Ejic, sretno i da sve bude ok!!!
Mene nocas probudila jednom ona bol u krizima. Boli par min i to je to. Ali samo kriza. Dobijem i malo navalu da bi trebala na wc, ali nista ne ide.
Glupi internet😠 ponovo mi post bacio.
A lucy je pri vrhu liste pa nam je zato nervozna😊😊😊
Bome bi mi sve preko reda.
A jest nas malo. Al smo glasne😁😁
Lucy sad ces se i ti tog rijesit i vidjet da to nije tako strasno kako mislis.
Mene sad kriza pocela boljet. Mozda ne docekam pregled sutra. Mos mislit
Mene nista ne boli, vec mi se samo spava. Ne mogu se odlipit od jastuka.
A cilo jutro neko zove bezveze, sad sam se prestala javljat na mobitel. Samo mm i mami ;)
Ja nebi jedino 21.8 ako mogu birat😁 ostalo me briga. Al kakve sam srce 21 cu rodit😞
Zamisljam si da sve stojimo pred bolnicom i izadje doktor van i pita koja bi htjela sljedeca a mi skacemo jedna preko druga i deremo se JA!Ja!!JA!😂😂
Hvala cure bas ste me oraspolozile 💕💕💕
Mare meni se svidaju ta dva imena zajedno bas pasu, mislim da cemo i mi dat drugo ime, je veliko prezime al sta 😬
A meni je po racunici datum 20.8 a po ultrazvuku 21 a ja kazem nek bude 26ti zak da stignem sve hehe
A sta se tice imena, mojoj mami nikako ne pase Lea a sva dobra imena je uzela za psa i macku ( Ella i Mia) 😬 A nema ni neki konkretni razlog zasto joj se ne svida
Deka tako ti je i moja scekrva kao nista ne kaze a tu i tamo neki komentar ubaci sto me bas izivcira a mama provocira namjerno haha
Bllar pa kako se ti zoves da ukradem ime ? Haha sigurno si vec napisala negdje al sam zaboravila . I da bas imas pravo mm je izgleda trudan a ne ja
Bas me zanima kako ejic napreduje
Ja nisam jos mami i tati rekla ime za bebu,jer i brat isto ceka curicu a mogao bi da mi ukrade ime😒 jer je vec bio uzeo musko ime koje smo mi imali u planu. Sve me kopira😊 a on stariji 8god od mene.
umjesto da ja njega kopiram on mene kopira😎
Tpol triba ih izignorirat. Jos mi je najdraze kad rece tipa sta ce sad bit veselo kad moja mala dode na svit.
Ja ono: vasa? Pa neznam ko je rađa i nosi 9 miseci :)
A ja sam Ruža . 🌹😉 nije bas prakticno ako zivis vani. Ne znam kako se na njemackom kaze ruza😁 al zato znam kako se kaze gumica za brisanje😁
Pas i macka ella i mia?😁 mia mi bas lijepo ime..steta..a ja sam.cucka nazvala bella i nakon tog upoznala dvije cure koje se zovu bella pa malo debilno kad se derem za svojim cuckom a ova se okrece. Al kad razmislim i to mi je bas lijepo ime mada mi muz nebi sigurno sad dao da je kcer da ju nazovemo bella😁
Mare onda miruj do zadnje, al uostalom ti ces dobit bebu prije njega pa ako on kopira onda je lud :)
Mi smo tek nedavno rekli mojoj mami, pa onda kad je sveki pitala i njoj da ne ispadne da njoj niko nista ne govori.
A prije nisam tila govorit da ne slusam pametovanja i prijedloge.
Ma on mene voli kopirati,jer mlada seka i zet (ja i mm) imaju ideja za lijepa imena.Kcer Clarissa,sin Leonardo,i sad kcer Ariela (Lara)
Sortiraj odgovore
Najstariji