Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    09. Kolovoz 2016. 09:00

Bellaru mm bio s nama na moru. Prezivio par dana i zamjenio se punicom. Kako je polupokretna baka, sad se madam ne da iz narucja 😱

vjeverica8
    09. Kolovoz 2016. 09:07

Ja sam na + 9 ili 10, ok mi je to  ne vidim da sam negdje nesto posebno dobila osim u trbuhu pa se nadam da će sve brzo i otići nakon poroda 
    Kako si ti Sanjarka s kilama i trbuhom sad?

TPol
    09. Kolovoz 2016. 09:15

Ja nemam vagu pa neznam točno na koliko sam 😬 Al prošli put je bilo plus 12 , al vidim da je sve u trbuhu i malo u grudima tak da ok . Al gladna sam 😕😕😕 i neznam sta da jedem zbog tog šećera jer kad ga mjerim vidim da skače 😕

Ejic pitaj na vrijemevza epi da imaš potpisano onaj papir jer posle nemoze 

Masha
    09. Kolovoz 2016. 09:21

Ja sam na plus 12. I ja imam pregled danas u 11. Drzte nam fige da je sve ok.
    Ejic nedaj se bez epi! Osim ak kazu da si 10 prstiju otvorena. I da, ja sam dobila savjet da ih to moras pitat 200 puta prije neg ti daju. Drz seeeeee!

vjeverica8
    09. Kolovoz 2016. 09:27

Sretno Masha na pregledu!! 

deeka
    09. Kolovoz 2016. 09:32

Ja sam na +17 vec misec dana - ni doli, ni gori. Sise, trbuh i ova vodurina u nogama i rukama :O al i to ce otic.
    Jel ko kupija ili planira kupit steznik?

mare1989
    09. Kolovoz 2016. 09:34

ejic ne obracaj paznju na tu sto se dere ti ces hrabro to odraditi ti si zmajica😍😚

E cure moje ja sam samo na +3 ja cu na kraju da izadem kao manekenka iz rodilista😁

deeka
    09. Kolovoz 2016. 09:37

Mare ti si rekla da se ti debljas kad nisi trudna. Sad dolazi tvoje vrime hehe :)

mare1989
    09. Kolovoz 2016. 09:40

deeka moram me se cuvati kad rodim,jer moram radi koljena da smrsam. A vjerujem da pored troje djece necu stici nista jesti😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.