Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    16. Kolovoz 2016. 07:10

Mare kako si sad? Kako bolovi? Ako se ti ne porodiš doma, ili bar na ulazu u bolnicu, neće nitko!  Bas me zanima koliko si otvorena! Bi li pristala na drip da ti ponude danas u slučaju da si recimo vec 6 cm?

Bellaru kako je prošla noć? Jesi ti doveli Karla? Bolovi? Zicaj tablete ako te boli! Ja si spakirala extra u torbu u slučaju da škrtare i na tome...

Mamadvoje koju bolnicu si izabrala?

Tpol tebi sve ide po planu, stvarno imas poslušnu curku u buši  sretno na pregledu!

Lucy nadam se da ćeš dobiti najljepši poklon danas na godišnjicu pa da bude dvostruko slavlje! 

Masha gdje si? Kako tvoje stanje?

Meni je pregled tek u 11, ali tamo je gužva pa sigurno nikakvih vijesti prije 13 neće biti  noć je prošla ok, lažnjaka nije bilo.. Ja bih danas preskočila rađanje, prepuštam Lucy datum. Ja mogu sutra 

vjeverica8
    16. Kolovoz 2016. 07:13

Ugolina, Sanjarka, Crazy, Kleopatra, Abies (i možda sam koga zaboravila) - hvala sto nas pratite do samog kraja  stvarno jedva čekam da smo sve opet na istoj temi 

Abies
    16. Kolovoz 2016. 07:14

Jutro!
    Mare i ti kao sanjarka, možeš nastaviti po susjedstvu glancat. Gospu je fulala mala sirena, mogla bi danas na rokovo!
    Ak ne mantraj da ti je termin u 42tj

Masha
    16. Kolovoz 2016. 07:48

Mare ce rodit na na na nana. Da si blize pa da i kod mene....spremas. 

Lucy sad ce to. Sam jos malo ;)

Vjeverica isto! 

Ja nikad ne pohvatam sta je tko napisao pa ne znam replicirat.

Sad ce Bellaru kad prodje velika vizita. 😆 Nikad necu zaboravit kad je jutro nakon poroda sestra otvorila vrata, rekla skidajte gace, zatvorila vrata. Ja si kontam jesam ja dobro cula?? Odjednom ulazi 16 doktora, zaviruje u mindju, o majke ti sram je tamo stran pojam😃😃😃

mare1989
    16. Kolovoz 2016. 07:50

evo cure jos sam doma
    ugolina cistim da me ne boli😊

vjeverica pristala bi na drip bez epice

uspjela sam 1h odspavat,ususkala sam se kod mm pa me njegova toplina uspavala,al evo cim sam oci otvorila bolovi nastavili.

vjeverica8
    16. Kolovoz 2016. 08:05

Mare onda ti i Lucy zajedno danas na tobogan odite 
    Masha čula sam da to vise ne rade, bar na SD to vise nije praksa 

mare1989
    16. Kolovoz 2016. 08:07

Meni prvi put nakon sto sam rodila je bilo to skidaj gace,drugi put nista nije bilo oni mene pitali kako sam ja.

vjeverica ja cu probat cekati pregled,ako ne izdrzim ici cu ranije.
    a gledam ruzno je vrijeme bit ce guzva po cesti jer ce turisti navaliti u grad. Bit ce veselo stici do bolnice😊

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2016. 08:35

Jutro trudnice! 😘

Sprema li nam se to Mare na tobogan? ❤ 

Masha ma koji sram, ulaskom u onu ustanovu ostavljamo ga kod ulaznih vrata 😂

Lucy sretna vam godisnjica ❤

Vjeverice pa naravno da vas i dalje pratimo ❤ bili ste vi i uz nas u nasim zadnjim danima i strepnjama naravno da smo i mi uz vas 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    16. Kolovoz 2016. 08:36

Jutro i sretno na pregledima! 

Ja moram pozurit inace cu kasnit a jos tu tipkam 😬😬😬 isto sam se budila paopet zaspala i predugo odspavala 
    Mare nadam se da je tanas. TvOj dan 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.