Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    12. Kolovoz 2016. 20:32

tpol nemam pojma kako su izracunali😊 uglavnom beba je razvijena i spremna za rodit se tako je doktor rekao.
    ma uvijek su oni meni te termine kiksali i u prvoj trudnoci su rekli jedan datum,pa drugi na kraju se rodila na treci datum.
    nek porod prode kako treba pa kad god da bude

TPol
    12. Kolovoz 2016. 20:41

Mislim da bi bilo bas fora da sve rodimo u isti dan! Hihi

Ivcy1306
    12. Kolovoz 2016. 20:47

Vecer cure i oprostite na upadu! Pratim vas vec neko vrijeme, inace sam na jesenskim bebama ali nisam mogla da ne upadnem kod vas i cestitam na bebacima, a vama jos koje ste ostale zelim sto lakse i bezbolnije porode. Kad se vi porodite red je na nama😱

TPol
    12. Kolovoz 2016. 20:56

Evo to su sa kit kat , nije los recept ne ide puno sastojaka

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 20:59

Kleopatra hvala i drz fige😀
    Tpol pas spava u hodniku. Ima veliku plasticnu kosaru i u njoj onaj jastuk. Kad me muz naljuti i nema ga kasno doma onda ju pustim na njegovu stranu kreveta😁😁😁 al je ogromna i onda se gura po noci pa nam zauzme cijeli krevet a mi po coskovima. Al mi je zao i stalno bi je u krevet pustila😞

Mare a tak svejedno kad oni kazu datum kad tak i tak beba ide van kad ona hoce. Osim ako ne pretjera pa doktor na silu vadi bebu vam😀

Eh tpol to bi bome bas bilo fora. Il u jednoj rudni 2 pa drugoj 3😀 

Ivicy a kad je tebi termin? Eto kakvo je vrijeme ko da smo i mi jesen docekale😀hvala na lijepo zelji i ja tebi to zelim😊

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 21:01

Tpol ajd ti to probaj pa reci jel valja. Meni obicno po tim receptima muffinsi ne budu socni nego suhi. A u ove dr oetker ja jos stavim malo vise ulja pa su mi odlicni.

Gdje mi vjeverica??😨 nadam se da bere magicne biljke po vrtu a da nije otisla rodit bez mene😀

Ivcy1306
    12. Kolovoz 2016. 21:08

Bellaru meni je termin 11.11. Ali me vec sad svi pitaju jesam li se zeznula jer mi je trbuh ogroman. Inace nosim deckica i zadnji pregled imala sam u 22tjednu kada je imao 460grama, sada 18.8.imam sljedeci pregled pa cemo vidjeti kilazu. 
    Posto je prvi bebac, nemam pojma dali je to bilo puno ili malo s obzirom na tjedne ali dok doktor nista ne prica valjda je sve ok! Jucer sam usla u 28.tjedan tako da eto vrijeme i nama curi!! 😁

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 21:18

Ivicy bez brige mene je jedna pitala dal nosim blizance😏 
    Kako sam krenula.prije 2 tjedna u trudnicku ambulantu sam vidjela da trbuha stvarno ima raznih velicina. Jedna je dosla koja je bila vise trusna od mene a trbuh duplo manji😏

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 21:31

bas bi bilo dobro da sve blizu rodimo cak i masha da ude u termin pa i ona da pozuri😊

tpol ovo izgleda socno,ja sam se sad najela lubenice pa mi slatkisi i nisu na pameti.

imam neki osjecaj da bi me moglo nocas uloviti😊 pa sam se isla depilirat od glave do pete,sredila kupatilo,ves se pere,pa cu i to staviti da se susi.

sad gledam s djecom i mm film knjiga o dungli😊 jako lijep i obiteljski film

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.