Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zumbul
    16. Listopad 2015. 13:15

Pozdrav  drage
    Kad bi trebale pocet mucnine  ? Znam da ih nema svaka zena, a i cula sam da pocnu tek kad pocne bebi kucat srce

JanaH.
    16. Listopad 2015. 13:37

Oko tri idem na uzv, dotad cekam i luda sam vise!

Dobrodosle nove trudnice!

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Dunyasha
    16. Listopad 2015. 14:59

Jana, mislim na tebe i nadam se da je s bebicom sve u redu...
    Vanja, pozdrav! Daj Bože da se družimo do 6. mjeseca sve skupa tu na pdf!
    Zumbul, što se tiče mučnina, kažu da kreću oko 8 tjedna, ali to je jako individualno. Ja sam samo dns 3x imala nagon za povraćanjem (bez prethodne mučnine), a i par puta me do sada ulovila užasna mučnina, ali bez povraćanja. Vidjet ćemo kako će biti kad budemo u 8. tjednu, iako da, nemaju sve žene mučnine. 
    Ja sam dobila nalaze briseva, svi su u redu, nema urea i mycoplasme, nema chlamidije, sve odlično. Osim nekih leukocita u rodnici, to ću sutra vidjeti što mi dr. kaže. Možda će mi dati neki antibiotik, iako to može biti i zbog toga što češće piškim.. 
    Ne znam kako je na jugu, ali u Zgbu konačno dns malo sunca, odmah je i bolja volja tu!!
    Pusa cure!

Zumbul
    16. Listopad 2015. 16:38

Aha,pitam jer zasad ih nemam :)
    Jedino sto mi se omiljenja hrana ne jede... ja sam tip da svaki dan moram pojest nesto slatko, a unazad 10 dana nista, ni kickica cokolade.. 
    Jedino me.muce povremeni grcevi u predjelu maternice, kaze gin.da je to normalno jer se maternica siri... 
    I bole me kriza kad mali dyze stojim, tipa kad kuham rucak.

Zumbul
    16. Listopad 2015. 16:40

I jos nesto, dal da pijem Elevit tablete ? Nista mi gin nije rekla ... a cekam 6.11 za prvi pregled ..
    Nekako mislim da one nemogu odmoc ako ih pijem

ina90
    16. Listopad 2015. 18:40

Pozu.cure nadam se da me primate u svoju grupu...da vam se pohvalom nakon spontanog u 17 tjednu i 2 godine pokušavanja trudna sam 10 tjedana i srce kuca ko veliko...

Tynchy
    16. Listopad 2015. 19:20

dosla sam vidjeti jel Jana ista pisala....

Janic... iscekujemo info i molimo da bude sve dobro...

JanaH.
    16. Listopad 2015. 21:11

Evo me, 
    Ipak selim ba temu na kojoj nisam ni pisala tu na forumu, a to je ona iz koje je vecina vas stigla :)
    Ugl, bio ipak spontani :(
    Bas mi je bad, ali ipak ok jer se sve lijepo ocistilo i nema potrebe za kiretazom... Endometij ok, 0,22cm tako da cekam sljedecu redovnu M , napravim papu i cekam ovulaciju...
    Dotad nastavljam s vrkutom/femisan a kapima da se maternica sto bolje oporavi....

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.