Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    15. Kolovoz 2016. 19:53

Jos me nisu dovezli gore na odjel😠😠😠😠😠😠😠😣😣😣😣😣😣😣😣

MamaTroje
    15. Kolovoz 2016. 20:06

39+3 već se pitam misli li to dijete van

vjeverica8
    15. Kolovoz 2016. 20:18

Lažem, ipak sam 39+3, termin u petak, je li tako?

mare1989
    15. Kolovoz 2016. 20:23

ajme meni termin za 14dana,ja bi volila ranije jer stvarno ali stvarno ne mogu vise. Cijeli dan sam zivcana,nerovozna, nenaspavana,bas sam iscrpljena.Jos beba gura prema dole

Tina2901
    15. Kolovoz 2016. 20:27

Evo mene opet..Nekako se oporavljam i odnaram od danas.Bolovi u ledima za poludit.Mislim da je i to simptom trudnoce..Nadam se da su ipak bili blizanci i da je j jedna bebica ostala..Simptomi t su prestali iza spontanog,a danas popodne su se opet javili.Ljubim vas sve i neka sa malim Karlom dodes kuci sto prije..Daj boze da  se u cet na pregledu bude vidio plod..Pozz svima iz Splita

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.