Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    09. Kolovoz 2016. 12:26

Ejic, sretno i da sve bude ok!!!

Mene nocas probudila jednom ona bol u krizima. Boli par min i to je to. Ali samo kriza. Dobijem i malo navalu da bi trebala na wc, ali nista ne ide.

bellaru
    09. Kolovoz 2016. 12:32

Glupi internet😠 ponovo mi post bacio.

A lucy je pri vrhu liste pa nam je zato nervozna😊😊😊 
    Bome bi mi sve preko reda. 
    A jest nas malo. Al smo glasne😁😁 
    Lucy sad ces se i ti tog rijesit i vidjet da to nije tako strasno kako mislis.
    Mene sad kriza pocela boljet. Mozda ne docekam pregled sutra. Mos mislit

deeka
    09. Kolovoz 2016. 12:35

Mene nista ne boli, vec mi se samo spava. Ne mogu se odlipit od jastuka.

A cilo jutro neko zove bezveze, sad sam se prestala javljat na mobitel. Samo mm i mami ;)

bellaru
    09. Kolovoz 2016. 12:36

Ja nebi jedino 21.8 ako mogu birat😁 ostalo me briga.  Al kakve sam srce 21 cu rodit😞
     Zamisljam si da sve stojimo pred bolnicom i izadje doktor van i pita koja bi htjela sljedeca a mi skacemo jedna preko druga i deremo se JA!Ja!!JA!😂😂

TPol
    09. Kolovoz 2016. 12:38

Hvala cure bas ste me oraspolozile 💕💕💕 

Mare meni se svidaju ta dva imena zajedno bas pasu, mislim da cemo i mi dat drugo ime, je veliko prezime al sta  😬
    A meni je po racunici datum 20.8 a po ultrazvuku 21 a ja kazem nek bude 26ti zak da stignem sve hehe 

A sta se tice imena, mojoj mami nikako ne pase Lea a sva dobra imena je uzela za psa i macku ( Ella i Mia) 😬 A nema ni neki konkretni razlog zasto joj se ne svida 
    Deka tako ti je i moja scekrva kao nista ne kaze a tu i tamo neki komentar ubaci sto me bas izivcira a mama provocira namjerno haha 

Bllar pa kako se ti zoves da ukradem ime ? Haha sigurno si vec napisala negdje al sam zaboravila . I da bas imas pravo mm je izgleda trudan a ne ja 

Bas me zanima kako ejic napreduje

mare1989
    09. Kolovoz 2016. 12:42

Ja nisam jos mami i tati rekla ime za bebu,jer i brat isto ceka curicu a mogao bi da mi ukrade ime😒 jer je vec bio uzeo musko ime koje smo mi imali u planu. Sve me kopira😊 a on stariji 8god od mene.
    umjesto da ja njega kopiram on mene kopira😎

deeka
    09. Kolovoz 2016. 12:43

Tpol triba ih izignorirat. Jos mi je najdraze kad rece tipa sta ce sad bit veselo kad moja mala dode na svit. 
    Ja ono: vasa? Pa neznam ko je rađa i nosi 9 miseci :)

bellaru
    09. Kolovoz 2016. 12:46

A ja sam Ruža . 🌹😉 nije bas prakticno ako zivis vani. Ne znam kako se na njemackom kaze ruza😁  al zato znam kako se kaze gumica za brisanje😁

Pas i macka ella i mia?😁 mia mi bas lijepo ime..steta..a ja sam.cucka nazvala bella i nakon tog upoznala dvije cure koje se zovu bella pa malo debilno kad se derem za svojim cuckom a ova se okrece. Al kad razmislim i to mi je bas lijepo ime mada mi muz nebi sigurno sad dao da je kcer da ju nazovemo bella😁

deeka
    09. Kolovoz 2016. 12:46

Mare onda miruj do zadnje, al uostalom ti ces dobit bebu prije njega pa ako on kopira onda je lud :)
    Mi smo tek nedavno rekli mojoj mami, pa onda kad je sveki pitala i njoj da ne ispadne da njoj niko nista ne govori. 
    A prije nisam tila govorit da ne slusam pametovanja i prijedloge.

mare1989
    09. Kolovoz 2016. 13:06

Ma on mene voli kopirati,jer mlada seka i zet (ja i mm) imaju ideja za lijepa imena.Kcer Clarissa,sin Leonardo,i sad kcer Ariela (Lara)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.