Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    15. Kolovoz 2016. 18:02

Cestitke bellar!!! 🍼🍼🍼🍼

Lucy16
    15. Kolovoz 2016. 18:10

Bellaru, cestitam!!!! Brz oporavak zelim i da zaboravis ono najbolnije. Uzivaj u svom decku!! 

Nama je sutra godisnjica. Bas bi bilo fora roditi na taj dan. Al ovaj moj se ne da. Danas se manje mice pa mozda nesto bude. A zgaravica me svaki dan ubija na najjace. Vise nije bitno sto jedem i kada.

mare1989
    15. Kolovoz 2016. 18:31

bellaru cestitam od srca na rodenju Karla 😍😍
    brz oporavak ti zelim😚

deeka
    15. Kolovoz 2016. 18:49

Tpol stvarno bezveze. Drugi mi ni ne trebaju dolszit, al mm je potreban!

Bellaru bravo! Cestitam! 

Ja se svog kraja poroda ni ne sicam. Dolantin mi je malo obrisa pamcenje, al jedino bolove pamtim. Zato mi mm prepricava.

Lucy16
    15. Kolovoz 2016. 19:09

Cure, jel se vama pred porod spustio trbuh?? Ja cekam sve neke takve znakove, a nista se ne dogada.

mare1989
    15. Kolovoz 2016. 19:12

Meni je trbuh isti bar se meni tako cini. Ne mora se on spustiti,meni nije u prve dvije trudnoce.

Abies
    15. Kolovoz 2016. 19:26

Bellaru cestitam! 😘👶

vjeverica8
    15. Kolovoz 2016. 19:31

Bellaru čestitam!!!  šteta što kraj nije bio dobar kao ostatak poroda. Nek je nama Karlo stigao  želim ti brz brz oporavak!!! 

vjeverica8
    15. Kolovoz 2016. 19:47

Lucky pojma nemam ako mi se spustio trbuh, ne izgleda bas spušten iako ja osjetim da se težište spustilo  negdje oko pupka, a prije mislim da je bilo višlje...

vjeverica8
    15. Kolovoz 2016. 19:48

Sorry, autocorrect, mislila sam Lucy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.