Tpol samo se ti nama izjadaj,tu smo da pomognemo i utjesimo
mm stresno,jel on ima onaj simptom zena trudna a on sve osjeti kao da je on trudan:-)
samo ti reci mami sta mislis o tome da ona spava kod tebe.Mozda ce se malo ljutit ali proci ce je.
mm za usi i nek se aktivira,reci mu bolje da sad skupa to rijesite ili ce on sve sam i ima da bude piko belo sve.
Tpol pa da njemu je stresno jer mora se preselit i sve sredit i jos k tome mora ic i rodit😞 to su ti muski vecina njih. Ne sekiraj se..ti po svom...na jedno uho unutra na drugo van. Moj isto pametuje kad ga nitko nista ne pita. A kad ga se pita onda mu je svejedno.
Zabice nadam se da nece trebat indukcija.
Bellaru bas to, svi doktori su ludi. Sta se tice ctg-a meni su stavljali samo onu jednu sondu na trbuh koja ocitava bebine otkucaje, a mislim da neka druga ocitava trudove (sta meni nisu radili).
Tpol uff svi zivciraju sa svih strana. Tako i mene svak pomalo, al vise nemam pardona ni zivaca pa sve steram u ono misto. :P
Prva sveki sa svojim pitanjem jesam li se pridomislila za ime bebe.
Jucer sam joj rekla da me se okani vise, da je imala svoju priliku smisljanja imena, i ako joj je do smisljanja imena, neka se oplodi i rada. Inace je super, a sa tim mi stvarno ide na nerve.
Uglavnom, mislim da sam je sprasila.
Nama se nitko nije mjesao u odabir imena jedino kcer hoce Lara i tacka,e sad razmisljam kako bi bilo Ariela Lara da joj ispunim zelju.Šta vi mislite cure drage?
Ma ona se ne misa jer zna da nema koristi nego voli prokomentirat i jako je muci sta nece to dite moc zvat skraceno jer Lucija mora bit Luce, i Katarina mora bit Kata. i sl.
A meni to tako nerve dize, koliko lipih imena pa ih oni poruzne s a tim skracivanjem.
Meni je Ariela lipo :) A osobno ne volim dva imena, ali ako ti volis i svida ti se, zasto ne :)
Deeka a kao ce se beba zvat i kako hoce sveki da se zove?
Mare ako je prezime kratko ok al ako je dugacko mislim da ce te joj zivot otezat😁
A lijepa su oba imena.
E a meni dosla sestra iz svedske jucer i donjela hrpu bodica za bebicu😊😊 broj 50/56. Nadam se da ce ih iznosit. Moram ih sad prat
Bellaru zvat ce se Aurora.
Ne daje ona bas prijedloge jer je niko nije ni pita za njih, ali koliko sam skuzila, da je itko pita ona bi dala tako tradicionalna. Cak je rekla da zenska dica lice na oceve, a muska na majke, pa kad je muz Antonio, ona bi tribala bit Antonia ili Antea. I na to sam je sprasila.
Ocito je prosla fazu davanja imena po babama i didama, pa sad daji po roditeljima :O
Bellaru ja se nadam da ce moja cura izaci vise vani, jer ako nastavi ovako, bit ce joj 56 malo :P
Je, tatamia je to, beban obozava biti u njoj, ali ga ne drzim duze od 2 sata, polozaj mu je kao u jajetu. Trenutno smo u malom stanu pa mi se tatmia cinila jako prakticna.
Opa curke pocele ste se polako penjati na tobogan. ❤️
Sretno svima i da prode brzo i sto bezbolnije.
Puse saljemo svima 😘
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Sortiraj odgovore
Najstariji