Možeš, jedino je važno da ga nisi mjenjala unutar zadnjih 12mjeseci....
Svakih 12mjeseci imaš pravo mijenjato dr preko hzzo....
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Ty nije ni meni pregled puno više trajao.... al ok došla sam potvrdit trudnoću i to je to za sada, pa vidiš da si ti dobila veličinu ploda ja nisam ni to.
Samo mi je objasnio gdje je gv, gdje je žv i gdje je beba. I to je to.
Propisao folnu, objasnio zašto je dobra, rekao to za odnose i rekao da mogu vježbat samo bez skakanja velikih i to je to....
i da rekao da mu se čini malo veća tr nego po zadnjoj m, al da ćemo o tome i terminu preciznije drugi put
a ja nisam ni očekivala više za prvi put
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Večer cure!
Mislim da me počinje hvatati trudnicki umor. Danas sam skoro zaspala dok sam jela u pauzi na poslu. I cijeli dan se vučem ko kornjača.
Cicke su me počele jače boljeti, a dragi sav oduševljeno reko kak su narasle.
Od ostalih simptoma još ništa.
Još 9 dana do ultrazvuka. I svaki tako sporo prolazi.
Jucer sam se skoro izlanula kad sam pričala preko skypea s svojima nešto vezano za trudnoću ali sam se skulirala na vrijeme.
Jel ste vi već rekle da ste trudne ili čekate da prođe neko vrijeme?
Mi mislimo za Božić stavit paketić ispod bora kad dodemo u Hrvatsku. To mi je idealna prilika, jer ako prije kažemo mojima, oni neće moći držat jezik za zubima pa će svi znati (a nitko ne smije nikome reci) . Pa ako se ne daj Bože sta dogodi onda svakom objašnjavat. Bilo bi prebolno
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Mi smo rekli svojima, nekim prijateljima, tako smo i u prijašnje tri...
Ja ne radim neku frku od toga, sad ako se u petak (za petak me dr naručila na uzv) pokaže da je ipak ovo krvarenje bio spontani i ako neće trebati kiretaža, lovimo sljedeće plodne dane...
Ja konkretno mirujem od nedjelje, moji trebaju pomoći oko klinaca, mm otići s posla, i da nitko nije znao za trudnoću onda bi tek slijedilo objašnjavanje..
Al svatko po svome napravi, kako je za njega najbolje, isto tako kao i druge stvari.. Nismo svi isti pa....
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Jutro ljetnice, kako ste danas?
Jana sretno sutra!
MalaKoza nama već zna dosta ljudi, bit će šta mora bit.....
znači počeli su i kod tebe simptomčići, mene su taj umor i pospanost iživcirali skroz nisam navikla
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro trudnice!
Kako ste?
Ja sam odlično, svako se jutro budim glaaadna za poluditi. Ali jutros se vagala i nisam još ništa dobila, što mi je drago jer doista poprilično jedem..
Išla jutro vaditi krv, dala urin za analizu i za urinokulturu i sad čekam nalaze. Idući tjedan su urinokultura i test krvi na antitijela..
Što se tiče toga kome smo rekli- mi nismo rekli još nikome. Iz jednostavnog razloga što 1. moja mama neće moći držati jezik za zubima, i u 1. t se razvezala čim je saznala, 2. svi bi bili vrlo naklonjeni tome da me svaki dan ispituju kako sam, zbgog ishoda 1 t a to mi se ne da.. Sad sam zbilja dobro, sasvim je drugačiji onaj unutarnji osjećaj o tome kako će ova t završiti od onog kakav je bio u 1 t, tako mi sada i paše da nitko ne zna i ne ispituje me svaki dan...
Hvala Bogu, ima vremena još 7 mjeseci da me ispituju i vesele se, pa se sad ne žurimo. A i mm i ja uživamo u činjenici da je to još uvijek samo naša "tajna". Pa se zavjerenički gledamo kad smo u društvu.
Jana, kako si dns?
MalaKoza, 9 dana će proletiti, meni su 2 tjedna do 1 izv prošla kao od šale!
Jutro djevojke... ja se nažalost na ovu mučninu ne mogu naviknuti.
MM prigovarao jučer što više ne pijem folnu, stalno govori da se moram žrtvovati.. kao da ne vjeruje liječnicima...
a ja stvarno teško podnosim mučnine dok sam na poslu, da bar povratim pa da bude lakše, ovako mi je konstantna mučnina čitav dan...
Jana, kako si danas?
Sanjarka, što je kod tebe novo?
Jutro!
Ja ok, sve manje imam osjećaj da sam trudna, neznam, nekako mi se čini da se sve očistilo, vidjet ću sutra na uzv-u….
Sise splasnule, nema više napetosti u trbušnom dijetu…..
Evo baš se nekako poklopilo da je sutra dan sjećanja na bebe izgubljene tijekom trudnoće i neposredno nakon poroda…..
Možda vas još ulovimo u ljetnom terminu :)
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Tynchy - meni je mučno bilo skoro cijelu treću trudnoću, nisam nijednom povraćala a stalno je izgledalo kao da ću svaki čas…. Podkraj sam odkrila da mi pomaže čaj od đumbira…. Ali rinfuza, ne ovaj iz vrećice….
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Sortiraj odgovore
Najstariji