Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    12. Kolovoz 2016. 16:07

Moje cure ja jedva cekam da ovaj dan zavrsi i nadam se da.ce sutra bit bolje😩

Mene zanima zasto mene salju u nedjelju ma ctg u radjaonu a u srijedu opet moram na pregled

vjeverica8
    12. Kolovoz 2016. 16:33

Čula sam da Petrova ima tu neku čudnu praksu da sve te preglede odvajaju...
    Nakon termina ide se svaki drugi dan na pregled, jel tako? 
    Gdje nam je Masha? Ona je isto na pregledu bila danas, zar ne?

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 16:37

Al meni jos nije termin pa zato ne kuzim zasto ne opet sve u srijedu i ctg i pregled

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 16:37

Mozda nam je u masha rodila😱

TPol
    12. Kolovoz 2016. 17:34

Bit ce : dok se mi zafrkavamo neki radaju! Hihih
    Ja u utorak imam ctg nije los datum za radanj 16.8.16 sta kazete? 😛

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 17:45

bellaru ovo za rakiju 😂😂😂

Ja u utorak isto imam ctg i vaginalni pregled,joj da opet hocu doci i samo da me spremi na kat u radaonu. A kako me dole reze cijeli dan mogla bi i ranije.
    Naravno opet sam mm iskoristila😉😎 ima da ga konzumiram tri puta dnevno kao terapiju😂😁

TPol
    12. Kolovoz 2016. 17:50

Pa mare iskoristi dok je kuci hihi nema mu odmora!!

Dal imate koji dobar recept za muffine cokoladne?

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 17:52

tpol zvat ce neki sos telefon 😂😁😂 pa ce reci da ga zena sexualno iskoristava

meni se pojavila neka uzasna zgaravica,od koje mi se povraca

vjeverica8
    12. Kolovoz 2016. 18:09

I ja sam na pregledu u utorak  nekako sam se nadala da ga neću dočekati  jos ima šanse..
    Mare ti si neumorna! A kuda djeca dok se vi zabavljate? Zato on nije htio u shopping 
    Tpol, nemam, uvijek se razočaram u te recepte za muffine, nikako naći neki dobar  ili su presuhi ili se ne dignu koliko bih htjela...

Lucy16
    12. Kolovoz 2016. 18:26

Mare, i meni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.