Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    16. Kolovoz 2016. 23:19

Bellaru joj kak sam medeni! Bas tvoj 😍
    Ovo s cicama dojenjem koma. Cini mi se da su na sd pozrtvovniji. Vinogradska mi je david coperfield memorija. Uz ono sto je Masha pisala, skini gace. (A tek tuširanje pred vizitu😀 navodno je sad bolje).  Nit ne stignes vidjet tu sestru. Nije ni patronazna bolja. 
    Kazu da je slauf dobar za sjedit zbog savova, pa nek ti kupe dok ih ima. 
    Jbg niš od lota

Ok koja je slijedeca za rodit. Bilo bi fora zatvorit ovu temu okruglim brojem stranica

ejic
    16. Kolovoz 2016. 23:54

Miska, i ja ih hvatam vec 3 dana i tek sad uspjela sve procitati 😁😁
    Kako ste nam vas dvije?

Bellaru, prvo cestitam!!! 💕💞❤🎊🎉 Karlo ti je premedeni! 😍😍 I super na tako opustenom porodu da si uspjela usput i pisati i citati! 😊 Meni nije bilo za nista vec nakon prve doze dripa. Iako nije onda jos bilo toliko bolno, mislim da bi mi mob samo odvracao paznju od prodisavanja trudova, a kasnije na vecim dozama dripa nisam bila sposobna ni oci drzati otvorenima a kamoli pisati po mobu. 3x su malenom vadili krv iz glavice da provjere jel sve ok s njim i dolje me rastezali s instrumentima ali ja ne znam kako je ta dr izgledala (mislim da je i bolje da ne znam jer je ona bila jedina koja mi se od dr tamo zamjerila 😬).

Tako, od procitanih 50 stranica zaostatka, vise ne znam sta je tko pisao.

Mi smo se kod kuce vec lijepo poceli privikavati na naseg princa i polako hvatati ritam. Nocno spavanje je jos uvijek ko tombola, nekad 3 budenja, nekad 5, ali doci ce i to na svoje. Sreca da mi je mm sad jos 3 tjedna kod kuce pa mi on pomaze oko kucanskih poslova da ja stignem malo odmoriti posto on nocu lijepo spava kad ja 1 do 1 i pol sata sjedim i dojim 😊

Toliko za sad od mene. Odo se sad pridruziti mojim deckima i malo odspavati jos prije nego se gladan alarm probudi 😍

mare1989
    17. Kolovoz 2016. 06:32

Bellaru mali je medeni slatkis😍😚😍
    Jos malo pa ce doma i bit ce ti lakse i tebi i Karlu. To za cice je uzas,ali moj sin kad bi ga prekinuli u cicanju vristao kao da ga kolju i uvjek njega zadnjeg uzmu za sredivanje a prvog bi ga vratila jer je vristao i druge bebe tjerao na plac.Ljubi ga majka znao je on da se izbori za svoju cicu😁

mare1989
    17. Kolovoz 2016. 06:36

Jutro curice trudnice i mamice😚

ja sam imala ugodno prospavanu noc,jedino budenje 100puta u wc ali nema veze,jadan mm svaki put kad ja u wc on skaci da vidi je li sve u redu.😍
    sad u 9h imam opet ctg pa cemo da vidimo sta ce biti,jucer sam bila sva aj cao,a jutros sam ustala i spremna na svaku odluku doktora. Sta bude bit ce,oni znaju najbolje i nece ugrozavati ni mene a ni moju bebu.

deeka
    17. Kolovoz 2016. 06:48

Bellaru oooo kako te razumin. Takve sestre su i u nas, a mi nikako da idemo doma. Za svaki k**** prekidaju dojenje. Cak i pedijatrica me nekidan prekinila taman kad sam pocels i posli prita jrl je dojite

ejic
    17. Kolovoz 2016. 07:58

Dobro jutro cure! Evo, moram pohvaliti svog sina, papo je oko 11 navecer, sljedece budenje oko 3 i zadnje sad u pol 7. Da on mami da spava 😍 (nadam se da mi se ovo hvaljenje nece odbit u glavu pa sljedecu noc biti opet 5 budenja 😀😀).

Mare, samo opusteno. Znaju dr sta rade i nece oni tebe bezveze na carski rez ako to nije potrebno. Ako ga i naprave sigurno ce postojati opravdan razlog za to, a najbitnije je da beba izade ziva i zdrava, sve ostalo cemo mi mame protrpit 😉
    A sto se carskog tice, evo ja sam vec 3.dan nakon carskog mogla sama ustati s kreveta i to s Marcelom u rukama. Moja poznanica rodila 2 djece vaginalno pod dripom, sva popucala i tjedan dana nije mogla hodati niti sjediti. Ne mora znaciti da je oporavak od carskog reza tezi. Tako da, samo opusteno 😘

Deeka, nadam se da cete danas konacno doma jer ovo je stvarno katastrofa kako vas tretiraju u bolnici...
    Meni se nisu mjesale sestre kako cu dojiti, pomogle bi jedino kad bi ih zamolila za pomoc, a na jutarnjoj maloj viziti unjele u dokumentaciju jesam li samo dojila ili i dala dohranu.

Idem jos malo odspavati dok mi sin opet tako lijepo spava 😍

TPol
    17. Kolovoz 2016. 09:31

Jutro cure! 

Mare javi kako proslo mada bit ce to sve ok, juce si ti od bolova i svega bila uznemirena i to utjece na bebu.

Bellar joj kako mali Karlo sladak , a jadan nedaju mu da u miru pocica stvarno strasno . Sutra kuci? 

Ejic tvoj Marcel je bas dobrica i neka, uzivajte 💕💕💕

Lijepo da ste nam se javile.  Jer izgleda da ce nas par ostat ovde heheh ili cemo se pocet same sa sobom dopisivat. 

Vjverica , lucy mascha kakvo je stanje? Ja sam dobro i idem pakirat sitnice jos  👍🏻

Tina2901
    17. Kolovoz 2016. 09:45

Evo mene cure s pregleda.Srceko kuca..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.