Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha
    16. Kolovoz 2016. 19:34

Super Mare. Zast ti stalno ides na ctg? Ja bila 1.8. I pregled imam 23.8....do tad nist. Sad me malo strah...? Mene ove nepravilne kontrakcije muce cijeli dan 

Masha
    16. Kolovoz 2016. 19:47

Aha. Uopce ne kuzim te vrijednosti..nadam se da ce bit ok. Ma hoce. Ja sam u prosloj trudnoci prvi put spojrlena na ctg na porodu. Ovaj put sam zavrsila na hitnoj pa zato...valjd ne bi ni tad 😕. Valjd je to i do politike bolnice. Vidim da zene u petrovoj idu cesce.
    Nemoj bit tuzna zbog cure. Samo nastavi brijat na pozitivu pa ce i ona. Ja se isto s tim borim..a opet mislim..hebiga..druge nema. Bit ce oni svi ok. Puse svima

Lucy jesi nadosla?

Bellaru, falis

Druge cureee kissy

Lucy16
    16. Kolovoz 2016. 19:49

Mare, vjerujem da ti drago sto su te poslali doma. Bolje doma nego biti u bolnici.

Jel znate jos kakve vjezbe na pilates lopti osim skakutanja i vrtenje bokovima u krug???

mare1989
    16. Kolovoz 2016. 19:50

Masha sad je mm bio sa mnom unutra i cim krene ubrzavat bebini otkucaji on me smirivao,pa je bilo lakse

TPol
    16. Kolovoz 2016. 20:01

Mare super za ctg, a veceras nemoj slatko ni u jutro 😉😉😉 odma bebulje podivljaju hihi 

Lucy pij sok od ananasa ili ga jedi, i datulje isto, to ubrzava porod

Mascha od toh nepravilnih kontrakcija nista 😬

mare1989
    16. Kolovoz 2016. 20:12

tpol ja se sad najela ali ne slatkisa samo strudlu s orasima😋 pit cu puno vode da to se malo razgodi😊

Jesil gotova sa pakovanjem?

Lucy16
    16. Kolovoz 2016. 20:17

TPol, ujutro idem na pregled i kupujem ananas. Datulje bas ne volim. Mozda probam jer ovo vise nema smisla. 

Bolje mi je, Masha. Al zgaravica ne da mira. 

TPol
    16. Kolovoz 2016. 20:34

Lucy probaj, ne škodi sigurno 👍🏻

Mare bit ce to sutra super 👍🏻

Mi u cetvrtak selimo ostatak stvari i spavamo tamo , kuhinja ce bit tek u subotu gotova ali jest cu kod svekrve jer je sad blizu 😉 Jos neke sitnice imam i to je to, onda tamo preslozit bebinu komodu i ja sretna!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.