Pozdrav drage, evo ja se prebacujem na ovu temu , posto i mi spadamo u proljetno/ljetne bebe :)
Zasad sam 4tj i 5 dana... po zadnjoj M, na prvu kontrolu smo naruceni 6.11.. i do tada cekamo :)
Dobro jutro cure...
Zumbul dobrodošla... :)
Jana, kako si jutros?
Sanjarka, kakav je trbuh tebe spopao u 6.tom tjednu? :)
Jutro cure!
Kako ste?
Jana, kako si?
Zumbul, dobro nam došla i ostala do ljeta 2016.!
Sanjarka, meni nije počeo trbuh rasti ali osjećam kako me traperice stežu i nije mi to ugodno. Ali imam i hm-ovih hlača na gumu pa sam okej.
Mene jutros 2x ulovio nagon na povraćanje, bez nekog razloga, no smirilo se sad..
Sutra imam kontrolu, nastojim ne razmišljati previše o tome što tamo dr. mora vidjeti jer me malo lovi nesigurnost.. Ma, bit će to dobro!
Jana, kad imaš pregled?
Dunyasha, i ja sam danas jedva izdržala da ne povratim..
vozim se u tramvaju, ulazi cura i jede hrenovku u lisnatom.. ta hrenovka mi je toliko zasmrdila da sam jedva izdržala da ne povratim...
O cure suosjećam s vama
ma meni je narastao malo je stvarno možda je do loše probave
Dunya misli kako ćeš sutra čuti malo srčeko
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok, cure! Citam vas vec 2 tjedna sramezljivo i u strahu, danas sam 7 tjedana, termin 4.6. :)
Vanja, dobrodošla :)
Sanjarka, da, od probave je :) sa koliko mjeseci ti se u prošloj trudnoći vidio trbuh?
slatka si mi :) Baš si me nasmijala...
Jedva čekam da se Jana javi
Ty hahahha vidiš da sam makla al računam možda se maternica toliko proširila da se već vidi
u prvoj trudnoći tek u 5mj prvo kg dobila, i onda je nekako krenuo i lagani trbušćić
Vanja dobro nam došla, tipkaj s nama imamo isti dan termin
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji