Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 10:56

Hej baby koliko si ti sad trudna? Nabaciš nam sliku trbuha?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    15. Prosinac 2015. 11:06

Ma radi se o tome da mi nije normalno da 4 dana ne osjetim ama bas nista pa kako god vi to shvatile,ipak svaka trudnica osjeca najbolje na sebi ili u sebi neke promijene i necu vise o tome! 
    Sanjarka ti naprimjer danima osjetis "baloncice" za koji dan ces osjetit pokrete i trbuh ce ti se ispupciti kad stavis ruku na njega itd. I onda zamisli 4 dana ne osjetis vise ni baloncic i ne bi ti bilo cudno ili?!  

Baby i meni se u prvoj trudnoci trbuh nije skoro uopce vidio do 6 mjeseca a sad odmah u startu pravi trudnicki

baby♡girl
    15. Prosinac 2015. 11:08

Sanjarka 13+2 sam danas. Stavim sliku trbuha uskoro. Cekam pregled da vidim stoje li one iste mjere, jer mi varira datum poroda. Pa se onda javim i za listu i nadam se za spol. Mislim da je decko iako ja navijam za curu, u prvoj T sam jela samo krafne i napolitanke. Sad jedem senf na žlicu 😁😁 slatko ni pomirisati. Ali evo svejedno navijam za curicu. Jedan od razloga je taj sto ce mi musko dijete biti bez imena 😂 jednostavno niti jedno mi nije ono pravo.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    15. Prosinac 2015. 11:15

Starim samo opusteno. Probaj pojesti nesto zbilja slatko i malo protresti trbuh. Ja vjerujem da je sve u redu. Mozda se giba po noci, a po danu spava. Samo pozitivno i bit ce sve super. Vidi s doktorom da ti pomakne pregled ako si zabrinuta.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 11:16

Starim ne se ljutit na nas mi te samo želimo utješiti.... nebi mi sigurno bilo svejedno no spremna sam na to da koji dan i ne osjetim jer sam si tako složila u glavicu..... brzo će četvrtak, i vidit ćeš da je sve ok

Baby hahahha i moj dečko će bit bez imena, al svejedno si ga želim

Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 11:17

Što se trbuha tiče, u drugoj trudnoću definitivno je krenuo ranije

baby♡girl
    15. Prosinac 2015. 11:23

Ma ja sam sigurna da je musko. Na kraju ce dobiti ime po tati i đenja. To mi je jedino lijepo ime. Ostala isto ovo od bivseg, ovo imaju neki muski koji su mi uzasni, i mislim da bi svaki put tak mislila. Ne znam kaj bi s deckom. 
    Mala mi je povukla narav od muza, sad da bude jos jedno u kuci uh uh. Ionako mi se vec vodi da imam dvoje djece. Jedno na poslu, a jedno ima neku ludu potrebu da me grli dok sam na wc-u. 😂😂😂😂 ima da poludim definitivno. A muz opet kaze da bi curicu bez obzira sto bi ga cekalo tri pms-a kroz nekoliko godina. I bankrot. A sad vidjet cemo. 😂😂

Dunyasha
    15. Prosinac 2015. 11:28

Oooo Baby girl!! 
    Jucer sam te htjela spotati! Vidim te na zimskim bebama, aktivna a tu te nema ni za lijek... Ccc...☝☝☝ 
    Rekoh, da se ne ljutis na nas nesto pa da te nema... No, evo te! 😉
    Starim, razumijemo sve da si u panici, a ako ce ti biti lakse, a hoce, onda nazovi dr i otidi da te pregleda. Pa ces biti mirnija. 😘 Samo polako, sve je u redu.
    Ty, da, rekoh vam da imam super doktoricu, ne bih ju mijenjala, nema tog doktora!!! 
    Ali sto se mjerenja tice, mislim da sve ovo sto je ona meni mjerila jesu neke mjere koje se, standardno, uvode pri mjerenju nuhalnog. Zato se taj uzv jos i zove miny anomally scan... 
    Ili sam u krivu?

baby♡girl
    15. Prosinac 2015. 11:33

Dunya javi gdje ti je ginićka 😀😀
    Ma tamo isto protipkam kad stignem, a bas je nesto bilo vezano uz porod, a one su puno blize tome nego mi tu. A i bilo je u zadnje vrijeme par losih iskustava pa eto malo da ih umirim. Ja se veselim ljetu, ali strasno me strah jedino da mi se ne desi da moram roditi u Splitu. 😢😢😢 jako sam inace vezana za taj grad, i najbolja prijateljica mi zivi tamo i bojim se da u posjetu njoj i ne rodim usput 😵😵 netko je nedavno pisao o kavi na Znjanu. Ah milina. Kad se samo sjetim. I to mi je najljepse bilo piti kavu ovako pred zimu i na proljece. Znjan u mome 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.