Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    16. Kolovoz 2016. 08:38

Cure, kad bi bilo danas. Ali nista se ne dogada. 

Masha, i meni je glupo to skidanje na viziti. Zar nakon svega treba jos 29 ljudi buljiti u jadnu mindu koja izgleda kao da je prezivjela tri svjetska rata. Uzasno mi je to.

Mare, od kud ti snaga za ciscenje?? Ja samo osnovno odradim. 

Svi su mi na godisnjem i vrijeme prolazi, morat ce se vratiti na posao kad ja rodim i nece mi moci pomoci onda.  Morat cu trpit sveki, ona ne radi.

Lucy16
    16. Kolovoz 2016. 08:42

Sanjarka, hvala na cestitkama!! Vrijeme brzo prolazi. Sve kao da je bilo jucer, a ono vec 2 godine.

Kazem da ce uz bebu ici jos brze. Necemo se okrenuti vec ce ici u skolu.

mare1989
    16. Kolovoz 2016. 08:52

Lucy sretna ti godisnjica💑

A imam snage za cistit,jer sve mislim moram srediti da bude cisto djeci i mm. Znam da ce on to sve drzati cistim i urednim.

MamaTroje
    16. Kolovoz 2016. 08:57

Vjeverice, Merkur.

Jutro stiglo, još nema trudova. Idem nešto pojesti i pripremiti se za još jedan val žgaravice.

Tina2901
    16. Kolovoz 2016. 09:11

Jutro svima :-)..Evo jutros sd probudila s mucninom nisam nista pojela koliko mi je muka.Vi samo sta ne rodite a ja jos ni ne znam jesam trudna heheh..Ne mogu docekat pregled vise..Al ove jutarnje mucnine brate napadaju..Mare izdrzi jos malo,doc ce beba brzo

Tina2901
    16. Kolovoz 2016. 09:12

I lucy,sretna godisnjica.Bilo bi super i da rodis danas!

mare1989
    16. Kolovoz 2016. 09:26

Cure sta se radi

Ja glazbu odvrnula,s djecom plesem,mm sam natjerala na posao pa ce doci kad moradnem na pregled.

Tpol i vjeverica sretno na pregledima.

mare1989
    16. Kolovoz 2016. 09:28

masha zamisli izade u novinama trudnica radala a turisti radili selfi rekla bi mm da naplacuje haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.