Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    16. Kolovoz 2016. 14:53

Sad moze! Hehehe 👍🏻👍🏻

Tina2901
    16. Kolovoz 2016. 15:24

Cure,meni kcerkica od 3 god dobila nekakvu virozicu..Ima temp. 37.3 i malo rjedu stolicu.Ne povraca za sad hvala bogu.Pa me zanima jel se moze to nekako prenijet na mene jer ako sam trudna moze li to nastetiti trudnoci? A vise jos drzite,u mene samo neki problemi

mare1989
    16. Kolovoz 2016. 15:24

Hvala cure na podrsci😍😚

Crazy meni je torba vec danima u autu,mm je voza kaze ispast ce da sam ga izbacila iz kuce.

Ja sam spremna na to da ce mozda htjeti me poroditi,ali nisam spremna npr za carski. Psihicki na to nikako nisam.

evo cijelo vrijeme pijem caj od kamilice tako mi doktor rekao.Mm i njegov brat su oko djece i rucka,tako da mogu malo odmoriti.

mare1989
    16. Kolovoz 2016. 15:26

Tina probaj da netko drugi oko nje bude,za svaki slucaj. Ja sam njegovala sina kad je imao 39temp cak i 40 meni nista nije bilo. Drzim fige da malena sto prije ozdravi😍

Lucy16
    16. Kolovoz 2016. 15:57

Mare, nadam se da ce sve biti u redu. 

Deeka, da sto prije dodete kuci.

Kod mene sve po starom.

Masha
    16. Kolovoz 2016. 16:02

Ja izasla sa svojom curom van a neka dosadna baka nas tusi. Mene danas soraju kontrakcije, nisu dugo..al nis se ja ne nadam..
    Meni pregled tek 23.8...
    Bas sam zrela za rodit..al pripremljena sam samo za vulgaris scenarije..tipa dodhem sa svojim trudovima i rodim. Nedaj Bog da se nes iskomplicira 😨😨

Mare aj ti rodi, onda cu i ja. Cure pusaaa

vjeverica8
    16. Kolovoz 2016. 16:10

Mare vjerujem da će prvo s dripom probati posto si već puno otvorena! Nemoj se samo brinuti, oni su tamo da brinu za tebe 

Tina slažem se s Mare.  Bolje ako netko drugi može uskočiti jer je u trudnoći imunitet snižen dosta...

Crazy mi smo te samo malo pogurali 

Tpol it's a deal 

mare1989
    16. Kolovoz 2016. 16:10

Tina super da ima tko da ti pomogne,jer si sad osjetljiva pa bolje sprijeciti nego lijeciti😊

mare1989
    16. Kolovoz 2016. 16:13

Vjeverica vidjet cemo sta ce biti sad u 6h kakav ce biti ctg. Vjerujem da ce manekenkica moja biti dobra i slusat mamu.

Mene je pocela brinut kcer jer je danas pocela plakat u bolnici da ne bi ona da ja ostanem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.