Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    16. Kolovoz 2016. 10:26

Ugolina eto ja živjela u centru za vrijeme studija a udala se u tvoje djevojačke krajeve, samo još malo dalje  sad mi se čini da vlakovi 
    Tina čestitam!! 

Tina2901
    16. Kolovoz 2016. 10:30

Hvala vam svima na cestitkama!!

TPol
    16. Kolovoz 2016. 10:44

Evo ja sam obavila ctg je dobar u nedjelju na termin opet ctg ..... To bi bilo to 

Tina čestitke. Ostalim curama sretno na pregledima ! 

Ja idem slagat stvari dalje!

Abies
    16. Kolovoz 2016. 11:11

A ja iz zg otisla na selo. Uh ta ljubav 😒

Trudnice Sanjarka je super napisala. Navijamo za bebice i pratimo vas kao sto ste i vi nas. 

Cijepili se. 6100/62 doktor zadovoljan, moram i ja biti. 

Mare plese 🎼  legenda!

Ima zanimljivih odlaska na porod na ovoj temi. Nekako mi je Marigmar najjaca bus i tramvaj. (Jel da Marigmar)

deeka
    16. Kolovoz 2016. 11:22

Mi smo jos zuti i jos ne idemo kuci. Ufff

bellaru
    16. Kolovoz 2016. 12:13

Cure samo da se javim. Dolazim k sebi polako. Jedino sam jako gladna. Jutros mi je dosao karlo, stavila ga sestra na cicu a onda na drugu cicu ja kao sama i naravno krivo i sad me boli.

Deeka drzim fige da ides sto prije kuci

Drugo nis nisam citala.to ce mi sad trebat da vas plovim🙄

vjeverica8
    16. Kolovoz 2016. 12:14

Abies bravo za Petru!!
    Deeka baš mi je žao  izdrzi jos malo!!
    Tpol a uzv ti ne rade?

Ja bila kod doktora, istog onog ko prošli put. Kaže da je beba spremna i da misli da će to svaki čas. Otvorena 2,3cm, glava nisko dolje, trbuh napet. Pitao je za dopuštenje da malo procacka i rekla sam samo naprijed 
    Čekam sad za ctg još..

Lucy16
    16. Kolovoz 2016. 12:22

Kako sam ustala iz kreveta neka nemoc me uhvatila. Vrucina, znojenje, nemoc. Jedva napravila nesto za dorucak i oprala sude. Nemam pojma sta mi je. Nemam tlakomjer da nije tlak. Klonula, bez snage. Trbuh malo steze, al nista strasno. Al opet danima nisam obavila wc.

Tina2901
    16. Kolovoz 2016. 12:51

Evo i ja sva nikakva.Rucak jedva spremila i odmorila.Vruce mi se previse.Otisla bih popodne na more ali stvarno mi se neda ni spremat ni nista.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.