Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    12. Kolovoz 2016. 18:31

Pa poludit cu, mob sam makne tipkovnicu a ja nastavim lupat i stisnem posaljim 

Mare, i mene zgaravica od jutra muci. Uzela vec dva rennija. Jos jedan prije spavanja mi ne gine. Sta god pojedem krene. 

Meni su svi datumi ok, osim sutrasnjeg. 13 mi bas nije lijep broj. Sad kad me bas sutra strefi. 

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 18:40

lucy ja sam se ponadala da je zgaravica prestala,a ja jutros od muke povracala.cijeli dan me muci

vjeverica8
    12. Kolovoz 2016. 18:47

Ja ne mogu reći da imam klasičnu zgaravicu već se mi navečer zna sadržaj hrane vraćati prema ustima - takav je osjećaj. To je simptom unatrag zadnjih tjedan dana  a zadnji obrok pojedem najkasnije u 18h, u 22h je još u želucu..

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 19:02

Da dok se mi tu zajebavamo neki radjaju. 
    Mare ja ako ne pijem mineralnu kroz dan po noci si redovito povratim ono malo u usta😩

Jadan muz mare😛 nije mu lako😀😀

Masha
    12. Kolovoz 2016. 19:15

Ma di sam ja od radjanja cure. Osla mi sveki pa danas ne ljencarim. Mali se promigolji malo i nist. Jucer me satro..pa me sad frka. Nadam se da ste mi ok ;))) puse

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 19:15

bellaru cim se ne buni znaci da mu je dobro 😜 nek se zali upravi za vodovod😂😂😂

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 19:29

Ljudi me ne zovu da pitaju jesam rodila nego jel bi mogla rodit sutra il slj tjedan il u ponedjeljak...misle da su smijesni😐

TPol
    12. Kolovoz 2016. 19:36

Hahaha radanje po narudbi 😂😂 bellar ljudi su bas smijesni

Nasla sam neki recept za muffine eno pecu se , svekar sastavlja kuhinju a svekrva cisti novi stan a ja na zalost nisam tamo jer nemam sta radit 😕

Zao mi je da imate problem sa zgaravicom, mene samo tu i tamo tokom dana tupo boli zeludac...

Miska mi vec zakljucile da si rodila 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.