Bellaru zavrsila bi u novinama. Pomahnitala trudnica namlatila bageristu zbog rucka.
Kad nemam nikakvih drugih simptoma nemam sta radit u bolnici. Lijepo cu smireno cekati doma. Beba se mice i necu panicariti.
Tako je lucy bez panike,samo se ti lijepo opusti. Odmaraj,citaj ako imas kadu napravi sebi jednu opustajucu kupku.
zabica ja jedva cekam ujutro pregled. Bas me zanima stanje.
danas sam komodu preslozila,kolijevku oprala sve i stavila lijepo,pa imam jos jednu veliku kosaru u kojoj ce beba lezati u dnevnom boravku i nju sam oprala sve nastimala,plahticu,tetra pelenu. Sve spremno jos samo dama mlada mora stici
Ja se vise ne mogu ni dignit s kauca, opterecenje za noge nakon svakog pokusaja. Ko medo sam! :O
Zabice nadamo se da je sutra dan D!
Bellaru podrzavam napad na bageristu!
Lucy kad je kreten. Meni i posao trpi s tim ne samo moj rucak😠
A ja stavila posteljinu u kindac😊 kindac malo veci i imam samo jednu plahtu😞 moram rec kad me netko pita sta mi treba da mi uzme plahtu.
Deeka znam kako ti je. Meni je opterecenje na koljena😱 opet se vracam na debele ljude. Moja ujna operirala koljeno i trebala bi i drugo a ogromna je ima valjda preko 100 kg i onda kuka jer ne moze hodat, stajat,..itd. Znam joj rec da sta se cudi, treba nosit tu guzicetinu.
Govorim to jer ekstremno debeli ljudi kukaju stalno zbog takvih stvari a nista ne poduzimaju. I ja sam deblja. Visoka sam 160 a krenula u trudnocu sa 66. Trebala bi 10 kg skinut al znam da nisam debela od zraka pa se sad cudim ko pura dreku od kud sad ti sve. Svinja sam i volim zderat. Al moja ujna em kaze nemaju sta za jest doma, i nista ona ne jede.
Bellaru ma razumin o cemu pricas, nisu ni u mene bile proporcije savrsene prije trudnoce, takoder triba koja kilica doli. A taman kad sam krenila sa skidanjem i treningom u klubu u 10.misec, u 12.se pokaza plusic.
Tako da cekat cu da dr.nakon svega da zeleno svjetlo pa cemo pocet sa skidanjem prijasnjih i sadasnjih ako ostane koji.
Al to da ti debeli s mnogo kila viska ne mogu to skinit je cista laz. Bitna je prehrana, vjezba i zelja za tim!
Ja se ovako osjecam ko slon, al da sam ovakva inace, propucala bi se.
Bellaru a nes ti 66kg nije toliko strasno 😉
Btw isto smo visoke 😎 tj niske 😂
Deeka sprasila sveki 😎 lajk 👍
Sve ce te vi do 20.8 rodit meni se cini
Tpol tipicno muski 😬 pribij ga!
Sta se imena tice za kcer moji nisu imali prigovora no za malog su malo kenjkali i njegovi isto al jbg sta cu im ja 😂
Ejic???
Znam ja znam ja zašto Abies nije htjela 6 .6. 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vjeverice sto se mojih kila tice u minusu san a trbuh mah, cak nije vise toliko mlitav nego nekako bezvezan ide sve uvaljeno i jadno a onda pri dnu neka izbocina strši van i da linea je tu, ma shit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma ne kazem ja da je 66 ne znam koliko puno. Bilo je dana kad sam si bila uzasno debela a bilo je dana kad sam si bila ok. Ono tipicno zensko😁
Al kad mi netko kaze ja ne jedem toliko puno a ne mogu smrsavit propucala bi ga.
Sanjarka visoke😜
A kak cemo sve nakon trudnoce..to mene bar najmanje brine😊
Sanjarka nego sta, opcenito mi dize tlak kad se netko petlja u moja posla, a pogotivo sad kad sam pod utjecajem svih mogucih hormona i ne mogu ni sebe podnit vise.
A i to s imenima, lipo sam rekla nek rađa pa ih imenuje kako oce.
Ti i tpol ste bile gladne pri kraju, evo i ja sam zadnja dva dana. Nista me ne moze najest. Bit ce se ova mala jos goji, a ja izgubila kg u tjedan dana.
Bellaru lako cemo za posli, zaboravit cemo ovo sve do sljedece trudnoce hehe. Ja se sama sebi rugam kad didnem na krevet i pogledam se u ogledalo s boka, ko nilski konj.
Ejic je vjerojatno jako umorna, al sigurno se mazi s Marcelom. Mi sve kukamo, a ona nas priskocila :)
Sortiraj odgovore
Najstariji