onda je nekako krenuo i lagani trbušćić
Vanja dobro nam došla, tipkaj s nama imamo isti dan termin
Hvala, cure!
Da, meni je 3.ili 4., doktorica jos nista nije govorila o terminu jer za 10 dana idem na pregled cuti srce, sad je bila samo gv i zv...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji