Super Mare. Zast ti stalno ides na ctg? Ja bila 1.8. I pregled imam 23.8....do tad nist. Sad me malo strah...? Mene ove nepravilne kontrakcije muce cijeli dan
Aha. Uopce ne kuzim te vrijednosti..nadam se da ce bit ok. Ma hoce. Ja sam u prosloj trudnoci prvi put spojrlena na ctg na porodu. Ovaj put sam zavrsila na hitnoj pa zato...valjd ne bi ni tad 😕. Valjd je to i do politike bolnice. Vidim da zene u petrovoj idu cesce.
Nemoj bit tuzna zbog cure. Samo nastavi brijat na pozitivu pa ce i ona. Ja se isto s tim borim..a opet mislim..hebiga..druge nema. Bit ce oni svi ok. Puse svima
Lucy jesi nadosla?
Bellaru, falis
Druge cureee kissy
Mare, vjerujem da ti drago sto su te poslali doma. Bolje doma nego biti u bolnici.
Jel znate jos kakve vjezbe na pilates lopti osim skakutanja i vrtenje bokovima u krug???
Masha sad je mm bio sa mnom unutra i cim krene ubrzavat bebini otkucaji on me smirivao,pa je bilo lakse
Mare super za ctg, a veceras nemoj slatko ni u jutro 😉😉😉 odma bebulje podivljaju hihi
Lucy pij sok od ananasa ili ga jedi, i datulje isto, to ubrzava porod
Mascha od toh nepravilnih kontrakcija nista 😬
tpol ja se sad najela ali ne slatkisa samo strudlu s orasima😋 pit cu puno vode da to se malo razgodi😊
Jesil gotova sa pakovanjem?
TPol, ujutro idem na pregled i kupujem ananas. Datulje bas ne volim. Mozda probam jer ovo vise nema smisla.
Bolje mi je, Masha. Al zgaravica ne da mira.
Lucy probaj, ne škodi sigurno 👍🏻
Mare bit ce to sutra super 👍🏻
Mi u cetvrtak selimo ostatak stvari i spavamo tamo , kuhinja ce bit tek u subotu gotova ali jest cu kod svekrve jer je sad blizu 😉 Jos neke sitnice imam i to je to, onda tamo preslozit bebinu komodu i ja sretna!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji