Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    12. Kolovoz 2016. 19:40

Svima kazem samo se zapisite kome kad pase😏 ajme samo nas je 5😨😱😵 al to sta nas je malo mi je bas stresno😀  
    Zivo me zanima koja ce ostat zadnja😀😀

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 19:44

Tpol javi kakvi su muffinsi. Meni inace ni jedan  recept nije dobar i najfiniji i najsocniji mi budu dr.oetker. 

Pa ti odmaraj oni nek rintaju. Ti uzivaj jos malo.
    Da da po narudzbi se radja. Vec bi ja onda 1.8 rodila . 😀

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 19:54

Cure sta mislite o ovome?

https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/razvoj-u-2-i-3-godini/dijete-bi-trebalo-spavati-s-mamom-do-cetvrte-godine-3800

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 20:07

bellaru sto se tice ovog moji obadvoje dodu u krevet i nije lijepo,jer onda ja i mm nemamo malo svoje privatnosti. Kcer ajd u novom stanu spava u djecijoj sobi a sin on stalno nam dolazi u krevet. Ja ne znam kako smo uspjeli napraviti trecu bebu😁

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 20:08

Meni izgleda pomalo cep poceo ispadati,sad kad sam se brisala malo je bilo crvenih zilica na papiru skupa sa iscjedkom

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 20:11

Kad seka dodje kod mene za vikend pa obicno ona i ja spavamo na velikom krevetu a muz ode sa njenim u boravak i ona stavi necaka nama u krevet umjesto u kindac i meni je to uzasan stres jer sam ga lupila jednom tako. 
    Al opcenito mislim da je to pretjerivanje  to sta pise u clanku😐 pa cak i ovo prvih tjedana da beba spava na mami.

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 20:13

Ja cijeli dan imam obilniji zuckasti iscjedak a neki dan sam cak malo zilica vidjela. A i tak to nis ne znaci. A mozda u znaci. 
    Ajmo mare😁

TPol
    12. Kolovoz 2016. 20:23

Joj mene isto zanima ko ce ostat zadnj kso sto kazes bellar bas je stresno !!!!😱😱

Muffins su ok prva ruta , u druge sam stavila komadice kit kat pa cemo vidir , sutra odnesem to svekrvu nek malo da se i ja ukljucim hihihi 

Mare pa jel tebi dobro se izracunao taj datum? Jos je rano da rodis hihi

Spavanje neznam, nekako sam mislila kad ima 2g da ide u svoju sobu , al ne mogu ni macku otjerat kamo cu dijete 😆😆😆 a bellar gdje tvoj pas spava?

kleopatra1606
    12. Kolovoz 2016. 20:28

Curke cestitam! 
    Znaci tobogan se pokrenuo i jos sitno brojimo! Idemo ispratiti i zadnju klokanicu i sve zajedno preci na novu temu 😀

Sretno i bezbolnije svima 😘

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 20:28

bellaru nemam pojma dok ne pocne boliti nemam potrebe panicariti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.