Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zumbul
    15. Listopad 2015. 21:29

Pozdrav drage, evo ja se prebacujem na ovu temu , posto i mi spadamo u proljetno/ljetne bebe :)
    Zasad sam 4tj i 5 dana... po zadnjoj M, na prvu kontrolu smo naruceni 6.11.. i do tada cekamo :)

Tynchy
    16. Listopad 2015. 08:17

Dobro jutro cure...
    Zumbul dobrodošla... :)

Jana, kako si jutros?

Sanjarka, kakav je trbuh tebe spopao u 6.tom tjednu? :)

Dunyasha
    16. Listopad 2015. 08:23

Jutro cure!

Kako ste? 
    Jana, kako si?
    Zumbul, dobro nam došla i ostala do ljeta 2016.!
    Sanjarka, meni nije počeo trbuh rasti ali osjećam kako me traperice stežu i nije mi to ugodno. Ali imam i hm-ovih hlača na gumu pa sam okej. 
    Mene jutros 2x ulovio nagon na povraćanje, bez nekog razloga, no smirilo se sad..
    Sutra imam kontrolu, nastojim ne razmišljati previše o tome što tamo dr. mora vidjeti jer me malo lovi nesigurnost.. Ma, bit će to dobro!

Jana, kad imaš pregled?

Tynchy
    16. Listopad 2015. 09:26

Dunyasha, i ja sam danas jedva izdržala da ne povratim..
    vozim se u tramvaju, ulazi cura i jede hrenovku u lisnatom.. ta hrenovka mi je toliko zasmrdila da sam jedva izdržala da ne povratim...

Sanjarka88
    16. Listopad 2015. 09:44

O cure suosjećam s vama

ma meni je narastao malo je stvarno možda je do loše probave

Dunya misli kako ćeš sutra čuti malo srčeko

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Vanja 09
    16. Listopad 2015. 10:31

Bok, cure! Citam vas vec 2 tjedna sramezljivo i u strahu, danas sam 7 tjedana, termin 4.6. :)

Tynchy
    16. Listopad 2015. 10:33

Vanja, dobrodošla :)

Sanjarka, da, od probave je :) sa koliko mjeseci ti se u prošloj trudnoći vidio trbuh?
    slatka si mi :) Baš si me nasmijala...

Jedva čekam da se Jana javi

Sanjarka88
    16. Listopad 2015. 11:29

Ty hahahha vidiš da sam makla al računam možda se maternica toliko proširila da se već vidi

u prvoj trudnoći tek u 5mj prvo kg dobila, i onda je nekako krenuo i lagani trbušćić

Vanja dobro nam došla, tipkaj s nama imamo isti dan termin

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.