Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    16. Kolovoz 2016. 13:03

evo i mene cure

ctg nije u redu otkucaji srca 205 nikako nisu htjeli ispod 170 kazu taha.... Ne znam ni ja kako vec jer su me samo nasikirali.Moram veceras opet na ctg u 6h. Mene su komplet pregledali,ekg mi radili,uzv,temp,tlak. Htjeli su pustit me u bolnici pa su se predomislili. Ja sam slomljena od svega,iscrpljena

mare1989
    16. Kolovoz 2016. 13:16

Ajme kakv mi je post,al vjerujete cure sva sam izgubljena. Jer su me bas zbunili. Ovo sto me bolilo su samo kontrakcije nista strasno kazu,nisam se vise otvorila,cura je procijenjena na 3180g mala manekenka😍

CrazyPuppet
    16. Kolovoz 2016. 13:52

Mare, tahikardija - ubrzan rad srca. Ako ti i ovaj u 6 bude takav racunaj da ce te zadržat. Mene su porodili jer je jedan malo dio grafa na ctg-u bio tahikardija. 
    A to što smo još u vas, kako nebi bile, bile ste vi uz nas ;-) da niste tipkale do onih 2000 ja bih još uvijek bila trudna ;-)
    Bellaru drži se ;-) 
    Tko je to isao tramvajem na porod?! Nisam skuzila...

CrazyPuppet
    16. Kolovoz 2016. 14:27

Ne znam Mare nisam strucnjak, al je moguće. Spakiraj torbu za svaki slucaj. Njima je los ctg indikacija da se beba muči, a kad si vec u terminu, možda je bolje da beba dođe van. Na kraju krajeva ovako jaki bolovi ko sto su kod tebe i nisu bas sjajni na kraju trudnoce. Pogotovo kad traju vec neko vrijeme. Vjerojatno iscrpljuju bebu ko što iscrpljuju i tebe.

vjeverica8
    16. Kolovoz 2016. 14:31

Mare mogu mislit kako se osjećas. Kao što Crazy kaže, možda je bolje da te ostave i poroda, beba je velika, ti u terminu, otvorena već do pola. Bolje to nego da se mučite i ti i beba, samo ćeš biti uznemirena i to će se odraziti na malu.. Javi se svakako nakon ctg-a!!

TPol
    16. Kolovoz 2016. 14:39

Mare nadamo Se da će bit ok al beba je tako i tako spremna za van 👍🏻 
    Meni su zato isto ponavljali danas jer je bilo 190 otkucaji ali beba je bila budna i skakala po nutra , danas u jutro je bila mirna samo se malo namještala i onda je bilo do 150 otkucaji 
    A ona svako popodne ima svoje skakanje po mom trbuhu
    Vjeverica nebi oni meni do nedjelje ni ctg radili da je prošli put valjao . Ovde su bas
    Minimalni s pretragama .... 
    Bellaru nemoj nas ti ni hvatat samo budi s bebom mi smo jos sve u komadu 😬

Lucky drži se izdržat ćemo jos malo !
    Ja sam sa svekrvom složila ormar objasnila kamo će sta i sad imam jos nekog manjeg poslića za sutra ili danas i onda mogu rodit ☺️

vjeverica8
    16. Kolovoz 2016. 14:46

Tpol možemo ti i ja sutra, prekosutra zajedno na tobogan, što kažeš? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.