Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 11:37

Babygirl onda te čekamo za kavicu na Žnjanu

Ty nemrem ti pomoć oko imena, ne mogu ni sebi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    15. Prosinac 2015. 11:54

Ne reagira ni na slatko,pojela sam pola keksa  necu vise razbijat glavu znam samo jedno ako ovaj put opet zavrsi lose idem podvezat jajovode tako da mi vise ne padne na pamet T

Ja sam jucer pisala o kavi na Znjanu i isla 

Sanjarka vidim da je tvoj dr zena pa da nismo kod iste,ja sam kod Petrovicke(mozda sam vec pitala al zaboravila)

Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 12:22

Starim nisam nisam, tko zna u kojem ja rodu sve pišem na brzinu tu pričale smo mislim, ja sam kod D.Vulića onog kojeg nije u bolnici iako me sve više svrbe prsti da se prebacim privatno vodit trudnoću.....

Sanjarka88
    15. Prosinac 2015. 12:59

Nek svrbi to je ako je sve ok 300kn mjesečno, osim pred kraj malo češće al s obzirom da da su trudnoće1,2,3 u životu.... mislim da se to da odradit

Lunale
    15. Prosinac 2015. 17:14

Jambica, hvala :))) evo i meni su na kraju stigli nalazi za 8 dana. I s njima curkica kao i tebi  

marti1711
    15. Prosinac 2015. 17:57

ja sam bila jucer na pregledu, srceko malo kuca, beba se mice, samo mi je termin pomaknut na 22.07.16
    mucnine me izludjuju ali sve za bebicu se moze izdrzat :D ja vas pratim, ali ne pisem cesto, sve ste mi daleko, eh ta njemacka ....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.