Pozdrav drage
Kad bi trebale pocet mucnine ? Znam da ih nema svaka zena, a i cula sam da pocnu tek kad pocne bebi kucat srce
Oko tri idem na uzv, dotad cekam i luda sam vise!
Dobrodosle nove trudnice!
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Jana, mislim na tebe i nadam se da je s bebicom sve u redu...
Vanja, pozdrav! Daj Bože da se družimo do 6. mjeseca sve skupa tu na pdf!
Zumbul, što se tiče mučnina, kažu da kreću oko 8 tjedna, ali to je jako individualno. Ja sam samo dns 3x imala nagon za povraćanjem (bez prethodne mučnine), a i par puta me do sada ulovila užasna mučnina, ali bez povraćanja. Vidjet ćemo kako će biti kad budemo u 8. tjednu, iako da, nemaju sve žene mučnine.
Ja sam dobila nalaze briseva, svi su u redu, nema urea i mycoplasme, nema chlamidije, sve odlično. Osim nekih leukocita u rodnici, to ću sutra vidjeti što mi dr. kaže. Možda će mi dati neki antibiotik, iako to može biti i zbog toga što češće piškim..
Ne znam kako je na jugu, ali u Zgbu konačno dns malo sunca, odmah je i bolja volja tu!!
Pusa cure!
Aha,pitam jer zasad ih nemam :)
Jedino sto mi se omiljenja hrana ne jede... ja sam tip da svaki dan moram pojest nesto slatko, a unazad 10 dana nista, ni kickica cokolade..
Jedino me.muce povremeni grcevi u predjelu maternice, kaze gin.da je to normalno jer se maternica siri...
I bole me kriza kad mali dyze stojim, tipa kad kuham rucak.
I jos nesto, dal da pijem Elevit tablete ? Nista mi gin nije rekla ... a cekam 6.11 za prvi pregled ..
Nekako mislim da one nemogu odmoc ako ih pijem
Pozu.cure nadam se da me primate u svoju grupu...da vam se pohvalom nakon spontanog u 17 tjednu i 2 godine pokušavanja trudna sam 10 tjedana i srce kuca ko veliko...
dosla sam vidjeti jel Jana ista pisala....
Janic... iscekujemo info i molimo da bude sve dobro...
Evo me,
Ipak selim ba temu na kojoj nisam ni pisala tu na forumu, a to je ona iz koje je vecina vas stigla :)
Ugl, bio ipak spontani :(
Bas mi je bad, ali ipak ok jer se sve lijepo ocistilo i nema potrebe za kiretazom... Endometij ok, 0,22cm tako da cekam sljedecu redovnu M , napravim papu i cekam ovulaciju...
Dotad nastavljam s vrkutom/femisan a kapima da se maternica sto bolje oporavi....
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Sortiraj odgovore
Najstariji